Én Zuglóban lakom. Igaz Panelrengetegben, de fél perc a metró, fasza kertes környék is van (az a rövidtávú cél).H.E.H.E. írta:Nem lehet mindenkinek olyan picepsze mint nekedziro4vr írta:Igazából megvan az a pár vonal Pesten, amit jobb elkerülni, egyes, hármas villamos vonala, Blaha este, de szerintem nem olyan vész, nyilván attól is függ, hol laksz, hova jársz dolgozni. Ezek a szipusok, kancigányok, ecsetfejű 16 évesek is csak sajnos a gyengébe, nőbe, öregbe bírnak belekötni..valszeg hehét is ezért találják be mindig.![]()
En budan nem tudnek lakni, nulla hely van, szuk az egesz, raadasul leesik egy kis ho vagy lefagyikaz ut, akkor meg az autoval is be lehet szopni.
Nincs egy sik par negyzetmeter hogy focizzal egyet. Geciidegesito.
Zuglo zold resze az a fasza.
Es konnyen be is lehet jutni a varosba.
Mondjuk közel a Pillangó utca, a Hős utca, és a Puskás, ami mostanában a legótvarabb környék. undorító, mocskos, részeg, drogos, senkiháziak, mindenhol.
Mostanában a környékünk volt a hírekben is (Napló, Index stb.), hogy a drogokosok ide csoportosultak. Tűket találtak a homokozóba, a bokrok alatt stb. Én is minden nap látom őket.
De mióta kicsit felkapta a média, azóta mondjuk rendszeres a járőrözés meg ilyesmi, de ez persze max máshova "ijeszti" őket, nem oldja meg a problémát.