Nem vagyok benne biztos hogy most ha nyerni akar, akkor mi vagyunk számára a legjobb választás. Nem tudjuk ki lesz az edzőnk, a kulcsjátékosaink megették a kenyerük javát.wZoLee7 írta:Mi nem akarunk Mbappe ra sok penzt kiadni, igy mind1, de jo lenne ha kiesnenek, esa srac ugy dontene h ebbol eleg volt, mi meg mennenk a megfelelo ajanlattal. Kb az seerdekelne ha evekig torlesztenenk a kolcsonoket
Érik már a generációváltás, aztán kezdődhet az építkezés, a vele együttjáró kaotikus időkkel. Míg máshol -lásd PSG- pont most van olyan keretminőség és összeszokottság, hogy minden adott a sikerhez. De ha még váltani is szeretne. Jelenleg egy man city, egy barca, egy juve is jobb választás szerintem.
A következő pár évben én arra számítok hogy leszállóágban leszünk, Modric, Benzema, Marcelo, Ramos a kezdőből öregszik ki, akiket kb. már most lehetne pótolni. Pedig még Cét sem sikerült. És azt se nagyon kerülgessünk, hogy az elnökünk is benne van a korban. Szóval eléggé képlékeny ez a madridi jövő, szerintem a top csapatok között nem itt lesznek a legideálisabb körülmények a sikerekhez. Persze történhet bármi, csak ha az esélyeket nézem, én azt mondom máshol jobbak lesznek. És ha Mbappe ez alapján akar dönteni, akkor nem velünk jár a legjobban.