Edző és vezetőség

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

Re: Edző és vezetőség

HozzászólásSzerző: Remy » 2013. szeptember 29., vasárnap 1:27

Matt009 írta: Több fogalma van a fociról, mint Ancelottinak, azt hiszem.
Uhh ezek a kijelentések. Mit ért el Lőw és mit ért el Ancelotti klub szinten? Na, ennyit erről. :)
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2013. szeptember 29., vasárnap 1:26

Matt009 írta:Több fogalma van a fociról, mint Ancelottinak, azt hiszem.
A válogatottban nem sok babér termett neki eddig. Egy EB döntő, oszt annyi. Klub szinten meg majdnem zéró.
Ancelottinak meg csak leesett 2 BL. :)

Én azt gondolom, hogy ha Ancelotti esetleg nem válna be, akkor egy Pep típusú edző kéne most már, aki meghatározó volt a Realban anno, akinek tényleg van fogalma, hogy miről is szól a foci, aki tud hatni a játékosokra, tudja őket motiválni, feltüzelni és akire maximálisan felnéznek. Nem tudom jelenleg Zidane-on és Raúlon kívül van-e ilyen ember.

Matt009
Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM

HozzászólásSzerző: Matt009 » 2013. szeptember 29., vasárnap 1:23

Sierra írta:
Matt009 írta:De nyugalom jövőre friss VB győztes edzőnk lesz.
Csak nem Löwre gondolsz? :lol: :lol:
Annak sincs túl sok fogalma a klubfociról azt hiszem.
Több fogalma van a fociról, mint Ancelottinak, azt hiszem.

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2013. szeptember 29., vasárnap 1:21

Matt009 írta:De nyugalom jövőre friss VB győztes edzőnk lesz.
Csak nem Löwre gondolsz? :lol: :lol:
Annak sincs túl sok fogalma a klubfociról azt hiszem.

Matt009

HozzászólásSzerző: Matt009 » 2013. szeptember 29., vasárnap 1:20

dannen írta:
R.M.C.F írta:nem akarok okoskodni,de tavaszig nem érdemes semmit sem várni játékban,volt egy erősen berögzitett JM stilus,amit a legtöbb funkciójában eldobtunk,plusz jött 2-3-4 új ember a pályára,ami sok.
szerintem senki sem vár csodát, csupán, hogy pár apró jelet lássunk arról, hogy valami munka folyik a háttérben. nekem senki nem fogja azt megmagyarázni, hogy egy real madrid nem tud semmit kezdeni a labdával támadásban szinte az egész meccsen. értem én, hogy még korai ítélkezni, de ez már nem az első eset, hogy felállt védelem ellen csak pislogunk és tisztán látszik a játékosokon, hogy fingjuk sincs mit kéne csinálni, mintha nem is lennének edzések, vagy azokon nem térnének ki erre a részre...
Ancelotti csapatainál ezek a hibák rendszeresen megfigyelhetők voltak. Az a Chelsea, amit másfél éve edzett, az sem tudta, hogy mit kell játszani a felállt védelmek ellen. A Milannal is azért csak egy bajnoki címet nyert, mert a Milan sem tudta, mit kell játszani felállt védelmek ellen, és rendszeresen könnyű pontokat szórt el kisebb csapatok ellen. A PSG is ugyanebben a cipőben járt. A arca ellen persze jók voltak, mert a Barca támadni akart, és hagyott szabad területeket. De a PSG-nek is meggyűlt a baja a védekező csapatokkal. A PSG-be beleölt pénzt tekintve a tavalyi bajnoki címük nem volt sima és egyértelmű.
Én nagyon nem vagyok meglepődve Ancelotti szenvedésén és hibáin. Ezt mind lehetett tudni, mégis ő lett az edző. De nyugalom jövőre friss VB győztes edzőnk lesz.

primrose
Kedvenc játékosaid: Benzema, Coentrao, Varane, Modric

HozzászólásSzerző: primrose » 2013. szeptember 29., vasárnap 1:15

nem akarok okoskodni,de tavaszig nem érdemes semmit sem várni játékban,volt egy erősen berögzitett JM stilus,amit a legtöbb funkciójában eldobtunk,plusz jött 2-3-4 új ember a pályára,ami sok.
ahogy alattam is írják, senki nem tökéletes játékot vár, csak fejlődést, javulást. szerintem ez nincs meg, sőt bátran kimondom, hogy hetek óta egyre rosszabb a csapat. látszik, hogy carlo mást akar, de nem tudom, hogy erre a "másra" képes-e ez a csapat. a két szélen két futórobot van, és rájuk fog épülni a játékunk. nem vagyok benne biztos, hogy ezek után nagyban érdemes lenne itt kispasszos akármire számítanunk. Bale és Ronaldo sem fogja magát 3-4 emberen áthámozni, nekik az erejük a gyorsaságukban van. osztom az alattam lévő írását... a játékosok többségének fingja sincs arról, h mit kéne játszaniuk, de nem lennék meglepve, ha Carlo sem tudná a pontos receptet, hogy mégis mit lehet ebből az egészből kihozni.
But he is a good boy...

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2013. szeptember 29., vasárnap 0:40

Anis írta:a második éve is nagyon jó volt a sok rekorddal.
Engem személy szerint már akkor is rengetegszer felidegesített. Főleg a sok kihagyott helyzetek, akkor is már sokszor leült a csapat a meccsek alatt, ráültek az eredményre, a folyamatos Khedira-Özil kezdőtagság meg volt pár dolog, ami akkor is irritált. Ott kizárólag az elképesztő bajnoki produkció feledtette valamennyire ezeket a problémákat.

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. szeptember 29., vasárnap 0:40

nem akarok okoskodni,de tavaszig nem érdemes semmit sem várni játékban,volt egy erősen berögzitett JM stilus,amit a legtöbb funkciójában eldobtunk,plusz jött 2-3-4 új ember a pályára,ami sok.

ja,khedirát direkt nem mondom,mert ciki lenne,ha egy általánosan szar játékból pont őt emelném ki,amikor bárkit ki lehetne.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

Anis
Kedvenc játékosaid: Drogba, Essien, CR, Di Maria
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Chelsea, Inter

HozzászólásSzerző: Anis » 2013. szeptember 29., vasárnap 0:23

Sierra írta:Ja, első évben csipáztam, de utána nem nagyon. A bajnoki cím szép volt,
a második éve is nagyon jó volt a sok rekorddal. Egyedül a harmadik éve kezdhető ki, de azt megtették az öltözőn belül mások is. Egy szó mint száz, vele legalább a kontráink elképesztő veszéllyel bírtak, most ezt sem nagyon látni.

Carlo pedig nem képes rájönni, hogy amit művel az nem működik. ÉN pl kapásból 433at kezdettem volna Illarra-Isco-Modric a tunéziai nélkül. Előre pedig a szokásos DM-Benz-CR triót fel.

Simeone zseniálisan megszervezte a csapatot,
míg Carlonak ez nem ment, nem tudott mit kezdeni az ellenfél felállt védelmével.

továbbá amit idegenben művel a csapat (Galata kivétel) az szintén nagy nulla. (Granada, Villarreal, Elche)
FERRARI - MSchumi - Alonso - Kimi - Federer - Kobe - LeBron

London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2013. szeptember 29., vasárnap 0:16

Fenomen írta:Nem is volt Jose olyan rossz nem? :roll:

Minden ökörsége ellenére.
Ja, első évben csipáztam, de utána nem nagyon. A bajnoki cím szép volt, de örülök, hogy elhúzott.

Fenomen

HozzászólásSzerző: Fenomen » 2013. szeptember 28., szombat 23:52

Nem is volt Jose olyan rossz nem? :roll:

Minden ökörsége ellenére.

realbeckham
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: realbeckham » 2013. szeptember 26., csütörtök 14:21

Ha a derbin, nem hozzuk el a 3pontot, vagy a játék képe nem vesz 180fokos fordulatot a tegnapihoz képest, akkor kikezdik.

Kíváncsi vagyok mi történhetett Casemiroval, valami biztosan nem stimmel vele, körülötte, mert gyanús, hogy szezon elején játszik, és jól játszik, volt motm is, ráadásul gólerős volt, most meg elveszett, a kamera is alig-alig találja meg. Fura ez a nyilatkozat is. Nem a témája, hanem, hogy foglalkoztatja a média is, holott mint szereplőt, egyenlőre kiírták a Madridi filmből.
https://youtu.be/3yR5B8viTWQ
but we had possession, we dominated Real Madrid
Lord Xavi

mocsok

HozzászólásSzerző: mocsok » 2013. szeptember 26., csütörtök 14:12

én most is ittam szavait.
nagyon korrektek és őszinték a nyilatkozatai.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. szeptember 26., csütörtök 8:42

Általában azt mondom, hogy nem jó a bíró döntéseit vitatni, de beszéltem Pepe-vel, ő azt mondta,hogy tiszta 11-es volt.”
Ezt valahogy kikerülhette volna Carlo.

Eddig az összes meccsét és nyilatkozatát adtam a Donnak, de tegnap sem a meccs, sem az interjú nem jött össze. Jelentős változásokat várok hétvégére, és nem csak a játékosoktól.
Menni fog ez Carlo, csak legyél tökös.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. szeptember 22., vasárnap 17:57

Carlo:
Meg kell keresni az automatizmust, ami csak idő kérdése. Nekünk nem kell harmincat passzolnunk ahhoz, hogy helyzetbe kerüljünk. Hamarabb kell megtalálni a megoldást... Három passz bőven elég. Nem elvenni akarok a játékosaim képességeiből, hanem hozzátenni. Ha megy nekünk háromból a harminc helyett, akkor azt fogjuk tenni. Olasz vagyok, és a kontratámadás az egyik kedvencem."
Örülök,mert jobb mint aminek hittem, jobb a felfogása,jobb a hozzáállása. Azt meg külön preferálom,hogy gyors támadásokat is akar,nincs annál szebb mint amikor félpályás labdaszerzés után 3 gyors egyérintős passz és ott a dugó.......azok a legszebb gólok.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. szeptember 17., kedd 22:19

de azt vágjátok hogy ez az új vezetőség maga a megváltás?
tavaly isco góljánál hátra álltunk volna jött volna be albiol és ívelgettünk volna előre a rákba amíg összeszerencsétlenkedünk egy gólt a törököknek aztán cumi.
de most, most nem. most megyünk darálunk. ez az végre.

CS0ki

HozzászólásSzerző: CS0ki » 2013. szeptember 4., szerda 10:46

Benzema alternativaja: Jogos. Ez khedira lecserelese mellett a masik rossz pont a vezetosegnel. Nem tudom mit latnak Morataban, en amit eddig lattam nem tartom indokoltnak az o megtartasat. Johetett volna helyette egy csatar. De... Megsem lesznek emiatt almatlan ejszakaim, egyreszt azert, mert ugygondolom hogy Benzema szerepkore at fog alakulni kicsit az utobbi evekhez kepest, ami jobban fekudhet neki, masreszt pedig ebbe a szerepkorbe szerintem Isco es Jese is jol teljesithet. Mondhatod hogy ez rizikos, talan az, de ha minden bukik tavasszal meg mindig ki lehet cserelni Moratat egy kimeletlen hitman-re, mert arra ugyis a BL kieseses szakaszban lehet majd eloszor szuksegunk.
Benzemához annyit, hogy nem lennék meglepve, ha idén ő lenne a gólpassz király. eddig is elég jól osztotta őket, pedig igazából egy fő célpontja lehetett, CR. Özil és DM csak hébe-hóba voltak veszélyesek a kapura, Higuval ritkán játszott együtt. Most viszont van három célpontja, CR, ISco, Bale, mindhárman veszélyesek a kapura, igazából van négy emberünk, akiktől legalább 20 gól elvárható lenne, nyilván CR jóval többet fog lőni, de az ISco-Benzema páros 20 gól körül lehet, a francia talán több is, Bale meg majd kiderül. Perzse itt a sérülés a kérdés, de nem elképzelhetetlen akkor a csatár nélküli játék, illetve morata/Jesé játszatása, mert három ilyen termékeny "középpályással" a csatár szerepe kevésbé lényeges. Embereket kell lekötni, sokat dolgoznia, visszatámadni, stb, abban pedig Morata nem olyan rossz.

Modric: Ezt roviden el fogom intezni. En nem ott kepzelem el Modric posztjat. Ok hogy jol teljesitett ott, de nem azert mert most hirtelen megtalaltak a posztjat, hanem azert mert az emberunk baromi nagy spiler. Xabi/Illarra mellett/elott is oktatni fog. A ket baszk pedig szerintem meg hasznos tagjai lesznek a keretnek a szezonban.
Hasonlóan gondolom én is. Modric mögé teljesen jó lesz a Xabi/Illara kettős, modricnak pont az az ideális szerep, amikor nem ő az tuolsó ember, de nem is a 16osnál mászkál, hanem a pálya középeén mozoghat sokat, de fel tud érni a támadásokkal is. Igazából az a kérdés, hogy Xabiék elegek lesznek-e ott, egy izom embernek jobban örültem volna. De egy ilyen kreatív középső hármastól sokat várnék. (modric-Isco-Xabi/illarra)

sonic
Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric

HozzászólásSzerző: sonic » 2013. szeptember 4., szerda 3:54

Matt, koszi a valaszt. Megprobalok reagalni a felvetesekre legjobb tudasom szerint. :) Mennyunk sorjaban.

VKP poszt. Igen, ahogy leirtam a masik topicban, ez a legnagyobb hianyossag az en szememben is az atigazolasok tekinteteben. Khedira nem illik ebbe a csapatba. En sose bantottam ot, megkapta o mar itt a forumtol elegge. Sokakkal ellentetben en nem tartom szar jatekosnak a nemetet, es ugy gondolom hogy mas csapatban peldaul a cselziben sokaknak okozna meglepetest. DE: Ebben a focikulturaban nem fognak kijonni az erenyei soha. Tovabba a 2 emberbol allo kozeppalyan amit Mourinho eroltetett o egyszeruen keves volt. Hogy hogy fog muzsikalni Carlonal arra viszont meg nem vetnek keresztet. A kozeppalyat mostmar nem ketten fogjak alkotni egy lassu Alonsoval, legalabbis nagyon ugy fest. Ennek ellenere hoztam volna helyette valakit szo se rola. Hogy miert merem megis azt mondani hogy erosodtunk itt? Egyreszt mert jott Khedira melle kozvetlen konkurencia Casemiro szemelyeben, masreszt mert mostmar a kozeppalyara a tavalyi 4 helyett 6 emberbol valogathatunk.

JHV poszt. Ezzel nem tudok egyeterteni, ket okbol. Egyik az hogy ennyi meccs utan kijelenteni hogy Carvajal gyengebb mint Arbeloa szerintem felelotlen dolog. A masik pedig az az egyszeru teny hogy mig tavaly volt egy szal Arbeloank, addig mostmar van arra a posztra 2 jatekosunk, ami akarhonnan nezem elorelepes. Tavaly Alvaro csak lotyogott az allovizben, Essientol nem igen kellett tartania, iden legalabb lesz valami verseny ott.

CR es Bale: En nem tartok attol hogy kioltjak egymast, nekik nem utkozik a posztjuk. Itt nem arrol van szo mint mikor felkuldtuk a palyara Kaka-t meg Ozilt egyszerre, es egymas elol szivtak el a levegot. Van ket baromi jo szelsonk, en ezt nem mondanam hatranynak. Azt sem irnam ala hogy nem megy a stilusuk az uj jatekunkhoz. CR-rol tudjuk hogy tud kis teruleten is jatszani, vagy eppen osszejatszani a tarsaival, Bale-nel meg legalabb megvarhatnatok mig megprobalja es kiderul, mert o nem egy falabu nyomorek.

Tamado cserek: DM bevetheto mindket szelen, de mellette en meg szamba veszem mindharom tamado posztra Jese-t es Isco-t is, mert szerintm ok itt nyugodtan bevethetok. Egyis sem egy szar semmirekello, ezt szerintem bizonyitottak mar, de legalabbis Isco mindenkeppen. Moratat nem tartom sokra, es helyette elneznek valakit a keretben de ezt le is irtam a masik topicban.

Benzema alternativaja: Jogos. Ez khedira lecserelese mellett a masik rossz pont a vezetosegnel. Nem tudom mit latnak Morataban, en amit eddig lattam nem tartom indokoltnak az o megtartasat. Johetett volna helyette egy csatar. De... Megsem lesznek emiatt almatlan ejszakaim, egyreszt azert, mert ugygondolom hogy Benzema szerepkore at fog alakulni kicsit az utobbi evekhez kepest, ami jobban fekudhet neki, masreszt pedig ebbe a szerepkorbe szerintem Isco es Jese is jol teljesithet. Mondhatod hogy ez rizikos, talan az, de ha minden bukik tavasszal meg mindig ki lehet cserelni Moratat egy kimeletlen hitman-re, mert arra ugyis a BL kieseses szakaszban lehet majd eloszor szuksegunk.

Modric: Ezt roviden el fogom intezni. En nem ott kepzelem el Modric posztjat. Ok hogy jol teljesitett ott, de nem azert mert most hirtelen megtalaltak a posztjat, hanem azert mert az emberunk baromi nagy spiler. Xabi/Illara mellett/elott is oktatni fog. A ket baszk pedig szerintem meg hasznos tagjai lesznek a keretnek a szezonban.

Ancelotti: Errol nem tudok mit mondani. Szerintem meg tul korai hogy ot velemenyezzuk.

Veled ellentetben en osszessegeben elegedett vagyok a nyari keretmodositasokkal. Lenne amit mashogy csinaltam volna, de az hogy a kulonbozo blogokon es portalokon micsoda siras-rivas megy, az szerintem meglehetosen vicces.
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."

Matt009

HozzászólásSzerző: Matt009 » 2013. szeptember 4., szerda 0:40

sonic írta:
Kerlon írta:http://realmadridcf.blog.nepsport.hu/ar ... Bale-elve/ A Perezes rész tökéletesen vázolja a dolgokat és ezért is mondtam, hogy ő fúrt.

Ezt a picsogast ami ebben az irasban megy, bazze...

Nem ertem egyeseknek mitol van ilyen vilagvege hangulata. A keret jelentoset erosodott a tavalyihoz kepest, es mindez cirka 50 milliojaba kerult a klubnak. Ebreszto emberek!
Nem olvastam a cikket.

De mitől lenne hurráhangulat? A lyukas posztokat nem sikerült minőséggel feltölteni, mert ugye még mindig nincs top vkp-nk, Carvajal szemmel láthatóan gyengébb, mint Arbeloa, szóval a jhv kérdés is megoldatlan maradt. Vettünk egy Bale-t, aki CR-hez hasonló játékstílusú, és megvan az esélye annak, hogy a betömörülő védelmek ellen semmit sem fognak tudni kezdeni, ráadásul egymást kioltják, miközben a másikat akarják túlszárnyalni... Mikor Robben a BM-be igazolt, mindenki nyomatta a Robbery páros félelmetességéről szóló szöveget, de a rettegett páros ellenére kurva nagy underdogok voltak, az a BL döntő sokkal inkább volt szerencse, semmint a csapat valódi ereje... Ráadásul tegyük hozzá, hogy a mostani csapatjáték olyan, ami nem Bale és CR stílusának fekszik, úgyhogy könnyen lehet, hogy lesz itt szenvedés rendesen. Mindezek mellett Benzemának nincs megfelelő alternatívája, és a francia az elmúlt 4 évből jóindulattal másfél évig felelt meg a felé támasztott követelményeknek, szóval egy támadó is elfért volna itt, nem is beszélve arról, hogy a 3 támadó posztra az egy szem Di Maria a szóba jövő csere... Ráadásul van egy Illara-Xabi párosunk a hátsó irányító posztra, amivel csak annyi a gond, hogy Modric azon a poszton 3 meccse top1-es teljesítményt nyújt, és Xabi/Illara párosa egy felesleges páros jelenleg a keretben...

+1 Én még Ancelotti kinevezésével sem vagyok megelégedve. Persze, amit eddig nyújt az tetszik. De még a szezon eleje van, és Ancelotti edzői gyengeségei később fognak felszínre bukkanni.

Szóval van itt baj azért rendesen.

Btw sonic: olvastam a hsz-edet a "Légy Ancelotti" topikban és tudom, hogy ott leírtad, mit gondolsz az átigazolási szezonról, és többé kevésbé egyetértek vele. De amit én itt leírtam az az érme másik oldala. Ha az általam leírtak nem igazolódnak be, akkor tényleg fényes szezon előtt állunk, de ha ezek a problémák ismét felszínre kerülnek, akkor könnyen lehet ez egy elcseszett szezon.

sonic
Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric

HozzászólásSzerző: sonic » 2013. szeptember 3., kedd 23:56

Kerlon írta:http://realmadridcf.blog.nepsport.hu/ar ... Bale-elve/ A Perezes rész tökéletesen vázolja a dolgokat és ezért is mondtam, hogy ő fúrt.

Ezt a picsogast ami ebben az irasban megy, bazze...

Nem ertem egyeseknek mitol van ilyen vilagvege hangulata. A keret jelentoset erosodott a tavalyihoz kepest, es mindez cirka 50 milliojaba kerult a klubnak. Ebreszto emberek!
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."

Vissza: