gunner írta:9gag-en sokan éltetik pedigMegnézem lassan én is. Mondjuk Coenék filmjei ilyenek, vagy-vagy
Tehát 13-15 éves szűz, túlsulyos, pattanásos emberek véleményére kéne adni?
HozzászólásSzerző: KAG » 2018. november 26., hétfő 17:11
gunner írta:9gag-en sokan éltetik pedigMegnézem lassan én is. Mondjuk Coenék filmjei ilyenek, vagy-vagy
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. november 26., hétfő 16:57
Véletlen egybeesés az aváddal?gunner írta:9gag-en sokan éltetik pedigMegnézem lassan én is. Mondjuk Coenék filmjei ilyenek, vagy-vagy
HozzászólásSzerző: gunner » 2018. november 26., hétfő 16:23
HozzászólásSzerző: soadroli » 2018. november 25., vasárnap 23:29

HozzászólásSzerző: Remy » 2018. november 16., péntek 19:28
Kár.soadroli írta:na én megnéztem, meghoztad a kedvem. de sajnos annyira nem jött be, pedig szeretem a jó ázsiai filmeket. I saw the devil nagy kedvenc, azt láttad?Remy írta:AZ ÜLDÖZŐ (Chugyeogja)
HozzászólásSzerző: soadroli » 2018. november 16., péntek 19:25
na én megnéztem, meghoztad a kedvem. de sajnos annyira nem jött be, pedig szeretem a jó ázsiai filmeket. I saw the devil nagy kedvenc, azt láttad?Remy írta:AZ ÜLDÖZŐ (Chugyeogja)

HozzászólásSzerző: Remy » 2018. november 14., szerda 21:03
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. november 13., kedd 18:04
HozzászólásSzerző: ferni » 2018. november 13., kedd 7:23
HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2018. november 12., hétfő 22:15
ez mi szégyen, ryan reynolds hang, meg a főszereplő gyerek a the get downban volt és kurvanagy hypeot kapott will smith gyerekével együtt, hogy ők az új generáció.Csabi írta:mi a kurva élet?soadroli írta:Detective Pikachu Trailer![]()
gyerekként imádtam a pokémont, remélem nem lesz olyan szar a film![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
előre mondom hogy boxoffice alltime top3 lesz a film.
HozzászólásSzerző: Csabi » 2018. november 12., hétfő 21:35
mi a kurva élet?soadroli írta:Detective Pikachu Trailer![]()
gyerekként imádtam a pokémont, remélem nem lesz olyan szar a film
HozzászólásSzerző: sebydani » 2018. november 12., hétfő 19:16
HozzászólásSzerző: Remy » 2018. november 12., hétfő 19:12
HozzászólásSzerző: Remy » 2018. november 10., szombat 22:40
HozzászólásSzerző: kierkegaard » 2018. november 9., péntek 21:21
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!persze, de a film nem igazán a bandáról szólt, hanem inkább freddie-ről, ezért is volt kevés backstage vagy egyéb más jelenet a bandával. A szükségeset beletették a többit nem. Teljesen hiteles önéletrajzi film pedig amúgy is ritkán van.rashidm írta:
Hát...Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Én amiket utánaolvastam, meg kritikát néztem, azért az túlzás hogy nagyjából fedi a valóságot... pl. a többi tag a filmben: alig látható náluk pia, stb. A kritikák alapján jogos a feltevés, hogy ők biztos ilyen "szentlelkek" voltak-e... nem lennék meglepve ha a még élő tagot igyekeztek a cinkes dolgokat - amit lehet - áthárítani Freddie-re. Meg azért én jobban örültem volna ha több mindent mutatnak be.
HozzászólásSzerző: sebydani » 2018. november 9., péntek 21:03
HozzászólásSzerző: rashidm » 2018. november 9., péntek 21:01
Hát...Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Én amiket utánaolvastam, meg kritikát néztem, azért az túlzás hogy nagyjából fedi a valóságot... pl. a többi tag a filmben: alig látható náluk pia, stb. A kritikák alapján jogos a feltevés, hogy ők biztos ilyen "szentlelkek" voltak-e... nem lennék meglepve ha a még élő tagot igyekeztek a cinkes dolgokat - amit lehet - áthárítani Freddie-re. Meg azért én jobban örültem volna ha több mindent mutatnak be.kierkegaard írta:persze, nem 100%osan fedi a valóságot de a nagy része igen, a többi meg belefér. Nem fogsz benne csalódni.
HozzászólásSzerző: kierkegaard » 2018. november 9., péntek 20:38
Jelenlévő fórumozók: 4 regisztrált és 0 vendég
Real Madrid
Betis
Estadio Santiago Bernabéu
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem