HozzászólásSzerző: Karim the king » 2018. november 15., csütörtök 21:31
HozzászólásSzerző: gólvonal » 2018. november 15., csütörtök 16:26
HozzászólásSzerző: Anthony » 2018. november 12., hétfő 8:18
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2018. november 12., hétfő 8:09
'Member old South Park?soadroli írta:én most végeztem a south park 19. évadával, hát elég gyenge sajnos. és azt olvasom hogy a 20. mégrosszabbfaszért kellett változtatni a régi jól bevált formulán....azért így is van 1-2 jó poén, de régen sokkal jobb volt.
En valahol a 28. evad kozepen kaszaltam el, miutan rendszeresen elaludtam rajta. Egyszeruen semmi ujat nem tudtak mutatni, arrol nem is beszelve, hogy a poenokat nagyitoval kellett keresni.P. Krisz írta:Mert kellett. Nem akartak olyan önismétlők lenni mint a Simpsons.faszért kellett változtatni a régi jól bevált formulán....
HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2018. november 12., hétfő 0:25
Mert kellett. Nem akartak olyan önismétlők lenni mint a Simpsons.faszért kellett változtatni a régi jól bevált formulán....
HozzászólásSzerző: soadroli » 2018. november 12., hétfő 0:07
HozzászólásSzerző: ferni » 2018. november 11., vasárnap 15:01
Nagyon komoly, mikor megláttam, hogy itt egy Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!ManBearPig rész lesz, el se hittem, annyira örültem nekiPipita írta:A South Park egyre jobb, zseniális ez az évad is, a tegnapi rész is.
Az megvan, hogy a Medvedisznóember Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!egy globális felmelegedés-metafora?
HozzászólásSzerző: Pipita » 2018. november 10., szombat 14:02
Tavaly.Süti írta:Úristen, ez alapján vissza kell néznem az első ilyen részt is.Pipita írta:A South Park egyre jobb, zseniális ez az évad is, a tegnapi rész is.
Az megvan, hogy a Medvedisznóember Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!egy globális felmelegedés-metafora?Régen volt ennyire erős évad.
![]()
HozzászólásSzerző: Süti » 2018. november 10., szombat 9:10
Úristen, ez alapján vissza kell néznem az első ilyen részt is.Pipita írta:A South Park egyre jobb, zseniális ez az évad is, a tegnapi rész is.
Az megvan, hogy a Medvedisznóember Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!egy globális felmelegedés-metafora?
HozzászólásSzerző: soadroli » 2018. november 10., szombat 8:26
HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2018. november 9., péntek 23:24
HozzászólásSzerző: Csabi » 2018. november 9., péntek 22:19
nézem. magasan a legjobb éved hosszú hosszú idő óta.ArjenMagicRobben írta:TWD
HozzászólásSzerző: Pipita » 2018. november 9., péntek 21:00
HozzászólásSzerző: ArjenMagicRobben » 2018. november 6., kedd 21:01
HozzászólásSzerző: pheco » 2018. november 6., kedd 0:51
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Nalam pont az utolsok kozott van Ian karaktere. Sok vele kapcsolatos szal idegesitett. Masik ket karakter akiket nem csiptem/csipek az Monica es Debbie...kierkegaard írta:Nem tudom, hogy rajtam kívül nézi más is a shamelesst, de most olvasom, hogy Cameron Monaghan lelép a sorozatból és a nem rég megjelent rész volt az utolsó. Ezt konkrétan nem igazán tudom feldolgozni. top 3 karakter volt nálam és még is csak 9. évadig élvezhettem a zseniálisan megírt karakterét és színészi játékát.
az élet kegyetlen.
HozzászólásSzerző: _Bushido_ » 2018. november 2., péntek 21:42
HozzászólásSzerző: _Bushido_ » 2018. november 2., péntek 21:42
HozzászólásSzerző: sebydani » 2018. november 2., péntek 20:47
HozzászólásSzerző: Csabi » 2018. november 2., péntek 20:36
Jelenlévő fórumozók: 8 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem