HozzászólásSzerző: el magico » 2013. szeptember 29., vasárnap 9:37
HozzászólásSzerző: Sunsky » 2013. szeptember 29., vasárnap 8:30
HozzászólásSzerző: adamzz » 2013. szeptember 29., vasárnap 8:12
HozzászólásSzerző: Norbii » 2013. szeptember 29., vasárnap 7:23
HozzászólásSzerző: stormcorner » 2013. szeptember 29., vasárnap 4:49
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2013. szeptember 29., vasárnap 2:17
HozzászólásSzerző: nmate » 2013. szeptember 29., vasárnap 2:02
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2013. szeptember 29., vasárnap 1:55
HozzászólásSzerző: primrose » 2013. szeptember 29., vasárnap 1:38
HozzászólásSzerző: Matt009 » 2013. szeptember 29., vasárnap 1:37
Az első félidőben 3 fejesünk volt kapura veszélyes 2x Benzema, 1x CR. Mind a három helyzetnél DM adta be a labdát. Más veszélyt az első félidőben nem teremtettünk. A játékban meg mindenki szar volt, DM nem lógott ki lefelé a sorból.Ezt nem egészen értem, Di María ma akkora flop volt, hogy fájt nézni.
Csak nem Iscot hoztam volna, hanem Benzemát. Egyedül Iscoban van a váratlan húzás lehetősége. De akkor már lényegében mindegy volt a meccsnek.Isco (is) ma nagyon gyenge volt, kellett a frissítés, és hát láthattuk, hogy Morata többet csinált negyedóra alatt, mint Benzema az elmúlt 2 meccsen.
Nem a behozott játékosokkal volt baj, hanem azokkal, akiket lehozott. De a mai cseréi még védhetőek, de az elmúlt hetekben is kritikán alul cserélt.Szerintem ma a cserékkel nem volt gond, inkább a kezdővel volt, ezért is volt érthető, hogy be kellett hozni Bale-t meg Modricot.
Sok címet nyert, de a kispadon eltöltött idővel arányosítva inkább mondanám középszerű teljesítménynek, főleg annak a fényében, hogy szinte csak nagy csapat padján ült. Ráadásul a csapatainak a játéka sem volt meggyőző soha. A Chelsea második szezonja egy rossz vicc volt, a PSG-vel agyon kellett volna vernie a francia bajnokságot, mégis csak kiizzadni sikerült a bajnoki címet. A Milannal meg 7 év alatt 1 bajnoki cím nagyon soványka. Mindezt úgy, hogy tulajdonképpen soha nem is voltak komoly versenyben a Juvéval, mindig fordulókkal a vége előtt kiszálltak a versenyfutásból. A 2 BL győzelem az ami igazán nagy ázsiót biztosít Ancelottinak. Anélkül az eredményei inkább lennének szemtelenül kevesek.Az eredményei őt igazolják,
Bale leigazolása, Özil elengedése, csatár igazolásának hiánya, Real-szintű vkp igazolás hiánya.Ezek alatt mit értesz? Milyen hibái voltak az előszezonnak? És milyen rossz igazolások?
Oké RMFC. Akkor nem volt lemosás. Ha téged ez a rosszul megfogalmazott félmondat zavar, akkor egészségedre. Neked is sikerült a leglényegtelenebb mondatot kifognod abból a hsz-emből. Ennek ellenére az Atma teljesen megérdemelten nyert, és kurva messze voltunk attól, hogy egyáltalán megszorítsuk őket.Az akarat érvényesítése,nem LEMOSÁS. De az akaratukat is csak részlegesen tudták ránk erőltetni. Lemosás az másik meccsen volt...nem ezen. Más meccset néztünk
HozzászólásSzerző: primrose » 2013. szeptember 29., vasárnap 1:36
jó nekünk.De az akaratukat is csak részlegesen tudták ránk erőltetni.
HozzászólásSzerző: primrose » 2013. szeptember 29., vasárnap 1:35
nem a vereséggel van a baj. a játék képe borzasztó gyenge volt.Remy írta:Úgy látom jobb is, hogy nem voltam itthon, ezáltal TV közelben...bár én beletettem a pakliba, hogy kikapunk, de azért nem hittem volna, hogy bekövetkezik. De hosszú még a szezon
HozzászólásSzerző: Remy » 2013. szeptember 29., vasárnap 1:31
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. szeptember 29., vasárnap 1:31
HozzászólásSzerző: Rasta » 2013. szeptember 29., vasárnap 1:30
HozzászólásSzerző: Sierra » 2013. szeptember 29., vasárnap 1:18
Ezzel egyetértek. Illarra még nincs benne a játékban, Modric viszont igen, egyértelműen neki kellett volna kezdenie. Viszont Khedira helyett meg Casemironak, ennél a kamunémetnél tényleg bárki jobb lenne.Matt009 írta:A mai kezdőnk egy vicc volt. Illara kezdett Modric helyett? Miért? Miért pont a szezon egyik legnehezebb bajnokiján? Modric a múlt héten pihent, mi a francért kellett megint pihentetni? Illara szánalmasan súlytalan volt a kp-n, de ezt meg is lehetett jósolni. Modric beállásával javult is a játékunk középen, igaz nem sokat.
Ezzel viszont nem.Matt009 írta:de a Bale-DM csere szimpla butaság.
Matt009 írta:aki a beadásaival komoly veszélyt teremtett az Atma kapui előtt,
Ezt nem egészen értem, Di María ma akkora flop volt, hogy fájt nézni. Ráadásul róla kaptuk a gólt is, naná hogy a saját 16-ostól nem messze kell cselezgetni, már ha annak lehet hívni. Igazi agyhalott barom az az ember.Matt009 írta:Ráadásul még jól is játszott...
Isco (is) ma nagyon gyenge volt, kellett a frissítés, és hát láthattuk, hogy Morata többet csinált negyedóra alatt, mint Benzema az elmúlt 2 meccsen.Matt009 írta:Aztán a végén a Morata-Isco csere...
Szerintem ma a cserékkel nem volt gond, inkább a kezdővel volt, ezért is volt érthető, hogy be kellett hozni Bale-t meg Modricot.Matt009 írta:Azt eddig is tudtuk, hogy nem tud cserélni, de a mai produkciója kabaré volt.
Matt009 írta:én megpróbálkoznék DM-mel hamis kilences pozícióban.
Ezek alatt mit értesz? Milyen hibái voltak az előszezonnak? És milyen rossz igazolások? Teljesen jól igazoltak. Te kiket hoztál volna? Mert minden bizonnyal olyan játékosokat, akik mozdíthatatlanok. A körülményekhez képest abszolút jól igazoltak nyáron.Matt009 írta:Az előszezon hibái, hiányosságai rossz igazolásai,
Gyengének semmiképp nem mondanám, pláne nem rossz edzőnek. Az eredményei őt igazolják, az már más kérdés, hogy itt lehet nem fog beválni... De valóban hosszú még a szezon, bármi történhet, ami viszont biztos, hogy vannak furcsa dolgai, amik kurvára Mourinhora emlékeztetnek, és ezek nem túl jó jelek.Matt009 írta:hogy egy gyenge edzőt szerződtetünk, akiről egyébként is tudni lehetett, hogy nem jó edző.
HozzászólásSzerző: Jester » 2013. szeptember 29., vasárnap 1:17
HozzászólásSzerző: Matt009 » 2013. szeptember 29., vasárnap 1:04
Egy meccset néztünk. A pályán az történt, amit az Atma akart. Ők nem is akartak focizni, a mi játékunkat meg megölték teljesen. Ez volt a terv, ez be is jött nekik teljesen.R.M.C.F írta:Akkor mi nem egy meccset néztünk gyerekek......a halvány lila szaga nem volt itt semmilyen lemosásnak,voltunk mi már lemosva,mint mindenki aki focizott valaha....de az nem igy nézett ki.és mégis simán lemostak minket a pályáról.
Szedjük össze a gondolatokat, és ne igyunk kataflámra.
HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2013. szeptember 29., vasárnap 1:02
huh az erős.. vodkamartini plusz kataflám kombó után nagyon érdekes fényeket lehet megfigyelni..Szedjük össze a gondolatokat, és ne igyunk kataflámra.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. szeptember 29., vasárnap 1:00
Akkor mi nem egy meccset néztünk gyerekek......a halvány lila szaga nem volt itt semmilyen lemosásnak,voltunk mi már lemosva,mint mindenki aki focizott valaha....de az nem igy nézett ki.és mégis simán lemostak minket a pályáról.
Jelenlévő fórumozók: 23 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem