Karim Benzema

A Real Madrid egykori nagyjai.
p.csabi1

Re: Karim Benzema - 9

HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2018. november 8., csütörtök 9:37

Tegnap ilyen volt.

:goat:
„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. november 8., csütörtök 7:04

Babinho írta:
Realista24 írta:
Ha már a szívedre tetted a kezed, akkor láthattad az évek alatt, hogy Cé hogyan nem ficánkolt, ha nem volt mellette a Karim-Marci duó.
Nyílván csapatsport. De CR minden csapatában ficankolt, barki játszott mellette. Az MUban sem legendák közt lett aranylabdas. Most is megvan nélkülük
Benzemának ez mindig a védelmében lett felhozva. Pont CR is. Eddig CRnek kellett a stafeta, az volt a baj, most meg nincs aki rúgja helyette a gólokat, kéne egy CR. Akkor most mikor tudja a legjobbját hozni???

hehe repíted a színvonalat továbbra is... A mélybe
CR abban az idényben éppúgy kapta az aládolgozást már, mint itt. Amúgy ott Rooney volt az a csatár, aki helyette védekezett.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

mocsok

HozzászólásSzerző: mocsok » 2018. november 7., szerda 23:05

mrbl B-)

sebydani
Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles

HozzászólásSzerző: sebydani » 2018. november 7., szerda 22:37

Szomorú hogy még csak mostantól :'( :mrgreen:
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. november 7., szerda 22:35

sebydani írta:#200 #goatzema
Védett vagy.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

sebydani
Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles

HozzászólásSzerző: sebydani » 2018. november 7., szerda 21:59

#200 #goatzema
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa

Babinho

HozzászólásSzerző: Babinho » 2018. november 7., szerda 17:59

Realista24 írta:
Babinho írta: Cét meg a 4 blt hagyjuk. Én nem megyek bele abba hogy valakitől is elvitassuk az érdemeket, minden úgy volt kerek ahogy volt, nyertünk, genyóság lenne kirakadni embereket. De tegyük a szívünkre a kezünket és hagyjuk ezt a Karimmal nyertünk 4 bl dolgot...
Cétől függetlenül le kellett volna cserélni évek óta.
Ha már a szívedre tetted a kezed, akkor láthattad az évek alatt, hogy Cé hogyan nem ficánkolt, ha nem volt mellette a Karim-Marci duó.
Nyílván csapatsport. De CR minden csapatában ficankolt, barki játszott mellette. Az MUban sem legendák közt lett aranylabdas. Most is megvan nélkülük
Benzemának ez mindig a védelmében lett felhozva. Pont CR is. Eddig CRnek kellett a stafeta, az volt a baj, most meg nincs aki rúgja helyette a gólokat, kéne egy CR. Akkor most mikor tudja a legjobbját hozni???

hehe repíted a színvonalat továbbra is... A mélybe

H.E.H.E.
Kedvenc játékosaid: R9
Kedvenc csapatod: mi

HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2018. november 7., szerda 17:34

ha benzemának egy lába, fél szeme lenne, mozgássérült lenne és teljes agyi zokniként született volna, akkor se játszana higuájn nálam előtte.
bárki bazmeg csak az a gyökér ne.

legszebb pillanatok voltak, amikor a khöd eltakarodott a gecibe, és az utána lévő győzelmek és korszak igazolta, hogy nem hiába szidtam/uk ezeket a noname geciket, mint a bokrot.
(dm legalább futott egy rendes hónapot a 10.-kor, de ott is volt baj bőven)

ezért kéne megcsinálni a mariano-benyó-vinyó hármast, sztem szépen kiegészítenék egymást.

de ugye nem lehet, nem lehet a gyökerek miatt, akik jóllakottan kocorásznak, mintha minden a legnagyobb rendben lenne.
(és itt jön a képbe minden edző a világon, akik közül egy zidane-nak kellett lenni, hogy kibaszhasson egy bélát vagy iscot pl padra. de még hiába volt zidane a melegítőjére írva, akkor is meg lett kérdőjelezve. a maradék 99%-a az edzőknek akkor biztos lesz majd annyira tökös, hogy teljesítményorientáltan rakjon össze egy real madridot....)
taking currency fluctuation into account, the most expensive player in history would be Ronaldo Nazário at €433m :sziv:

patotomadrid2019jan
"a jutuboskodás 1 szakma, a városvezetés meg 1 másik szakma"

füst
Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric

HozzászólásSzerző: füst » 2018. november 7., szerda 17:05

Felőlem itt öregedhet meg, csak jó lett volna, ha nem egyetlen opcióként van a csapatban évekig.
Én anno imádtam amikor ott volt mögé Higu, szerintem Benzemának is az egy kiemelkedő periódusa volt, a csapatnak is jól ment, még Mou alatt, mert jöttek a gólok. És Benzema sem volt kényszerhelyzetben, ha neki nem ment, akkor jött a másik aztán gond megoldva.
De pár éve még az a nyomorult Morata is jó volt mögé, mert amikor égett a ház, be lehetett dobni és hozta a gólokat, amikor Benzemának nem ment.
Tök jól működött, csak kellett hozzá egy enyhén defektes csatár (nem Benzemára gondoltam), aki tudja támadni a kaput fél óráig mint egy hülye, és elviseli a padot 1-2 évig, aztán jöhet helyette más.
Mert Benzema számomra ilyen tekintetben 60 perces játékos, marhajó tulajdonságai vannak, értékes a csapatnak, csak azok a fárnya gólok nem jönnek ha kell, és innentől kezdve nem szép az összkép.
Nekem csak ennyi hiányzott volna tavaly is, idén meg pláne.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. november 7., szerda 16:48

Szerintem meg azért, mert kőkemények voltunk fejben.
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

H.E.H.E.

HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2018. november 7., szerda 16:39

Realista24 írta:
H.E.H.E. írta:
tartom, hogy azért nem jöttek ki a gyengeségei és még is nyertünk trófeákat, mert a többi csapat annyira szar, sok sok éve már.
Nem jöttek ki a gyengeségei? Hogyne jöttek volna ki.
Rosszul fogalmaztam.

Azert nyertunk meg ennek ellenere is, mert mashol meg nagyobb szar van.
taking currency fluctuation into account, the most expensive player in history would be Ronaldo Nazário at €433m :sziv:

patotomadrid2019jan

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. november 7., szerda 16:29

H.E.H.E. írta:
tartom, hogy azért nem jöttek ki a gyengeségei és még is nyertünk trófeákat, mert a többi csapat annyira szar, sok sok éve már.
Nem jöttek ki a gyengeségei? Hogyne jöttek volna ki.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

H.E.H.E.

HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2018. november 7., szerda 15:38

akik kutyába nem nézik, az azért van, mert azt várják el tőle, hogy ronaldo módra berobban a 16osra és lebassza léc alá.

10 év alatt volt pár ilyen gólja, ronaldo a kedvence, igy én is hajlamos vagyok abba a hibába esni, hogy középcsatár poszthoz mérem az embert.

de inkább ő az árnyékék, fellövöd neki megtartja, aránylag jó a kombinációs készsége, néhanapján be is talál.
sajnos sokkal jobban elmaradt attól, amit vártam, hogy lehetett volna belőle.
ha csatárposzton ugyanaz a felhozatal az elmúlt 5 évben, mint 10-15 évvel ezelőtt, akkor az biztos, hogy nem tud itt eltölteni "büntetlenül" ilyen sok évet.

patotomadrid2019jan

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. november 7., szerda 13:54

Babinho írta: Cét meg a 4 blt hagyjuk. Én nem megyek bele abba hogy valakitől is elvitassuk az érdemeket, minden úgy volt kerek ahogy volt, nyertünk, genyóság lenne kirakadni embereket. De tegyük a szívünkre a kezünket és hagyjuk ezt a Karimmal nyertünk 4 bl dolgot...
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Babinho

HozzászólásSzerző: Babinho » 2018. november 7., szerda 13:17

Realista24 írta:
Babinho írta:Benzema 3 egymást követő meccsen se volt soha csere, nemhogy csere játékos státuszt kapjon. Nem is fogadná el. Már cserecsatárt is alig akarunk mögé igazolni, tavaly Mayoral, most nagy nehezen ki lett sírva Mariano.
Amíg itt van, klasszis csatár igazolás nem lesz, pont mint Bale esetében. Vannak akik soha nem fognak padra kerülni.

El kell adni. Ő már a múlt, semmit nem nyerünk vele ha még 2-3 évig kitartjuk. Most még pénzt is kapunk érte,és a nagy fizetése is felszabadul.
Karim a legtöbbet lecserélt játékos volt nagyon-nagyon sokáig.
Felhozni a klasszis csatár hiányát az elmúlt hosszú évekre szerintem hülyeség, mert itt volt Cé. És hiába írjátok, hogy Karim miatt nem jött másik kilences, én azt mondom, hogy Cé miatt nem jött egy extraklasszis támadó. Nem lett volna értelme, és nagyon okosan a középpályába fektettük a pénzt. Eredmény? 4 BL cím.
Az hogy valakit lecserélnek, vagy padon kezd és becserélik nagyon de nagyon nem mindegy. Konstans kezdő évek óta akármit rak le.
Cét meg a 4 blt hagyjuk. Én nem megyek bele abba hogy valakitől is elvitassuk az érdemeket, minden úgy volt kerek ahogy volt, nyertünk, genyóság lenne kirakadni embereket. De tegyük a szívünkre a kezünket és hagyjuk ezt a Karimmal nyertünk 4 bl dolgot...

RealVazquez
Kedvenc játékosaid: CR

HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2018. november 7., szerda 12:51

Szerintem eladni nem fogjuk, csere csatár sosem lesz, nem az a tipus. Innen fog visszavonulni, 100%. Majd ha jon Mbappe, vagy befejezi, vagy 1-2 evet elfocizik meg mellette.
:goat:

wxyz

HozzászólásSzerző: wxyz » 2018. november 7., szerda 12:18

Hova rakjuk a lécet, attól függ minden. Ha több meccs/1 villanás a szint, akkor oké, tényleg jó játékos és fontos mezőnyben. Viszont akkor Bale és Asensio is az.
Hálás szerep az amikor nem a góllövés az első számú feladatod. Ha kapura veszélytelenebb vagy csökkennek a gólok, az könnyen észrevehető. A gyenge mezőnyjátékot már nem olyan egyszerű, így maradnak kezdők a vén, kiégett középpályások is, például Xabi Alonso-Bayern.

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2018. november 7., szerda 12:12

Ne legyetek már kishitűek. Vini-Mariano-Rodry és mögöttük irányítóba Karim. Ez a jövő :D

----Mariano
Vini-Karim-Rodry
--Kroos-Case
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!

kierkegaard

HozzászólásSzerző: kierkegaard » 2018. november 7., szerda 11:47

vini - mariano - benz trió tényleg adná.
Mikor higuain itt volt akkor benzema többször is volt kint a szélen és szerintem egyáltalán nem volt vészes. Szerintem sokkal komplexebb lenne így a támadósorunk mint a túlhypeolt asensioval és Bélával.

H.E.H.E.

HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2018. november 7., szerda 11:37

rashidm írta:
H.E.H.E. írta:nekem csak az vicces, hogy mindjárt félszezonnál járunk és vettünk 40ért egy, azaz egy darab gólt mariano személyében :lol:
Mondjuk Benzema játszott 1200 percet és lőtt 7 gólt, mariano meg 400-at összesen. Többnyire csereként. Nem védeni akarom Mariano-t de nem nagyon van használva.
most ugye sérült, de én benzema-mari-vini trióval állnék fel, értelemszerűen a többi "támadónkat" látni se akarom egészen addig, amíg más csapat mezét nem mutogatják valami bemutatáson.

amugy amit Babi mond nem faszság, benzema 10 éve alapember, sosem lesz lecsapva a padra.
el kell adni szépen, új korszakot indítani.

patotomadrid2019jan

Vissza: