Ja, azért volt a második leggyorsabb az El ClásicónBBeno írta:dehogy tud. tavalyi mérésen csak toni volt nála lassabb.pl Karim is tud gyorsan futni,

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. november 5., hétfő 9:59
Ja, azért volt a második leggyorsabb az El ClásicónBBeno írta:dehogy tud. tavalyi mérésen csak toni volt nála lassabb.pl Karim is tud gyorsan futni,
HozzászólásSzerző: BBeno » 2018. november 5., hétfő 9:57
dehogy tud. tavalyi mérésen csak toni volt nála lassabb.pl Karim is tud gyorsan futni,
HozzászólásSzerző: kiserik » 2018. november 5., hétfő 9:55
Szerintem full átlag a tempója. Persze, ez elég relatív dolog, nagyban meghatározza a fürgeség, mert pl Karim is tud gyorsan futni, de mégsem nevezzük gyors játékosnak. Nálam Marco sem az.Realista24 írta:Lassan indul, de gyors.
HozzászólásSzerző: Berti » 2018. november 5., hétfő 9:52
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. november 5., hétfő 9:26
HozzászólásSzerző: kiserik » 2018. november 5., hétfő 9:15
Gyors???H.E.H.E. írta:Miben jo?
Ket dolog sztem: gyors es jol lo messzirol.
Ez sztem keves ugy alapbol, de kontrafocira lehet ezek alapjan hasznalni csak, ahol nem kell gondolkodni meg kreativkodni, csak futni.
Mindegy, nagyon szepen kihozza ez a szezon, ha mar masra nem jo, hogy mennyienn bujtak el ceronaldo mogott, isco asensio bela benzema mind mehet szepen.
Mar most latom a hireket hogy asensio + penz megy hazardert.
HozzászólásSzerző: KAG » 2018. november 5., hétfő 9:06
Realista24 írta:Annak kell maradnia, akinek van haszna.H.E.H.E. írta:Igen csak azt meg isco nem birja el, mert o lelassit mindent ratekeredik a labdara, sztem gyakran direkt, hogy ne latszodjon hogy nem tud a kis gorbe labaival futni.
En kitakaritanam a nyaron, de mindenki latja hogy keves itt jopar ember.
Isco itt van 6 éve, nem tudott szintet ugrani, el lehet adni. Asensiónak ez a harmadik éve? Maradhat.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. november 5., hétfő 8:58
Annak kell maradnia, akinek van haszna.H.E.H.E. írta:Igen csak azt meg isco nem birja el, mert o lelassit mindent ratekeredik a labdara, sztem gyakran direkt, hogy ne latszodjon hogy nem tud a kis gorbe labaival futni.
En kitakaritanam a nyaron, de mindenki latja hogy keves itt jopar ember.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2018. november 5., hétfő 8:57
HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2018. november 5., hétfő 8:51
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. november 5., hétfő 8:49
Na tessék, meg is van.H.E.H.E. írta:Miben jo?
Ket dolog sztem: gyors es jol lo messzirol.
Ez sztem keves ugy alapbol, de kontrafocira lehet ezek alapjan hasznalni csak, ahol nem kell gondolkodni meg kreativkodni, csak futni.
HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2018. november 5., hétfő 8:48
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. november 5., hétfő 8:45
Vagy csak jobban használjuk, amiben jó, amellett, hogy visszarángatják a földre.H.E.H.E. írta:Miben?
Jobban hajt?
Tobbet fut?
Megcsinalja az 1v1et?
Csinal valami hasznosat is a visszapasszon kivul?
HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2018. november 5., hétfő 8:44
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. november 5., hétfő 8:07
Szerintem jobb lesz ennél, sokkal. Hiszen nagyon lent van.H.E.H.E. írta:Par kiemelkedo meccs, es sok szar. Ez nem szar periodus, ez megy ket eve. Ennyit tud. Ki az aki fogadni merne, hogy lesz jobb ennel?
Sokan, koztuk madridban is tobbet latnak bele, mint ami.
Gondolom akarnak mar egy vilagsztar spanyol tamadot, csak nem o lesz az.
HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2018. november 5., hétfő 7:51
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. november 5., hétfő 6:38
HozzászólásSzerző: Professore » 2018. november 5., hétfő 5:37
HozzászólásSzerző: ELSiete » 2018. november 4., vasárnap 23:39
Lefőtt, nyáron eladnám, amíg a cuki arcáért fizetnek is valamennyit.Steve írta:11 meccs..1 gól.![]()
HozzászólásSzerző: Steve » 2018. november 4., vasárnap 22:15
Jelenlévő fórumozók: 0 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem