Nem vagyok én pszichológus de fejben, mentálisan nagyon sok dől el. Ez látszik CRen, a 100%-ban akarom és megmutatom csak azért is. Nem csak a gyakorlás a lényeg.H.E.H.E. írta:azt akarom ezzel mondani, hogy ott van pl asensio, miért nem gyakorolja az 1v1eket? edzés előtt , után.
vagy modric, béla a szabadrúgásokat.
de nem ugy hogy maradnak és rúgnak még 10-et, hanem tényleg órákig.
ez az egyetlen dolguk.
mi a különbség messi, céronaldo és a többi között? hogy más megközelítésből, de ezek ketten csak a focinak élnek, messi kb egy autista és csak a labda érdekli, céronaldo meg a legjobb akar lenni.
amikor ennyi ziccer kimarad, akkor én ha ezen a szinten focista lennék, kínkeservesen érezném magam és mindent megtennék, hogy fejlesszem a gyenge pontjaimat.
Amennyi fost kapott ő karrierje során 99%-ban másoknak rámegy a karrierjére. (Nem tudsz még egy ilyen focistát mondani, Messi a felét sem kapta/kapja ennek. +Messinél azért nézd meg azt a válogatott hozzáállást, hát minden az csak nem példa a saját hazád mezét viselve.) Ezt Ő teljesen kizárja, és ebből is csinál magának motiváltságot.
Én mindig csodálkozok rajta és valamikor belegondolok, hogy ezt hogy csinálja és bírja ilyen szinten?
És itt valaki mondhatja, hogy a pénz. De nála se minden az, azon nem tudod megvenni a fent említetteket.