nem lehetne, hogy ezeket csak Benovel le püzitek?Süti írta:Kicsi Memphis 20 perc alatt letett egy 2 gól + 2 gólpassz sort ma.

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. november 10., szombat 19:45
nem lehetne, hogy ezeket csak Benovel le püzitek?Süti írta:Kicsi Memphis 20 perc alatt letett egy 2 gól + 2 gólpassz sort ma.
HozzászólásSzerző: Süti » 2018. november 10., szombat 19:17
HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2018. november 10., szombat 12:02
HozzászólásSzerző: Tottinho » 2018. november 10., szombat 11:07
Komoly, hogy még azért is kap, mert köszönti a szurkolókat mérkőzés előtt és utánBBeno írta:na jo ez vicc. es ez utan kapar evek ota perez...es kitudja meg hany evig...Kerlon írta:NEymar szerződése is kiszivárgott
Egyrészt megmutatja, hogy mennyire jellemtelen pénzéhes senkik, másrészt megmutatja azt is, hogy az arabok pénzért megvesznek bármit.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2018. november 10., szombat 10:39
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2018. november 10., szombat 10:18
BBeno írta:na jo ez vicc. es ez utan kapar evek ota perez...es kitudja meg hany evig...Kerlon írta:NEymar szerződése is kiszivárgott
Egyrészt megmutatja, hogy mennyire jellemtelen pénzéhes senkik, másrészt megmutatja azt is, hogy az arabok pénzért megvesznek bármit.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2018. november 9., péntek 16:22
na jo ez vicc. es ez utan kapar evek ota perez...es kitudja meg hany evig...Kerlon írta:NEymar szerződése is kiszivárgott
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. november 9., péntek 15:40
HozzászólásSzerző: istimester » 2018. november 6., kedd 11:25
Nem az a lényeg, hogy mennyi van a számládon, hanem az, hogy mennyi pénzed van.Csabi írta:badummtsssss.Authorities find less than six euros in Ronaldinho's bank accounts
HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2018. november 5., hétfő 22:18
mindig is fineszes player voltCsabi írta:badummtsssss.Authorities find less than six euros in Ronaldinho's bank accounts
HozzászólásSzerző: Csabi » 2018. november 5., hétfő 22:09
badummtsssss.Authorities find less than six euros in Ronaldinho's bank accounts
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2018. november 4., vasárnap 22:49
A padra meg kiegészítő embernek isco is megfelelH.E.H.E. írta: ami akkor vdv, az ma isco.
HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2018. november 4., vasárnap 22:40
ami akkor vdv, az ma isco.dzsi91 írta:Én is.Maradhatott volna még pár szezont.BBeno írta:
[Dutch] Van der Vaart retires from professional football
nagyon birtam. szeretheto figura volt.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2018. november 4., vasárnap 22:28
Én is.Maradhatott volna még pár szezont.BBeno írta:
[Dutch] Van der Vaart retires from professional football
nagyon birtam. szeretheto figura volt.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2018. november 4., vasárnap 22:18
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2018. november 4., vasárnap 16:52
HozzászólásSzerző: Csabi » 2018. november 3., szombat 9:57
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. november 3., szombat 9:37
Mbappe jobb játékos, sokkal célra törőbb, inkább leadja, minthogy ő akarjon mindent csinálni, amivel elveszi a csapat elől a lehetőséget. Neymar pont úgy szórakozik a pályán, mint mikor lemész a 14 évesek közé focizni és rutinból megalázod őket. A játéka kicsinyes és öncélú, soha nem lesz belőle vezér és éppúgy, mint a nyáron a brazilokat más csapatot sem fog komoly cím megnyerésére vezetni.H.E.H.E. írta:én azt nézem, hogy vagy őt vagy bappét sürgősen ki kell venni ebből az enyészetből...
a tehetség, potenciál és lehetőség eltékozlása
HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2018. november 2., péntek 21:33
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. november 2., péntek 21:21
Jelenlévő fórumozók: 2 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem