onbizalom novelonek jo volt ez a meccs, el kell indulni felfele most mar.
HozzászólásSzerző: hala real » 2018. november 7., szerda 23:04
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2018. november 7., szerda 22:59
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2018. november 4., vasárnap 12:50
Nem vagy egyedül. Imádom amikor szélről befele próbál menni a vak világba, mint amikor fifában beakad a bal analóg meg a sprint, kb ahhoz hasonlít, beleviszi akár 3-4 emberbe, aztán persze jön a kontra.reeed_ati írta:Nem tudom ti hogy vagytok vele, de aki engem hetek óta felszab és fogom a fejem, hogy-hogy lehet ilyen suta, az Lucas Vazquez.
HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2018. november 4., vasárnap 12:32
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2018. november 4., vasárnap 9:59
Nyilván de jelenleg mindegy hogy hogyan csak rúgni kell a gólokat meg minél kevesebbet kapni amíg kimászunk a gödörből.Kerlon írta:Hát ez tegnap sem a mi fasza védekezésünk, hanem az ellenfél szerencsétlenségén múlott. Plusz Courtois is fogott azért.dzsi91 írta:Azért a jelenlegi helyzetben hatalmas dolog,hogy 2 meccset lehoztunk kapott gól nélkül,mind1 kik ellen.
Ha már a védekezésünket összetudnánk szedni sokkal bentebb lennénk a lopi korszakhoz képest.
Vinicius gamechanger volt.Érthetetlen,hogy lopi miért nem próbálgatta amikor nyakig ért a szar.
#fueraBale
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. november 4., vasárnap 9:30
Hát ez tegnap sem a mi fasza védekezésünk, hanem az ellenfél szerencsétlenségén múlott. Plusz Courtois is fogott azért.dzsi91 írta:Azért a jelenlegi helyzetben hatalmas dolog,hogy 2 meccset lehoztunk kapott gól nélkül,mind1 kik ellen.
Ha már a védekezésünket összetudnánk szedni sokkal bentebb lennénk a lopi korszakhoz képest.
Vinicius gamechanger volt.Érthetetlen,hogy lopi miért nem próbálgatta amikor nyakig ért a szar.
#fueraBale
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2018. november 4., vasárnap 9:20
jelen.El Sie7e írta:Nem is tudtam h vki innen a forumrol az edzoElkötelezettség
“Pozitív akarok lenni, nem negatív. Minden meccset 7-0-ra akarok megnyerni, de tudom milyen a foci, nehéz, és van olyan pillanat, amikor dinamikusabb, van amikor fegyelmezettséget kíván, elkötelezettséget, fókuszáltságot és lendületet. Ma mindent megmutattunk.”
Szokta vki tolni ezt a 7-0-t minden meccs elott
HozzászólásSzerző: Victorioo » 2018. november 4., vasárnap 9:16
Valamivel lehet szervezettebb volt a csapat de a védelem megint kihagyott sokszor, 2-3 gólt lazán elrakhattak volna de kivételesen most velünk volt a szerencse.p.csabi1 írta:Szerintem még a védelem sokkal jobb volt.Elől Juniort játszatni kell.
Amit nem értek, hogy miért nem lőnek távolról, vagy amikor lőnek akkor miért nagyon gyengék a lövések. Simán gyakoroltatnám velük a lövéseket, mert azok botrányosak.
Mondjuk Casemiro tegnap egész jót lőtt.
Én azt mondom kifognak jőnni a gödörből de az a baj, hogy nincs góllövő a csapatban.
Asensio meg Lucas botrányosan rosszak voltak.
Reguilonnak jár a pacsi, nagyon komoly kis hátvéd lehet belőle.
Azért ez a Valladolid jól össze van rakva, nagyon jó kis csapat. Látszik ki a főnök.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. november 4., vasárnap 9:14
Solari is dzsít olvassaEl Sie7e írta:Nem is tudtam h vki innen a forumrol az edzoElkötelezettség
“Pozitív akarok lenni, nem negatív. Minden meccset 7-0-ra akarok megnyerni, de tudom milyen a foci, nehéz, és van olyan pillanat, amikor dinamikusabb, van amikor fegyelmezettséget kíván, elkötelezettséget, fókuszáltságot és lendületet. Ma mindent megmutattunk.”
Szokta vki tolni ezt a 7-0-t minden meccs elott
HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2018. november 4., vasárnap 9:09
Nem is tudtam h vki innen a forumrol az edzoElkötelezettség
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2018. november 4., vasárnap 9:01
HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2018. november 4., vasárnap 8:47
HozzászólásSzerző: Victorioo » 2018. november 3., szombat 23:58
HozzászólásSzerző: Yazid » 2018. november 3., szombat 23:21
HozzászólásSzerző: Jim » 2018. november 3., szombat 22:49
egy Ronaldo-Raúl csatárkettőst megnéznék előlRemy írta: Mondjuk lehet, hogy elférne ott elöl jelenleg.
HozzászólásSzerző: Jim » 2018. november 3., szombat 22:46
HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2018. november 3., szombat 21:16
HozzászólásSzerző: rashidm » 2018. november 3., szombat 21:11
Nem így akarta egyáltalán, ezt látható volt (felpattant a lövés előtt a labda). Ezt inkább beadni akarta, mint rálőni.dannen írta:nem ennyire bena, csak lecsuszott a labarol, ami minden jatekossal megesik. a tudatossaghoz viszont semmi koze nem volt, ne magyarazzunk bele olyat ami nincs ott.SzB írta:Vajon Vinicius tényleg ennyire béna, hogy izomból megrúgja egyenesen a labdát, hogy legyen belőle egy jó nagy bedobás? Nem hiszem. Az, hogy nem le-, hanem bepattant, az tényleg szerencse volt, de a megoldás tudatos. Kezezést akart, egy védőkről visszapattanó labdát, stb.... Két éve nézem a srác videóit, és sokkal jobban érzi az ilyen megoldásokat, mint azt el tudnánk képzelni.
HozzászólásSzerző: SzB » 2018. november 3., szombat 19:15
HozzászólásSzerző: flori » 2018. november 3., szombat 19:00
Jelenlévő fórumozók: 23 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem