Kérlek cáfolj rám. Komolyan, tényleg kérlek, nem provokálásból. Szánalmas dolgokat látok a Madridnál (értem én, hogy mi vagyunk a Galaktikusok meg az atyauristenek, de...). Egy zsoldoscsapatot építenek évek óta, szinte 0 szív jellemzi a csapatot. Mint a minimálbérért napi 12 órát dolgozó utcaseprő, úgy állnak ezek egy-két meccshez: "jaj, már megint meló van, érjek má haza oszt várom a köv. havi fizut hogy vehessek X dolgot...".Géci írta: Csak gratulálni tudok ehhez az értelmes hsz-hez...
Ha jobban megfigyelitek, a spanyol játékosokkal és a spanyol nevelésekkel általában sosincs gond (vannak kirívó esetek, na de mégis). Egyszerű a képlet: egy idegen származású játékos, sosem fog tudni úgy lelkesedni és kötődni a klubhoz, mint egy spanyol / madridi nevelés. Ez változtathatatlan, max a médiának nyilatkozik mást.
Persze most majd jönnek a kommentek, hogy Zidane / Ronaldo / Roberto Carlos se saját nevelés volt, de ha megnézitek a kedvenc játékosaimat (Casillas, Raúl), rájöttök, hogy én melyik fajta játékospolitikát favorizálom. Bekerült oda nálam Varane is, aki kora ellenére hihetetlen higgadtsággal rendelkezik és úgy érzem megvan benne a kellő alázat a Madridhoz.