Értékeld a legutóbbi meccset
- Victorioo
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Ronaldo9,Modric
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Értékeld a legutóbbi meccset
Változást továbbra sem nagyon lehet felfedezni, támadók egyéni párharcot nem kezdeményeznek full alibik, Benzema mentségére csak annyit, hogy egyedül nem képes kreativ játékot hozni Bale, Asensio kettős mellett. A kis brazil játékba dobása után jobban ment neki. Szóval én nem nagyon játszanék 4-3-3ban, nagy javulást pedig nem várok, az igazi támadók hiánya miatt.
Tudjuk hosszú a szezon bla bla, de azért ha nem leszünk benne a top4ben és rögtön kiesünk blbôl, meg akarom nézni perez meg 1-2 játékos fejét. Lehet fokozni még mindig és ehhez solarinak nem sok köze van, ôt nem is fogom bántani
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
egy Ronaldo-Raúl csatárkettőst megnéznék előlRemy írta: Mondjuk lehet, hogy elférne ott elöl jelenleg.

lehet eredményesebbek lennének, mint a mostani támadóink...
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
Reguilonnak lehetőséget kell adni
jó balhátvéd lehet belőle
nem olyan gyenge az utánpótlásunk, mint néha tűnik
ő meg esetlen Vinicius emelhető ki, a többiek felejtősek...
jó balhátvéd lehet belőle
nem olyan gyenge az utánpótlásunk, mint néha tűnik

ő meg esetlen Vinicius emelhető ki, a többiek felejtősek...
- H.E.H.E.
- Kedvenc játékosaid: R9
- Kedvenc csapatod: mi
értékelném a mait:
https://www.youtube.com/watch?v=8szLtX7ePkM
https://www.youtube.com/watch?v=8szLtX7ePkM
taking currency fluctuation into account, the most expensive player in history would be Ronaldo Nazário at €433m 
patotomadrid2019jan
"a jutuboskodás 1 szakma, a városvezetés meg 1 másik szakma"

patotomadrid2019jan
"a jutuboskodás 1 szakma, a városvezetés meg 1 másik szakma"
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Nem így akarta egyáltalán, ezt látható volt (felpattant a lövés előtt a labda). Ezt inkább beadni akarta, mint rálőni.dannen írta:nem ennyire bena, csak lecsuszott a labarol, ami minden jatekossal megesik. a tudatossaghoz viszont semmi koze nem volt, ne magyarazzunk bele olyat ami nincs ott.SzB írta:Vajon Vinicius tényleg ennyire béna, hogy izomból megrúgja egyenesen a labdát, hogy legyen belőle egy jó nagy bedobás? Nem hiszem. Az, hogy nem le-, hanem bepattant, az tényleg szerencse volt, de a megoldás tudatos. Kezezést akart, egy védőkről visszapattanó labdát, stb.... Két éve nézem a srác videóit, és sokkal jobban érzi az ilyen megoldásokat, mint azt el tudnánk képzelni.

- SzB
- Kedvenc játékosaid: CR7
Vajon Vinicius tényleg ennyire béna, hogy izomból megrúgja egyenesen a labdát, hogy legyen belőle egy jó nagy bedobás? Nem hiszem. Az, hogy nem le-, hanem bepattant, az tényleg szerencse volt, de a megoldás tudatos. Kezezést akart, egy védőkről visszapattanó labdát, stb.... Két éve nézem a srác videóit, és sokkal jobban érzi az ilyen megoldásokat, mint azt el tudnánk képzelni.
Isco-t meg hagyjátok békén! Még mindig a legtöbbet és leghasznosabban melózó között van. Lehet, hogy néha tesze-tosza, de a csapat is. És baromi sok labdát begyűjt.
Isco-t meg hagyjátok békén! Még mindig a legtöbbet és leghasznosabban melózó között van. Lehet, hogy néha tesze-tosza, de a csapat is. És baromi sok labdát begyűjt.
- flori
Én csak Vini miatt nem kapcsoltam ki, őt vártam egész meccsen. De vannak olyan megmozdulásai, amit egyszerűen nem hiszek el. Néha elképesztően suta, nem tudom ki tudja-e nőni. Nem az izgulásnak betudható megmozdulásoknak tűnnek.
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!
¡1, 2 y 3, Madrid!
- ateeemadrid
Ez a Marcelo menni akar dolog nem tudom miből jön le egyeseknek, szerintem faszság. Meg ez a fél keretet rakjuk ki a picsába dolog is túlzás szerintem, azért mert a komplett csapat fos formában van, , még nem lett mindenki kutyaütő. Nálam Lucas, Isco és Bale az, akiket nem akarok itt látni jövőre, mindhárom okozott szép pillanatokat, de egyben kevés is közülük mind. Modric ha lép lép, ha nem nem, így is úgy is pótolnunk kell szép lassan. Marcelo meg vonuljon csak vissza innen.
Egyébként kíváncsi vagyok Solari megmeri-e lépni, hogy Vinit a kezdőbe rakja, mert amúgy elég egyértelműen felfelé lóg ki ebből a botrányszar formában lévő támadosorból.
Egyébként kíváncsi vagyok Solari megmeri-e lépni, hogy Vinit a kezdőbe rakja, mert amúgy elég egyértelműen felfelé lóg ki ebből a botrányszar formában lévő támadosorból.
- Torquemada
- Kedvenc játékosaid: Casemiro, Modric, Rüdiger, Asencio, Carvajal, Brahim D., Camavinga
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Honvéd FC
Hát ez sem volt különb meccs, mint a többi. Csak most az ellenfél lőtte a kapufákat és nekünk pattant befelé. Ez már kijárt. Pár ember teljesítménye gyalázat, látszik, hogy régen volt nagytakarítás.
Kicsit szégyen kimondani, de szerintem Regui volt a legjobb. Meg a végén futballista lesz belőle. Jó lenne ezt a posztot jól megoldani házon belül.
Nem gondolnám, hogy Solari lenne a megváltó, de szerintem nem illik ennyi után még bármilyen formában is elővenni. Egy hét után nincs az az ember, aki el tudná tüntetni azt a rengeteg szart, amit Lope munkássága alatt hatalmas erővel összelapátolt.
Az is méltatlan a Realhoz, hogy milyen embereket lehet becserélni. LV játéka fényévekkel van a tavalyi mögött, Isco meg nem igazán alkalmas arra, hogy a játékot meghatározza nálunk.
Az Bale-Benzema-Asensio teljesítményét láttuk, vérszegény a javából, a francia valamennyire mentette a menthetőt a tizivel, jól oldotta meg, de szerencséje volt, hogy a rutintalan védő teljesen feleslegesen szabálytalankodott, már két társa érkezett.
Lassan a CKM felett is eljár az idő. Modric csak nem akar formába lendülni, a megbízható Kroos meg egyre szarabb.
Egyébként továbbra is állítom, hogy attól azért több van a keretben, mint amit látunk, de max. 3., 4. hely. Több nem.
Nehéz évünk és dolgos nyarunk lesz, utóbbi csak akkor, ha az elnöknek még vannak komoly tervei. Ha megint a párnacihában akarja tartani a pénzt, akkor marad a jó középmezőny.
Kicsit szégyen kimondani, de szerintem Regui volt a legjobb. Meg a végén futballista lesz belőle. Jó lenne ezt a posztot jól megoldani házon belül.
Nem gondolnám, hogy Solari lenne a megváltó, de szerintem nem illik ennyi után még bármilyen formában is elővenni. Egy hét után nincs az az ember, aki el tudná tüntetni azt a rengeteg szart, amit Lope munkássága alatt hatalmas erővel összelapátolt.
Az is méltatlan a Realhoz, hogy milyen embereket lehet becserélni. LV játéka fényévekkel van a tavalyi mögött, Isco meg nem igazán alkalmas arra, hogy a játékot meghatározza nálunk.
Az Bale-Benzema-Asensio teljesítményét láttuk, vérszegény a javából, a francia valamennyire mentette a menthetőt a tizivel, jól oldotta meg, de szerencséje volt, hogy a rutintalan védő teljesen feleslegesen szabálytalankodott, már két társa érkezett.
Lassan a CKM felett is eljár az idő. Modric csak nem akar formába lendülni, a megbízható Kroos meg egyre szarabb.
Egyébként továbbra is állítom, hogy attól azért több van a keretben, mint amit látunk, de max. 3., 4. hely. Több nem.
Nehéz évünk és dolgos nyarunk lesz, utóbbi csak akkor, ha az elnöknek még vannak komoly tervei. Ha megint a párnacihában akarja tartani a pénzt, akkor marad a jó középmezőny.
""Pff, was heißt nicht selbstverständlich? Wir haben gewonnen, fertig!" (T.Kroos)
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Hibátlan a Solari csapat, nem tudom mit sírtok?Drámai hajrá Madridban – hibátlan maradt a Lopetegui nélküli Real

-
Nem is azt mondtam hogy most menjen. De melyik jobb: egy menni akaró, nem ad bele mindent játékos, vagy egy olyan aki kapar, hajt, odateszi magát hogy megmutassa mit tud? Modric és Marcelo nekem inkább előbbi mint utóbbi.kodo írta:Ez már a ló túloldala. Modric ne menjen szezon közben sehova. Marcelot 200 millióból se tudnánk pótolni jelenleg. Kroos meg marad a seggén, ez csak egy hullámvölgy, nem United szinten vagyunk.
Btw. bánom, hogy nyáron nem igazoltuk le a száz éves Iago Aspast is Mariano mellett, ezerszer inkább nézném őt mint Asensio-Lucas ekecsülést.
- sonic
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric
Ha nem all be vinyo ez sima x. Nagyon keves veszelyt teremtettunk elol. Azt is szinte minden bal oldali beadasbol. Kicsit Zidane-os volt a meccs ilyen szempontbol. A tamado szekcionk rendkivul gyenge, korulmenyes, nehezkes. Kellenek elore dinamikus emberek es direktebb jatek.
Egy szerencses megpattanos gollal nyertunk, eleg gaz... De a brazilt annyiban lehet dicserni hogy legalabb o nekiment labdaval a vedelemnek, nem csak verszegenyen toszogatta a labdat. Vegignezve a keretet talan o es Mariano akik gyorsithatnak a tamadojatekon szoval oket nyugodtan lehet majd probalgatni. Bale Benzema es Asensio is ulhet tobbet a padon, hatha valamelyik elgondolkozik es rajon hogy tobbet kell nyujtani.
Reguilon bizalomkelto jatekat lehet meg kiemelni, Theo-hoz kepest egyertelnu elorelepes. Tud jo donteseket hozni, es lelkes is.
A korabbi meccsekhez kepest meg pozitivum hogy talan higgadtabbak voltunk hatul es nem volt 2-3 ordito hiba, de ezzel a jatekkal nem fogjuk megvaltani a vilagot.
Egy szerencses megpattanos gollal nyertunk, eleg gaz... De a brazilt annyiban lehet dicserni hogy legalabb o nekiment labdaval a vedelemnek, nem csak verszegenyen toszogatta a labdat. Vegignezve a keretet talan o es Mariano akik gyorsithatnak a tamadojatekon szoval oket nyugodtan lehet majd probalgatni. Bale Benzema es Asensio is ulhet tobbet a padon, hatha valamelyik elgondolkozik es rajon hogy tobbet kell nyujtani.
Reguilon bizalomkelto jatekat lehet meg kiemelni, Theo-hoz kepest egyertelnu elorelepes. Tud jo donteseket hozni, es lelkes is.
A korabbi meccsekhez kepest meg pozitivum hogy talan higgadtabbak voltunk hatul es nem volt 2-3 ordito hiba, de ezzel a jatekkal nem fogjuk megvaltani a vilagot.
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."
Gyengék voltunk. Bale, Asensio, Vazquez a blacklist nálam idénre. Rossz a játékrendszerünk, Cr nélkül ez nem működik. Ki kell találni valami mást amíg nem lehet erősíteni. Reguilonnak örülök, üde színfolt volt, ahogy a korábbi meccsen Valverde is. Nekik adagolnám a perceket Vinivel karöltve, a fentiek kárára.
Btw. bánom, hogy nyáron nem igazoltuk le a száz éves Iago Aspast is Mariano mellett, ezerszer inkább nézném őt mint Asensio-Lucas ekecsülést.
Ez már a ló túloldala. Modric ne menjen szezon közben sehova. Marcelot 200 millióból se tudnánk pótolni jelenleg. Kroos meg marad a seggén, ez csak egy hullámvölgy, nem United szinten vagyunk.Modric ha akar, menjen, de az Inter fizessen érte, legalább 50-60 millát. Marcelo ugyanez. Érte 100 misi. Most hirtelen ennyi. Kroos se fog sokáig itt lenni, az az érzésem. Kimaxolta magát itt, sejtésem szerint nyáron vagy 2 év múlva megy ő is.
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Gondolom az természetes hogy mi is eltaláltuk párszor a hullámvölgy alatt.R. Carlos írta:Odriozola meg Reguilon jók voltak. Végig hajtottak. Vinicius jó csere volt és szerencséje is volt. Benzemának jár a pacsi a tiziért. A többi dolog említésre sem méltó. K*rva nagy mák, hogy csak a kapufát találták el kétszer is.
Ettől függetlenül egy rakás szar a játék még mindig, Isco-Asensio-LV csodahármas minden meccsen kegyetlenül fel tud baszni.
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, AC Milan, Ferencvárosi TC
En mint fotelszurkolo, Solari helyeben visszakanyarodnek Zidane korabbi taktikajahoz, amiben kvazi CR es Benzema volt a csatarduo, de most mar Vinicius-szal, mogottuk Isco, a tobbi adott. Jelenlegi formakat, hozzaallasat nezve par jatekosnal talan most ezzel lehetne elore(bb) lepni..
Valahogy Vinicius “golorome” sem tud zavarni, a helyeben en is ezt tettem volna.. csak a Bernabeuban lepett palyara es tett hozza a csapat gyozelmehez, megha a gol szerencses is volt. Majd kinovi ezt.
ezt meg jo volt latni.
Valahogy Vinicius “golorome” sem tud zavarni, a helyeben en is ezt tettem volna.. csak a Bernabeuban lepett palyara es tett hozza a csapat gyozelmehez, megha a gol szerencses is volt. Majd kinovi ezt.
ezt meg jo volt latni.

#happyshitting
-
Akit küldenék már januárban: Bale, LV, Asensio. Isco és Benzema csereként megküzdhet a helyéért. Modric ha akar, menjen, de az Inter fizessen érte, legalább 50-60 millát. Marcelo ugyanez. Érte 100 misi. Most hirtelen ennyi. Kroos se fog sokáig itt lenni, az az érzésem. Kimaxolta magát itt, sejtésem szerint nyáron vagy 2 év múlva megy ő is.
- ateeemadrid
Nekem Odri nem tetszett különösebben, meg egy gólt is majdnem összehozott a botrányos helyezkedésével. Reguilón viszont penge volt, ő tetszett. Még Vini meg a panenka tetszett, a többi botrány.
- flori
Nagyon-nagyon komoly gondok vannak. Nyáron óriás söprés kell.
Ha már idén elkezdtük volna, kicsit könnyebb lenne.
Ha már idén elkezdtük volna, kicsit könnyebb lenne.

¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!
¡1, 2 y 3, Madrid!
- R. Carlos
- Kedvenc játékosaid: Daniel Carvajal, Xabi Alonso, Roberto Carlos
Odriozola meg Reguilon jók voltak. Végig hajtottak. Vinicius jó csere volt és szerencséje is volt. Benzemának jár a pacsi a tiziért. A többi dolog említésre sem méltó. K*rva nagy mák, hogy csak a kapufát találták el kétszer is.
"When everyone thinks we are dead and buried we go and win the Champions League. This is what Real Madrid is all about." - Alvaro Arbeloa