HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2018. november 9., péntek 1:26
Mar az is komoly elore lepes, hogy hasznaljuk a keretunket. Lopetegui alatt sokat irtatok, h a keretunk gyenge, de ha azt vesszuk, mennyire fontos a szelso vedo poszt, es elore kiket eroltettunk, akkor azert mas is lehetett volna. Eleve, Nachonak kozepen a helye, szelre megvannak az emberek, nem kell minden meccsen Marcelonak jatszani. Az meg ami elol zajlik. Szar bevallani, de Vinicius tobbet er egy egy meccsen mint Bale vagy Asensio.
Az mar remelem mindenkinek vilagos ott madridban, hogy kell egy edzo, nem kell zseninek lennie, csak ertse meg a csapatot, merjen cserelni, merje hasznalni a keretet.
Kell egy jo gollovo, kb barmit megkellene adni Mbappe ert, szerintem eselytelenek vagyunk ra, de o lenne a jo vakasztas. Benzema, Bappe, Vinicius, Mariano. Ket csataros rendszer, mogottuk Isco, Modric. Hatrebb ott van Kroos, ide is kellene hozni valakit meg, bizonyos meccseken Casemiro is hasznos. A vedelem kozepe is egy jo igazolasert kiallt. Az en jeloltem Skriniar lenne erre a posztra. Igazabol 3-4 igazolassal jok lehetunk jovore is. Penzt meg lehetne csinalni Bale, Vasquez, Llorente, es sajnos Asensio eladasabol.
Meglassuk most Solari meddig maradhat es mire megy a mostani kerettel, de nagyon nem lepne meg ha akiket tavozasra irtam egyre kevesebb szerephez jutnanak