Értékeld a legutóbbi meccset

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
hala real
Kedvenc játékosaid: casillas, r9, cr7
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: hala real » 2018. november 7., szerda 23:04

eddig solarival golt se kaptunk :lol:
onbizalom novelonek jo volt ez a meccs, el kell indulni felfele most mar.
Annyi a köcsög , hogy megtelik velük a Nou Camp.

"A szívem inkább fehér, mint gránátvörös-kék” – (R9)

"Megvan a véleményem, de tudom, hogy bármit is mondok, úgyis rossz fényben tüntetik fel." - C.Ronaldo

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2018. november 7., szerda 22:59

Bár a 0-7 megint elmaradt ez már közelebb volt. Ha ütjük a Celtat azt mondom megindultunk.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

realistahuni
Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
Kedvenc csapatod: Los negros

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2018. november 4., vasárnap 12:50

reeed_ati írta:Nem tudom ti hogy vagytok vele, de aki engem hetek óta felszab és fogom a fejem, hogy-hogy lehet ilyen suta, az Lucas Vazquez.
Nem vagy egyedül. Imádom amikor szélről befele próbál menni a vak világba, mint amikor fifában beakad a bal analóg meg a sprint, kb ahhoz hasonlít, beleviszi akár 3-4 emberbe, aztán persze jön a kontra.
Beadásai vicc kategóriák, gyakorlatilag MINDENT az ellenfélbe lő. Már-már művészet. Az már csak hab a tortán hogy 5 méterről is a kapusba lövi ha esetleg szökőévente helyzetbe kerül.

reeed_ati
Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane

HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2018. november 4., vasárnap 12:32

Nem tudom ti hogy vagytok vele, de aki engem hetek óta felszab és fogom a fejem, hogy-hogy lehet ilyen suta, az Lucas Vazquez.
Zizu alatt jó volt cserének, ott nagyon ki volt maxolva, aztán elkezdték jegelni, most meg görcsösen akar bizonyítani, hajt, teker ugyanúgy, de kb. minden támadást megakaszt a rossz döntéseivel.
Neki egy ilyen spanyol középcsapat a szintje, nem a Madrid.
Az ő perceit nyugodtan lehetne Vininek adni, a brazilban legalább van potenciál.

dzsi91

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2018. november 4., vasárnap 9:59

Kerlon írta:
dzsi91 írta:Azért a jelenlegi helyzetben hatalmas dolog,hogy 2 meccset lehoztunk kapott gól nélkül,mind1 kik ellen.

Ha már a védekezésünket összetudnánk szedni sokkal bentebb lennénk a lopi korszakhoz képest.

Vinicius gamechanger volt.Érthetetlen,hogy lopi miért nem próbálgatta amikor nyakig ért a szar.

#fueraBale
Hát ez tegnap sem a mi fasza védekezésünk, hanem az ellenfél szerencsétlenségén múlott. Plusz Courtois is fogott azért.
Nyilván de jelenleg mindegy hogy hogyan csak rúgni kell a gólokat meg minél kevesebbet kapni amíg kimászunk a gödörből.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. november 4., vasárnap 9:30

dzsi91 írta:Azért a jelenlegi helyzetben hatalmas dolog,hogy 2 meccset lehoztunk kapott gól nélkül,mind1 kik ellen.

Ha már a védekezésünket összetudnánk szedni sokkal bentebb lennénk a lopi korszakhoz képest.

Vinicius gamechanger volt.Érthetetlen,hogy lopi miért nem próbálgatta amikor nyakig ért a szar.

#fueraBale
Hát ez tegnap sem a mi fasza védekezésünk, hanem az ellenfél szerencsétlenségén múlott. Plusz Courtois is fogott azért.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

dzsi91

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2018. november 4., vasárnap 9:20

El Sie7e írta:
Elkötelezettség

“Pozitív akarok lenni, nem negatív. Minden meccset 7-0-ra akarok megnyerni, de tudom milyen a foci, nehéz, és van olyan pillanat, amikor dinamikusabb, van amikor fegyelmezettséget kíván, elkötelezettséget, fókuszáltságot és lendületet. Ma mindent megmutattunk.”
Nem is tudtam h vki innen a forumrol az edzo :mrgreen:
Szokta vki tolni ezt a 7-0-t minden meccs elott :lol:
jelen. :D tegnap elfelejtettem sajna. :-(

Victorioo
Kedvenc játékosaid: Zidane,Ronaldo9,Modric
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: Victorioo » 2018. november 4., vasárnap 9:16

p.csabi1 írta:Szerintem még a védelem sokkal jobb volt.Elől Juniort játszatni kell.
Amit nem értek, hogy miért nem lőnek távolról, vagy amikor lőnek akkor miért nagyon gyengék a lövések. Simán gyakoroltatnám velük a lövéseket, mert azok botrányosak.
Mondjuk Casemiro tegnap egész jót lőtt.

Én azt mondom kifognak jőnni a gödörből de az a baj, hogy nincs góllövő a csapatban.
Asensio meg Lucas botrányosan rosszak voltak.
Reguilonnak jár a pacsi, nagyon komoly kis hátvéd lehet belőle.

Azért ez a Valladolid jól össze van rakva, nagyon jó kis csapat. Látszik ki a főnök. :)
Valamivel lehet szervezettebb volt a csapat de a védelem megint kihagyott sokszor, 2-3 gólt lazán elrakhattak volna de kivételesen most velünk volt a szerencse.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. november 4., vasárnap 9:14

El Sie7e írta:
Elkötelezettség

“Pozitív akarok lenni, nem negatív. Minden meccset 7-0-ra akarok megnyerni, de tudom milyen a foci, nehéz, és van olyan pillanat, amikor dinamikusabb, van amikor fegyelmezettséget kíván, elkötelezettséget, fókuszáltságot és lendületet. Ma mindent megmutattunk.”
Solari is dzsít olvassa :mrgreen:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

El Sie7e
Kedvenc játékosaid: Raúl

HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2018. november 4., vasárnap 9:09

Elkötelezettség

“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”
egy 64 éves Real Madrid drukker

dzsi91

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2018. november 4., vasárnap 9:01

Azért a jelenlegi helyzetben hatalmas dolog,hogy 2 meccset lehoztunk kapott gól nélkül,mind1 kik ellen.

#fueraBale

p.csabi1

HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2018. november 4., vasárnap 8:47

Szerintem még a védelem sokkal jobb volt.Elől Juniort játszatni kell.
Amit nem értek, hogy miért nem lőnek távolról, vagy amikor lőnek akkor miért nagyon gyengék a lövések. Simán gyakoroltatnám velük a lövéseket, mert azok botrányosak.
Mondjuk Casemiro tegnap egész jót lőtt.

Én azt mondom kifognak jőnni a gödörből de az a baj, hogy nincs góllövő a csapatban.
Asensio meg Lucas botrányosan rosszak voltak.
Reguilonnak jár a pacsi, nagyon komoly kis hátvéd lehet belőle.

Azért ez a Valladolid jól össze van rakva, nagyon jó kis csapat. Látszik ki a főnök. :)
„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”

Victorioo
Kedvenc játékosaid: Zidane,Ronaldo9,Modric

HozzászólásSzerző: Victorioo » 2018. november 3., szombat 23:58

Változást továbbra sem nagyon lehet felfedezni, támadók egyéni párharcot nem kezdeményeznek full alibik, Benzema mentségére csak annyit, hogy egyedül nem képes kreativ játékot hozni Bale, Asensio kettős mellett. A kis brazil játékba dobása után jobban ment neki. Szóval én nem nagyon játszanék 4-3-3ban, nagy javulást pedig nem várok, az igazi támadók hiánya miatt.

Yazid
Kedvenc játékosaid: Zidane

HozzászólásSzerző: Yazid » 2018. november 3., szombat 23:21

Tudjuk hosszú a szezon bla bla, de azért ha nem leszünk benne a top4ben és rögtön kiesünk blbôl, meg akarom nézni perez meg 1-2 játékos fejét. Lehet fokozni még mindig és ehhez solarinak nem sok köze van, ôt nem is fogom bántani

Jim
Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho

HozzászólásSzerző: Jim » 2018. november 3., szombat 22:49

Remy írta: Mondjuk lehet, hogy elférne ott elöl jelenleg. :D
egy Ronaldo-Raúl csatárkettőst megnéznék elől :mrgreen:

lehet eredményesebbek lennének, mint a mostani támadóink...

Jim
Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho

HozzászólásSzerző: Jim » 2018. november 3., szombat 22:46

Reguilonnak lehetőséget kell adni
jó balhátvéd lehet belőle
nem olyan gyenge az utánpótlásunk, mint néha tűnik :salute:

ő meg esetlen Vinicius emelhető ki, a többiek felejtősek...

H.E.H.E.
Kedvenc játékosaid: R9
Kedvenc csapatod: mi

HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2018. november 3., szombat 21:16

értékelném a mait:
https://www.youtube.com/watch?v=8szLtX7ePkM
taking currency fluctuation into account, the most expensive player in history would be Ronaldo Nazário at €433m :sziv:

patotomadrid2019jan
"a jutuboskodás 1 szakma, a városvezetés meg 1 másik szakma"

rashidm
Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem

HozzászólásSzerző: rashidm » 2018. november 3., szombat 21:11

dannen írta:
SzB írta:Vajon Vinicius tényleg ennyire béna, hogy izomból megrúgja egyenesen a labdát, hogy legyen belőle egy jó nagy bedobás? Nem hiszem. Az, hogy nem le-, hanem bepattant, az tényleg szerencse volt, de a megoldás tudatos. Kezezést akart, egy védőkről visszapattanó labdát, stb.... Két éve nézem a srác videóit, és sokkal jobban érzi az ilyen megoldásokat, mint azt el tudnánk képzelni.
nem ennyire bena, csak lecsuszott a labarol, ami minden jatekossal megesik. a tudatossaghoz viszont semmi koze nem volt, ne magyarazzunk bele olyat ami nincs ott.
Nem így akarta egyáltalán, ezt látható volt (felpattant a lövés előtt a labda). Ezt inkább beadni akarta, mint rálőni. :lol: Szerencsére jó helyre pattant.

SzB
Kedvenc játékosaid: CR7

HozzászólásSzerző: SzB » 2018. november 3., szombat 19:15

Vajon Vinicius tényleg ennyire béna, hogy izomból megrúgja egyenesen a labdát, hogy legyen belőle egy jó nagy bedobás? Nem hiszem. Az, hogy nem le-, hanem bepattant, az tényleg szerencse volt, de a megoldás tudatos. Kezezést akart, egy védőkről visszapattanó labdát, stb.... Két éve nézem a srác videóit, és sokkal jobban érzi az ilyen megoldásokat, mint azt el tudnánk képzelni.
Isco-t meg hagyjátok békén! Még mindig a legtöbbet és leghasznosabban melózó között van. Lehet, hogy néha tesze-tosza, de a csapat is. És baromi sok labdát begyűjt.

flori

HozzászólásSzerző: flori » 2018. november 3., szombat 19:00

Én csak Vini miatt nem kapcsoltam ki, őt vártam egész meccsen. De vannak olyan megmozdulásai, amit egyszerűen nem hiszek el. Néha elképesztően suta, nem tudom ki tudja-e nőni. Nem az izgulásnak betudható megmozdulásoknak tűnnek.
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!

Vissza: