Értékeld a legutóbbi meccset

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
realee
Kedvenc játékosaid: Casillas, Varane, Raúl
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: realee » 2013. szeptember 29., vasárnap 0:49

Géci írta: Csak gratulálni tudok ehhez az értelmes hsz-hez...
Kérlek cáfolj rám. Komolyan, tényleg kérlek, nem provokálásból. Szánalmas dolgokat látok a Madridnál (értem én, hogy mi vagyunk a Galaktikusok meg az atyauristenek, de...). Egy zsoldoscsapatot építenek évek óta, szinte 0 szív jellemzi a csapatot. Mint a minimálbérért napi 12 órát dolgozó utcaseprő, úgy állnak ezek egy-két meccshez: "jaj, már megint meló van, érjek má haza oszt várom a köv. havi fizut hogy vehessek X dolgot...".

Ha jobban megfigyelitek, a spanyol játékosokkal és a spanyol nevelésekkel általában sosincs gond (vannak kirívó esetek, na de mégis). Egyszerű a képlet: egy idegen származású játékos, sosem fog tudni úgy lelkesedni és kötődni a klubhoz, mint egy spanyol / madridi nevelés. Ez változtathatatlan, max a médiának nyilatkozik mást.

Persze most majd jönnek a kommentek, hogy Zidane / Ronaldo / Roberto Carlos se saját nevelés volt, de ha megnézitek a kedvenc játékosaimat (Casillas, Raúl), rájöttök, hogy én melyik fajta játékospolitikát favorizálom. Bekerült oda nálam Varane is, aki kora ellenére hihetetlen higgadtsággal rendelkezik és úgy érzem megvan benne a kellő alázat a Madridhoz.

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2013. szeptember 29., vasárnap 0:49

petiamadridista írta:annyit még hozzá kell tenni, hogy szerintem ma Joséval a padon nyert volna a csapat..
Ebben mondjuk van valami. Az ilyen meccseken (főleg Atlético ellen) mindig ment.
petiamadridista írta:Itt az elején el is mennek a pontok, meg a liga is. (kb 2 hete megjósoltam ezt..)
Ha a tavalyi szezont vesszük alapul, akkor a bajnokság már elúszott. Persze nagyon korai még, 7 forduló telt el, de már most 5 pontos hátrányban vagyunk, a Barca meg nem nagyon akar hibázni. Történhet még akármi, nem szabad temetni a bajnokságot, de nehéz dolgunk lesz, ha a Barca nem kerül egy komolyabb hullámvölgybe.
petiamadridista írta:Tata Martinonak, meg nem kell semmit se csinálnia kb. Kész van az a Barca, játsszák emlékezetből, zsigerből amit játsszanak, aztán kész.
Lényegében igen, tavaly Titoval is ugyanez volt, bajnokság nagyon sima volt, a BL lesz majd érdekes Tatával. :) Tito, Tata... :lol:

Ancelotti nyilatkozatára leszek kíváncsi. :hmmm:

Halfkey

HozzászólásSzerző: Halfkey » 2013. szeptember 29., vasárnap 0:47

Részemről annyiban kimerül a meccs értékelése, hogy a 80. perc környékén a jobb szélen az Atma tizenhatosánál a herceg és kőbunkó (arbeloa) próbálgattak passzolgatni egymásnak :agree: :agree:
Ugyanez maradt meg nekem is :(. Meg persze Ramos és Pepe 10000 ívelése.

De hogy komolyabban hozzászóljak az első félidő borzasztó volt, senki nem segítette a labdást. Ezt persze látta Ancelotti is és Iscon látszott a második félidőben hogy ahelyett hogy elmozogna (kiugratásra, mint tette addig), próbált közel menni a labdához és segíteni kicsiben. Ezért volt érthetetlen számomra hogy miért pont ő lett később lehozva.... Onnantól megint váltottunk, és rugdaltuk felfelé csak a labdákat (amiben persze az időhiány is közrejátszott).

Ami felcsesz, hogy miért kell az ilyen utasításokkal megvárni a félidőt. Gól után kellett volna már módosítani.

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos

HozzászólásSzerző: Géci » 2013. szeptember 29., vasárnap 0:42

realee írta:Szóval... van két olyan játékosunk, akinek a fizetése + vásárlási ára összesen kiteszi az ellenfél csapatának átigazolási keretét (esetleg a csapat összértékét) illetve az egész csapatuk fizetését, és egy nyamvadt gólt nem tudnak lőni. :lol:

Így van, szerintem vegyük meg még Hulk-ot 150millió euroért, há me úgyis megtehetjük, aztán Benzema helyett rohangálhat majd ő elöl...
Csak gratulálni tudok ehhez az értelmes hsz-hez...

realee
Kedvenc játékosaid: Casillas, Varane, Raúl

HozzászólásSzerző: realee » 2013. szeptember 29., vasárnap 0:40

Szóval... van két olyan játékosunk, akinek a fizetése + vásárlási ára összesen kiteszi az ellenfél csapatának átigazolási keretét (esetleg a csapat összértékét) illetve az egész csapatuk fizetését, és egy nyamvadt gólt nem tudnak lőni. :lol:

Így van, szerintem vegyük meg még Hulk-ot 150millió euroért, há me úgyis megtehetjük, aztán Benzema helyett rohangálhat majd ő elöl...

Géci

HozzászólásSzerző: Géci » 2013. szeptember 29., vasárnap 0:37

Én arra céloztam, hogy volt szép játék, volt ütem passz lyukra, volt elképzelés, játék. Most meg nincs semmi! Pepe 5m-nél tovább nem tud passzolni, ha Modric nem játszik meg kuka a csapat... Állitom most nagyobb hatással van Modric kihagyása a kezdőből mint CR-é...

petiamadridista
Kedvenc játékosaid: Ronaldo

HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2013. szeptember 29., vasárnap 0:32

Én 1 db valamit nem értek, de azt nagyon nem... Felkészülési meccsek alatt játszottunk erősebb csapatok ellen is, sőt szerintem szépen is... Erre jön a szezon és meccsről meccsre szarabb a játék... Próbálnék rájönni az okra, de nem megy... Ott volt tili toli szép játék, szép gól. Most meg semmi, és engem ez idegesít!
hát az a helyzet, hogy semmit nem számít a felkészülés..
Az Inter mindenkitől kikapott, aztán most meg kb a legjobb eredményeket ők hozzák a SerieA-ben
Az Arsenal dettó.

IkerCasillas
Kedvenc játékosaid: IC
Kedvenc csapatod: RMCF

HozzászólásSzerző: IkerCasillas » 2013. szeptember 29., vasárnap 0:31

dannen írta:ezt meg már el lehetne felejteni. más csapatoknak akik lefociznak minket, közel sincsenek olyan játékosaik sem , mint nekünk mégis képesek megcsinálni. rég nem azzal van itt a baj, hogy éppen khedira vagy arbeloa játszik, hanem hogy senkinek fogalma sincsen, hogy mit kéne kezdeni támadásban a labdával. nem normális az, hogy végig nálunk van a labda és egy ziccert sem tudunk kialakítani. egyértelműen az edző hibája sajnos.
Megértem a mondandódat, de miért pont ők, amikor van a helyükre jobb opció?
A Casemiro-Carvajal vonal jóval értelmesebb lenne, még ilyen kaotikus szisztémában is.

Géci

HozzászólásSzerző: Géci » 2013. szeptember 29., vasárnap 0:30

Én 1 db valamit nem értek, de azt nagyon nem... Felkészülési meccsek alatt játszottunk erősebb csapatok ellen is, sőt szerintem szépen is... Erre jön a szezon és meccsről meccsre szarabb a játék... Próbálnék rájönni az okra, de nem megy... Ott volt tili toli szép játék, szép gól. Most meg semmi, és engem ez idegesít!

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. szeptember 29., vasárnap 0:28

Nem szoktam olyat tenni, hogy kinyomom 15-20 percel a vége előtt, mert általában sikerül, de ma éreztem, hogy nincs értelme... Remy meg biztos gálát várt. :/ :D
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

petiamadridista

HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2013. szeptember 29., vasárnap 0:28

annyit még hozzá kell tenni, hogy szerintem ma Joséval a padon nyert volna a csapat..
Minden más edzővel nem.
Nincs kész játék, nincs kész foci.
Persze, hogy nem körvonalazódik semmi. Hát még azt se udjuk, hogy hogy fog kinézni a kezdő, ha mindenki épp egészséges, fitt stb..
Itt az elején el is mennek a pontok, meg a liga is. (kb 2 hete megjósoltam ezt..)
Simeone kitalálta, felépítette már a maga csapatát, évek alatt.
Tata Martinonak, meg nem kell semmit se csinálnia kb. Kész van az a Barca, játsszák emlékezetből, zsigerből amit játsszanak, aztán kész.

69erssam

HozzászólásSzerző: 69erssam » 2013. szeptember 29., vasárnap 0:23

amióta ancelotti irányítja a csapatot azóta egyetlen meccs se tetszett..ötlettelen játék jellemezte a brigádot 90 percen át ISMÉT. hiába játszunk 6-1et egy galata ellen(saját vélemény:ez a meccs se ragadtatott el..mert a galata adta fel) ha az összes többi meccsen értékelhetetlen produkciót mutatunk... rotálásról meg szóóó sincs az ég adta világon..

Petiii
Kedvenc játékosaid: Guti

HozzászólásSzerző: Petiii » 2013. szeptember 29., vasárnap 0:23

Részemről annyiban kimerül a meccs értékelése, hogy a 80. perc környékén a jobb szélen az Atma tizenhatosánál a herceg és kőbunkó (arbeloa) próbálgattak passzolgatni egymásnak :agree: :agree:

IkerCasillas
Kedvenc játékosaid: IC
Kedvenc csapatod: RMCF

HozzászólásSzerző: IkerCasillas » 2013. szeptember 29., vasárnap 0:22

Ezt a meccset egyszerűen nem lehet a bekkelésre fogni.. főleg az eddig mutatott játék miatt (sem).
Nagyon nem ezt vártam. Persze nem szűk 1 hónap után kell pálcát törni az edző meg a taktikája felett, de:
a: körvonalazódhatna valami
b: az analfabéta embereket el kéne távolítani a kezdőből (Khedira, Arbeloa)

Banán

HozzászólásSzerző: Banán » 2013. szeptember 29., vasárnap 0:17

Jól láttam, hogy a meccs első harmadában középen szinte senki sem volt részünkről? A német az egyik a spanyol a másik irányba húzódott ki szélre. Nem volt túl nagy taktikai húzás, pont ott öltek meg minket, aztán kaptuk a gólt, utána már jobban zártak, de ez az elején konzekvensen megfigyelhető volt. Csak első meglátásra írom, majd holnap visszanézem, ha lesz kedvem...

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2013. szeptember 29., vasárnap 0:17

petiamadridista írta:Találtak egy szaros gólt, aztán meg 11 emberrel kibekkelték..
Nem nagyon kellett bekkelniük, ugyanis mi kurvára nem támadtunk.

petiamadridista

HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2013. szeptember 29., vasárnap 0:15

kurvára féltem ettől a meccstől..
és jogosan. (utálom, hogy a pesszimizmusomnak mindig van alapja..)
egyszerűen túl korán jött..
Az Atletico mos istentelenül nagy formát fut, a Real Madrid meg még egy teljes meccset sem játszott le az igazi kezdőjével..
Találtak egy szaros gólt, aztán meg 11 emberrel kibekkelték..
persze, azért a Real Madrid produktuma is szánalmas volt, mélyen alulmúlták minden várakozásom, de azért nagyon tartottam is a meccstől.

TBone
Kedvenc játékosaid: Figo, CR , Bale, Marcelo, Lopez, Modric, Varane
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Portugália, OKC

HozzászólásSzerző: TBone » 2013. szeptember 28., szombat 23:53

szánalmas vergődés volt mindenki részéről, az utolsó két meccs a mourinho éra végének "legszebb" idézi: elképzelés nélküli játék, semmitérő ívelgetéssel fűszerezve. remélem ez egy kijózanító pofon volt, és innentől csak felfelé vezet majd az út.

Casso

HozzászólásSzerző: Casso » 2013. szeptember 28., szombat 23:53

na csináljuk a balhét: carlo takarodj, zidanet a padra. :lol: :lol:

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2013. szeptember 28., szombat 23:52

Huhh srácok, ez kurva ciki volt... Itt radikális változások, na meg Barca gyengülésnek kéne bekövetkeznie, hogy elérjünk valamit a bajnokságban... Ez vérgyenge volt.

Vissza: