Ja én is utáltam mint a szart, mert állandoan szoptatott minket.Galacticos írta:Pfu nekem o nagyon ellenszenves.

HozzászólásSzerző: Sierra » 2018. október 30., kedd 23:51
Ja én is utáltam mint a szart, mert állandoan szoptatott minket.Galacticos írta:Pfu nekem o nagyon ellenszenves.
HozzászólásSzerző: Tottinho » 2018. október 30., kedd 23:49
Akit sajnálnotok kéne, Ő nem más mint Francesco Il Capitano Totti.Sierra írta:Én Eto'oval is így vagyok.pheco írta:En is talan Drogbat mondanam elsokent, akit sajnalok, hogy soha nem jatszott itt amikor csucsformaban volt.
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2018. október 30., kedd 23:47
Meggyoztel.
Pfu nekem o nagyon ellenszenves.Sierra írta:Én Eto'oval is így vagyok.
HozzászólásSzerző: Steve » 2018. október 30., kedd 23:43
HozzászólásSzerző: Sierra » 2018. október 30., kedd 23:27
Én Eto'oval is így vagyok.pheco írta:En is talan Drogbat mondanam elsokent, akit sajnalok, hogy soha nem jatszott itt amikor csucsformaban volt.Galacticos írta: Ma amugy sima top3 lenne. Es szemely szerint baromira sajnalom hogy ilyen '07 utan nem kerult ide sosem.
Es ugyamez schweini is.
HozzászólásSzerző: pheco » 2018. október 30., kedd 23:26
En is talan Drogbat mondanam elsokent, akit sajnalok, hogy soha nem jatszott itt amikor csucsformaban volt.Galacticos írta: Ma amugy sima top3 lenne. Es szemely szerint baromira sajnalom hogy ilyen '07 utan nem kerult ide sosem.
Es ugyamez schweini is.
HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2018. október 30., kedd 22:04
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2018. október 30., kedd 22:02
elso talalat 1:15utan cselezgetH.E.H.E. írta:meggyőzhetsz ha mutatsz róla egy olyan mixet, amiben van legalább 3 sikeres csel, amivel megveri az emberét.
HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2018. október 30., kedd 21:56
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2018. október 30., kedd 21:43
HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2018. október 30., kedd 21:38
sztem nem tudod miről beszélszPatoval kezdodik a lista.. De drogba labdaugyetlen, ostoba jatekos.![]()
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2018. október 30., kedd 21:35
Patoval kezdodik a lista.. De drogba labdaugyetlen, ostoba jatekos.ziro4vr írta:Egy patótól még lejjebb adni? Ne kérj tőle lehetetlent.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2018. október 30., kedd 21:04
HozzászólásSzerző: Remy » 2018. október 30., kedd 21:03
Ja, mondjuk tudnak gólt lőni.rashidm írta:Hát...Sierra írta:Cavani, Aubameyang, Lacazette, Lewandowski, Icardi, Kane, Aguero, Salah, Hazard, Dybala, most hirtelen ennyi jutott eszembe, jelen állás szerint bármelyik elférne a kezdőben.Nehezen tudnék választani. De ezek közül is mennyi a vérbeli csatár. Az első 5-6 talán. Egyben szörnyű is, hogy ezek a top csatárok. A baj az, hogy mindegyik jó egy valamiben és ennyi.
HozzászólásSzerző: rashidm » 2018. október 30., kedd 21:02
Hát...Sierra írta:Cavani, Aubameyang, Lacazette, Lewandowski, Icardi, Kane, Aguero, Salah, Hazard, Dybala, most hirtelen ennyi jutott eszembe, jelen állás szerint bármelyik elférne a kezdőben.
HozzászólásSzerző: Sierra » 2018. október 30., kedd 20:34
H.E.H.E. írta:fugeci szörnyű.
ezek ma a topcsatárok.
az egyik ikszlábú, a másiknak fából van, a harmadik meg lassú és egylábas, tragédia.
Ez így van, de ezek a játékosok kihaltak, ennyi volt, kész vége. Tényleg kb minden nagycsapatra jutott legalább egy world class játékos. Egyébként én sem értem mit történt, mi változott, hogy nem nevelődnek ilyen játékosok kb sehol. Biztos genetika, fasz tudja.H.E.H.E. írta:nem kell ronaldonak lennie mindenkinek, de mi volt csak 10 éve.
pato, etóó például, vki iderakja drogbát is, bár nálam ő kurvára labdaügyetlen és ostoba izomjátékos.
én tényleg nem tudom mi van, de 10 15 éve minden nagy nemzetnél volt, egy vagy több erős, gyors, technikás csatár. most meg mi van.
HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2018. október 30., kedd 20:22
fugeci szörnyű.Cavani, Aubameyang, Lacazette, Lewandowski, Icardi, Kane, Aguero, Salah, Hazard, Dybala, most hirtelen ennyi jutott eszembe, jelen állás szerint bármelyik elférne a kezdőben.
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2018. október 30., kedd 19:44
Ez tényleg érdekes. Lopetegui focija ülhettet volna, ha nem csupa 30+-os, elkényelmesedett, vagy eleve döglassú emberrel akarta volna megvalósítani. Benzemával, Iscoval, a szarokbele Bale-el, a kizsigerelt Modriccal nem lehetett ezt a fajta nagy intenzítású letámadásos focit tolni. Egy-egy meccsre max, ezt láttuk szezon elején, ahogy a kiscsapatokat elvertük az első pár fordulóban, meg a Romát nagyon jó focival. Aztán ha tényleg félreállította Pintust, akkor Jlo is elcseszte csúnyán, de ebbe nem nagyon fogunk belelátni. De valóban árulkodó dolgok ezek. Ebben a formában sajnos tényleg halálra volt ítélve a Lopi foci.H.E.H.E. írta: én csak annyit láttam, hogy szezonkezdet után az első válogatott szünet után megszűnt a letámadásos, labdaszerzéses sokpasszos játékunk.
és ez a mai napig tart, sikerült beletenni jó sok szar meccset.
barca ellen 15 percig csináltuk, amit korábban akár egy félidőig is tudtunk.
kiscsapatok ellen csak futottunk az ellenfél után, visszafele védekezve.
véletlen lenne?
HozzászólásSzerző: Sierra » 2018. október 30., kedd 18:57
Nem bazmeg, de ne üssük már ki magunkat októberben a bajnoki versenyfutásból, például. Esetleg nyerjük meg! Vagy jussunk meg be legalább a spanyol kupa döntőjébe. Nem hiszem, hogy ezek olyan extra elvárások lennének egy Realban.ferni írta:akkora sírás megy utánuk, meg fröcsögnek Perezre, hogy az nonszensz, 4 BL címet elhozott ez a csapat, mit vártunk, még nyerünk zsinórban 3at?
Áááh tuti nem lennénk előrébb, végül is csak tök gólerős mindkettő, és 20 helyzet/meccsből talán kihoztak volna egyet s mást, és most nem a 10. helyen kullognánk. De 100%, hogy ha itt lennének is ez lenne a helyzet kb... ahha.ferni írta:Hazard - Icardi pakkot elhozgatott volna talán Florentino 300 milláért, de kétlem, hogy sokkal előrébb lennénk és most folyamat aláznánk miattuk az ellenfeleket gólokkal, mert ennél nagyobb a baj.
Cavani, Aubameyang, Lacazette, Lewandowski, Icardi, Kane, Aguero, Salah, Hazard, Dybala, most hirtelen ennyi jutott eszembe, jelen állás szerint bármelyik elférne a kezdőben.H.E.H.E. írta:itt pampog a fater is, hogy nem kapott befejező csatárt céronaldo helyett a fiacskája, hát geci, mutasson már nekem vki csak egyetlen egy épkézláb csatárt manapság![]()
![]()
mind balfasz.
HozzászólásSzerző: Professore » 2018. október 30., kedd 18:55
Jelenlévő fórumozók: 16 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem