De azért igazoljuk leCsabi írta:dortmundban is megtagadta a játékot, barcában az edzést. szimpi gyere. vagy kezdő vagyok, vagy lófaszt nem kaptok alapon tolja.

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. november 10., szombat 10:08
De azért igazoljuk leCsabi írta:dortmundban is megtagadta a játékot, barcában az edzést. szimpi gyere. vagy kezdő vagyok, vagy lófaszt nem kaptok alapon tolja.
HozzászólásSzerző: Csabi » 2018. november 10., szombat 10:03
HozzászólásSzerző: Yazid » 2018. november 9., péntek 15:45
amennyit meg amiket írtatok már erről a gyerekről, szerintem nem túl normálisBBeno írta:
A Mundo Deportivo információi szerint Dembélét az edzés kezdete után többször is próbálták elérni telefonon, de a francia világbajnok nem vette fel a készüléket. Később kiderült, hogy a játékos betegség miatt nem volt jelen az edzésen, de ezzel kapcsolatban elfelejtett szólni az illetékeseknek.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2018. november 9., péntek 14:29
HozzászólásSzerző: Süti » 2018. november 7., szerda 9:58
HozzászólásSzerző: Anthony » 2018. november 7., szerda 9:39
HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2018. november 7., szerda 9:28
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. november 7., szerda 8:34
HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2018. november 7., szerda 8:28
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. november 7., szerda 8:05
Miért raknálak ki? Sokkal jobb, ha évekig rettegésben tartalak.Süti írta:Na akkor én keresztet is vethetek az itteni pályafutásomra.
HozzászólásSzerző: Süti » 2018. november 6., kedd 23:07
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. november 6., kedd 21:33
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. november 6., kedd 21:31
Erzik, hogy puhulsz oregRealista24 írta:Nekem flegmazol? Tényleg?Grupi írta:
Messi felépült de a Barcának nincs rá szüksége ??? Azt hogy? Az arrogáns mindigjátszaniakaró törpe most egészségesen úgy döntött inkább kihagyja a meccset...
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. november 6., kedd 21:30
Nekem flegmazol? Tényleg?Grupi írta:
Messi felépült de a Barcának nincs rá szüksége ??? Azt hogy? Az arrogáns mindigjátszaniakaró törpe most egészségesen úgy döntött inkább kihagyja a meccset...
HozzászólásSzerző: rashidm » 2018. november 6., kedd 21:23
Full edzésben van, visszatért. Az hogy nincs esetleg szükség a játékára, más dolog.[/quote]Grupi írta:.
HozzászólásSzerző: Grupi » 2018. november 6., kedd 21:21
HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2018. november 6., kedd 19:07
igen, amikor korábbi önmaga 70%-a volt kb....nekem meg fekete Ronaldos mezem volt (realos), imádtam a palit, 2002-ben miatta néztem a vb-t, és olyat hajat akartam mint amilyen neki volt. asszem nem engedték az ősök
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: soadroli » 2018. november 6., kedd 19:03
nekem meg fekete Ronaldos mezem volt (realosH.E.H.E. írta: nekem volt kappa barcás ronaldo mezem![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Seraf » 2018. november 6., kedd 18:58
hogy lehet egy csapat ennyire szánalmas már a gyökerektőldzsi91 írta:Gaspart
"Ronaldo's heart is more Blaugrana than Madrid because he has better memories of his time at Barcelona."
![]()
HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2018. november 6., kedd 18:54
nekem volt kappa barcás ronaldo mezemdzsi91 írta:Gaspart
"Ronaldo's heart is more Blaugrana than Madrid because he has better memories of his time at Barcelona."
![]()
Keci én nemtudom ezek mennyire betegei a Real Madridnak de végigolvastam a nyilatkozatot ahogy ő élte meg a transzfert és végül leesett,hogy kb az egész csak erre a mondatra ment ki.
Szóval érezzétek szarul magatokat.R9 kulé hiába szlekkel folyamatosan a bernabeuban.
Jelenlévő fórumozók: 21 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem