Elég jó kis sorozat lett, 10 részes, Netflixes horrorsorozat.
Aki szereti az ilyen jellegű műfajt mindenképpen érdemes megnéznie, egy laza napon akár az egész évad lepörgethető, szerencsére már az összes részhez van minőségi magyar felirat is.
10/8
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2018. november 17., szombat 10:57
HozzászólásSzerző: istimester » 2018. november 16., péntek 23:31
HozzászólásSzerző: Karim the king » 2018. november 15., csütörtök 21:31
HozzászólásSzerző: gólvonal » 2018. november 15., csütörtök 16:26
HozzászólásSzerző: Anthony » 2018. november 12., hétfő 8:18
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2018. november 12., hétfő 8:09
'Member old South Park?soadroli írta:én most végeztem a south park 19. évadával, hát elég gyenge sajnos. és azt olvasom hogy a 20. mégrosszabbfaszért kellett változtatni a régi jól bevált formulán....azért így is van 1-2 jó poén, de régen sokkal jobb volt.
En valahol a 28. evad kozepen kaszaltam el, miutan rendszeresen elaludtam rajta. Egyszeruen semmi ujat nem tudtak mutatni, arrol nem is beszelve, hogy a poenokat nagyitoval kellett keresni.P. Krisz írta:Mert kellett. Nem akartak olyan önismétlők lenni mint a Simpsons.faszért kellett változtatni a régi jól bevált formulán....
HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2018. november 12., hétfő 0:25
Mert kellett. Nem akartak olyan önismétlők lenni mint a Simpsons.faszért kellett változtatni a régi jól bevált formulán....
HozzászólásSzerző: soadroli » 2018. november 12., hétfő 0:07

HozzászólásSzerző: ferni » 2018. november 11., vasárnap 15:01
Nagyon komoly, mikor megláttam, hogy itt egy Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!ManBearPig rész lesz, el se hittem, annyira örültem nekiPipita írta:A South Park egyre jobb, zseniális ez az évad is, a tegnapi rész is.
Az megvan, hogy a Medvedisznóember Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!egy globális felmelegedés-metafora?
HozzászólásSzerző: Pipita » 2018. november 10., szombat 14:02
Tavaly.Süti írta:Úristen, ez alapján vissza kell néznem az első ilyen részt is.Pipita írta:A South Park egyre jobb, zseniális ez az évad is, a tegnapi rész is.
Az megvan, hogy a Medvedisznóember Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!egy globális felmelegedés-metafora?Régen volt ennyire erős évad.
![]()
HozzászólásSzerző: Süti » 2018. november 10., szombat 9:10
Úristen, ez alapján vissza kell néznem az első ilyen részt is.Pipita írta:A South Park egyre jobb, zseniális ez az évad is, a tegnapi rész is.
Az megvan, hogy a Medvedisznóember Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!egy globális felmelegedés-metafora?
HozzászólásSzerző: soadroli » 2018. november 10., szombat 8:26

HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2018. november 9., péntek 23:24
HozzászólásSzerző: Csabi » 2018. november 9., péntek 22:19
nézem. magasan a legjobb éved hosszú hosszú idő óta.ArjenMagicRobben írta:TWD
HozzászólásSzerző: Pipita » 2018. november 9., péntek 21:00
HozzászólásSzerző: ArjenMagicRobben » 2018. november 6., kedd 21:01
HozzászólásSzerző: pheco » 2018. november 6., kedd 0:51
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Nalam pont az utolsok kozott van Ian karaktere. Sok vele kapcsolatos szal idegesitett. Masik ket karakter akiket nem csiptem/csipek az Monica es Debbie...kierkegaard írta:Nem tudom, hogy rajtam kívül nézi más is a shamelesst, de most olvasom, hogy Cameron Monaghan lelép a sorozatból és a nem rég megjelent rész volt az utolsó. Ezt konkrétan nem igazán tudom feldolgozni. top 3 karakter volt nálam és még is csak 9. évadig élvezhettem a zseniálisan megírt karakterét és színészi játékát.
az élet kegyetlen.
HozzászólásSzerző: _Bushido_ » 2018. november 2., péntek 21:42
HozzászólásSzerző: _Bushido_ » 2018. november 2., péntek 21:42
HozzászólásSzerző: sebydani » 2018. november 2., péntek 20:47
Jelenlévő fórumozók: 12 regisztrált és 0 vendég
Real Madrid
Sevilla FC
Estadio Santiago Bernabéu
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem