Matt009 írta:A mai kezdőnk egy vicc volt. Illara kezdett Modric helyett? Miért? Miért pont a szezon egyik legnehezebb bajnokiján? Modric a múlt héten pihent, mi a francért kellett megint pihentetni? Illara szánalmasan súlytalan volt a kp-n, de ezt meg is lehetett jósolni. Modric beállásával javult is a játékunk középen, igaz nem sokat.
Ezzel egyetértek. Illarra még nincs benne a játékban, Modric viszont igen, egyértelműen neki kellett volna kezdenie. Viszont Khedira helyett meg Casemironak, ennél a kamunémetnél tényleg bárki jobb lenne.
Matt009 írta:de a Bale-DM csere szimpla butaság.
Ezzel viszont nem.
Matt009 írta:aki a beadásaival komoly veszélyt teremtett az Atma kapui előtt,
Matt009 írta:Ráadásul még jól is játszott...
Ezt nem egészen értem, Di María ma akkora flop volt, hogy fájt nézni. Ráadásul róla kaptuk a gólt is, naná hogy a saját 16-ostól nem messze kell cselezgetni, már ha annak lehet hívni. Igazi agyhalott barom az az ember.
Matt009 írta:Aztán a végén a Morata-Isco csere...
Isco (is) ma nagyon gyenge volt, kellett a frissítés, és hát láthattuk, hogy Morata többet csinált negyedóra alatt, mint Benzema az elmúlt 2 meccsen.
Matt009 írta:Azt eddig is tudtuk, hogy nem tud cserélni, de a mai produkciója kabaré volt.
Szerintem ma a cserékkel nem volt gond, inkább a kezdővel volt, ezért is volt érthető, hogy be kellett hozni Bale-t meg Modricot.
Matt009 írta:én megpróbálkoznék DM-mel hamis kilences pozícióban.

Az kicsit durva lenne. Azzal viszont egyetértek, hogy csatár kell igazolni kurva sürgősen, vagy Jesét kéne nyomatni, hátha beválik.
Matt009 írta:Az előszezon hibái, hiányosságai rossz igazolásai,
Ezek alatt mit értesz? Milyen hibái voltak az előszezonnak? És milyen rossz igazolások? Teljesen jól igazoltak. Te kiket hoztál volna? Mert minden bizonnyal olyan játékosokat, akik mozdíthatatlanok. A körülményekhez képest abszolút jól igazoltak nyáron.
Matt009 írta:hogy egy gyenge edzőt szerződtetünk, akiről egyébként is tudni lehetett, hogy nem jó edző.
Gyengének semmiképp nem mondanám, pláne nem rossz edzőnek. Az eredményei őt igazolják, az már más kérdés, hogy itt lehet nem fog beválni... De valóban hosszú még a szezon, bármi történhet, ami viszont biztos, hogy vannak furcsa dolgai, amik kurvára Mourinhora emlékeztetnek, és ezek nem túl jó jelek.