Uhh ezek a kijelentések. Mit ért el Lőw és mit ért el Ancelotti klub szinten? Na, ennyit erről.Matt009 írta: Több fogalma van a fociról, mint Ancelottinak, azt hiszem.

HozzászólásSzerző: Remy » 2013. szeptember 29., vasárnap 1:27
Uhh ezek a kijelentések. Mit ért el Lőw és mit ért el Ancelotti klub szinten? Na, ennyit erről.Matt009 írta: Több fogalma van a fociról, mint Ancelottinak, azt hiszem.
HozzászólásSzerző: Sierra » 2013. szeptember 29., vasárnap 1:26
A válogatottban nem sok babér termett neki eddig. Egy EB döntő, oszt annyi. Klub szinten meg majdnem zéró.Matt009 írta:Több fogalma van a fociról, mint Ancelottinak, azt hiszem.
HozzászólásSzerző: Matt009 » 2013. szeptember 29., vasárnap 1:23
Több fogalma van a fociról, mint Ancelottinak, azt hiszem.Sierra írta:Csak nem Löwre gondolsz?Matt009 írta:De nyugalom jövőre friss VB győztes edzőnk lesz.![]()
![]()
Annak sincs túl sok fogalma a klubfociról azt hiszem.
HozzászólásSzerző: Sierra » 2013. szeptember 29., vasárnap 1:21
Csak nem Löwre gondolsz?Matt009 írta:De nyugalom jövőre friss VB győztes edzőnk lesz.
HozzászólásSzerző: Matt009 » 2013. szeptember 29., vasárnap 1:20
Ancelotti csapatainál ezek a hibák rendszeresen megfigyelhetők voltak. Az a Chelsea, amit másfél éve edzett, az sem tudta, hogy mit kell játszani a felállt védelmek ellen. A Milannal is azért csak egy bajnoki címet nyert, mert a Milan sem tudta, mit kell játszani felállt védelmek ellen, és rendszeresen könnyű pontokat szórt el kisebb csapatok ellen. A PSG is ugyanebben a cipőben járt. A arca ellen persze jók voltak, mert a Barca támadni akart, és hagyott szabad területeket. De a PSG-nek is meggyűlt a baja a védekező csapatokkal. A PSG-be beleölt pénzt tekintve a tavalyi bajnoki címük nem volt sima és egyértelmű.dannen írta:szerintem senki sem vár csodát, csupán, hogy pár apró jelet lássunk arról, hogy valami munka folyik a háttérben. nekem senki nem fogja azt megmagyarázni, hogy egy real madrid nem tud semmit kezdeni a labdával támadásban szinte az egész meccsen. értem én, hogy még korai ítélkezni, de ez már nem az első eset, hogy felállt védelem ellen csak pislogunk és tisztán látszik a játékosokon, hogy fingjuk sincs mit kéne csinálni, mintha nem is lennének edzések, vagy azokon nem térnének ki erre a részre...R.M.C.F írta:nem akarok okoskodni,de tavaszig nem érdemes semmit sem várni játékban,volt egy erősen berögzitett JM stilus,amit a legtöbb funkciójában eldobtunk,plusz jött 2-3-4 új ember a pályára,ami sok.
HozzászólásSzerző: primrose » 2013. szeptember 29., vasárnap 1:15
ahogy alattam is írják, senki nem tökéletes játékot vár, csak fejlődést, javulást. szerintem ez nincs meg, sőt bátran kimondom, hogy hetek óta egyre rosszabb a csapat. látszik, hogy carlo mást akar, de nem tudom, hogy erre a "másra" képes-e ez a csapat. a két szélen két futórobot van, és rájuk fog épülni a játékunk. nem vagyok benne biztos, hogy ezek után nagyban érdemes lenne itt kispasszos akármire számítanunk. Bale és Ronaldo sem fogja magát 3-4 emberen áthámozni, nekik az erejük a gyorsaságukban van. osztom az alattam lévő írását... a játékosok többségének fingja sincs arról, h mit kéne játszaniuk, de nem lennék meglepve, ha Carlo sem tudná a pontos receptet, hogy mégis mit lehet ebből az egészből kihozni.nem akarok okoskodni,de tavaszig nem érdemes semmit sem várni játékban,volt egy erősen berögzitett JM stilus,amit a legtöbb funkciójában eldobtunk,plusz jött 2-3-4 új ember a pályára,ami sok.
HozzászólásSzerző: Sierra » 2013. szeptember 29., vasárnap 0:40
Engem személy szerint már akkor is rengetegszer felidegesített. Főleg a sok kihagyott helyzetek, akkor is már sokszor leült a csapat a meccsek alatt, ráültek az eredményre, a folyamatos Khedira-Özil kezdőtagság meg volt pár dolog, ami akkor is irritált. Ott kizárólag az elképesztő bajnoki produkció feledtette valamennyire ezeket a problémákat.Anis írta:a második éve is nagyon jó volt a sok rekorddal.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. szeptember 29., vasárnap 0:40
HozzászólásSzerző: Anis » 2013. szeptember 29., vasárnap 0:23
a második éve is nagyon jó volt a sok rekorddal. Egyedül a harmadik éve kezdhető ki, de azt megtették az öltözőn belül mások is. Egy szó mint száz, vele legalább a kontráink elképesztő veszéllyel bírtak, most ezt sem nagyon látni.Sierra írta:Ja, első évben csipáztam, de utána nem nagyon. A bajnoki cím szép volt,
HozzászólásSzerző: Sierra » 2013. szeptember 29., vasárnap 0:16
Ja, első évben csipáztam, de utána nem nagyon. A bajnoki cím szép volt, de örülök, hogy elhúzott.Fenomen írta:Nem is volt Jose olyan rossz nem?![]()
Minden ökörsége ellenére.
HozzászólásSzerző: Fenomen » 2013. szeptember 28., szombat 23:52
HozzászólásSzerző: realbeckham » 2013. szeptember 26., csütörtök 14:21
HozzászólásSzerző: mocsok » 2013. szeptember 26., csütörtök 14:12
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. szeptember 26., csütörtök 8:42
Ezt valahogy kikerülhette volna Carlo.Általában azt mondom, hogy nem jó a bíró döntéseit vitatni, de beszéltem Pepe-vel, ő azt mondta,hogy tiszta 11-es volt.”
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. szeptember 22., vasárnap 17:57
Örülök,mert jobb mint aminek hittem, jobb a felfogása,jobb a hozzáállása. Azt meg külön preferálom,hogy gyors támadásokat is akar,nincs annál szebb mint amikor félpályás labdaszerzés után 3 gyors egyérintős passz és ott a dugó.......azok a legszebb gólok.Meg kell keresni az automatizmust, ami csak idő kérdése. Nekünk nem kell harmincat passzolnunk ahhoz, hogy helyzetbe kerüljünk. Hamarabb kell megtalálni a megoldást... Három passz bőven elég. Nem elvenni akarok a játékosaim képességeiből, hanem hozzátenni. Ha megy nekünk háromból a harminc helyett, akkor azt fogjuk tenni. Olasz vagyok, és a kontratámadás az egyik kedvencem."
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. szeptember 17., kedd 22:19
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2013. szeptember 4., szerda 10:46
Benzemához annyit, hogy nem lennék meglepve, ha idén ő lenne a gólpassz király. eddig is elég jól osztotta őket, pedig igazából egy fő célpontja lehetett, CR. Özil és DM csak hébe-hóba voltak veszélyesek a kapura, Higuval ritkán játszott együtt. Most viszont van három célpontja, CR, ISco, Bale, mindhárman veszélyesek a kapura, igazából van négy emberünk, akiktől legalább 20 gól elvárható lenne, nyilván CR jóval többet fog lőni, de az ISco-Benzema páros 20 gól körül lehet, a francia talán több is, Bale meg majd kiderül. Perzse itt a sérülés a kérdés, de nem elképzelhetetlen akkor a csatár nélküli játék, illetve morata/Jesé játszatása, mert három ilyen termékeny "középpályással" a csatár szerepe kevésbé lényeges. Embereket kell lekötni, sokat dolgoznia, visszatámadni, stb, abban pedig Morata nem olyan rossz.Benzema alternativaja: Jogos. Ez khedira lecserelese mellett a masik rossz pont a vezetosegnel. Nem tudom mit latnak Morataban, en amit eddig lattam nem tartom indokoltnak az o megtartasat. Johetett volna helyette egy csatar. De... Megsem lesznek emiatt almatlan ejszakaim, egyreszt azert, mert ugygondolom hogy Benzema szerepkore at fog alakulni kicsit az utobbi evekhez kepest, ami jobban fekudhet neki, masreszt pedig ebbe a szerepkorbe szerintem Isco es Jese is jol teljesithet. Mondhatod hogy ez rizikos, talan az, de ha minden bukik tavasszal meg mindig ki lehet cserelni Moratat egy kimeletlen hitman-re, mert arra ugyis a BL kieseses szakaszban lehet majd eloszor szuksegunk.
Hasonlóan gondolom én is. Modric mögé teljesen jó lesz a Xabi/Illara kettős, modricnak pont az az ideális szerep, amikor nem ő az tuolsó ember, de nem is a 16osnál mászkál, hanem a pálya középeén mozoghat sokat, de fel tud érni a támadásokkal is. Igazából az a kérdés, hogy Xabiék elegek lesznek-e ott, egy izom embernek jobban örültem volna. De egy ilyen kreatív középső hármastól sokat várnék. (modric-Isco-Xabi/illarra)Modric: Ezt roviden el fogom intezni. En nem ott kepzelem el Modric posztjat. Ok hogy jol teljesitett ott, de nem azert mert most hirtelen megtalaltak a posztjat, hanem azert mert az emberunk baromi nagy spiler. Xabi/Illarra mellett/elott is oktatni fog. A ket baszk pedig szerintem meg hasznos tagjai lesznek a keretnek a szezonban.
HozzászólásSzerző: sonic » 2013. szeptember 4., szerda 3:54
HozzászólásSzerző: Matt009 » 2013. szeptember 4., szerda 0:40
Nem olvastam a cikket.sonic írta:Kerlon írta:http://realmadridcf.blog.nepsport.hu/ar ... Bale-elve/ A Perezes rész tökéletesen vázolja a dolgokat és ezért is mondtam, hogy ő fúrt.
Ezt a picsogast ami ebben az irasban megy, bazze...
Nem ertem egyeseknek mitol van ilyen vilagvege hangulata. A keret jelentoset erosodott a tavalyihoz kepest, es mindez cirka 50 milliojaba kerult a klubnak. Ebreszto emberek!
HozzászólásSzerző: sonic » 2013. szeptember 3., kedd 23:56
Kerlon írta:http://realmadridcf.blog.nepsport.hu/ar ... Bale-elve/ A Perezes rész tökéletesen vázolja a dolgokat és ezért is mondtam, hogy ő fúrt.
Jelenlévő fórumozók: 14 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem