Nem bazmeg, de ne üssük már ki magunkat októberben a bajnoki versenyfutásból, például. Esetleg nyerjük meg! Vagy jussunk meg be legalább a spanyol kupa döntőjébe. Nem hiszem, hogy ezek olyan extra elvárások lennének egy Realban.ferni írta:akkora sírás megy utánuk, meg fröcsögnek Perezre, hogy az nonszensz, 4 BL címet elhozott ez a csapat, mit vártunk, még nyerünk zsinórban 3at?
Áááh tuti nem lennénk előrébb, végül is csak tök gólerős mindkettő, és 20 helyzet/meccsből talán kihoztak volna egyet s mást, és most nem a 10. helyen kullognánk. De 100%, hogy ha itt lennének is ez lenne a helyzet kb... ahha.ferni írta:Hazard - Icardi pakkot elhozgatott volna talán Florentino 300 milláért, de kétlem, hogy sokkal előrébb lennénk és most folyamat aláznánk miattuk az ellenfeleket gólokkal, mert ennél nagyobb a baj.
A hosszú mondandót többi része pedig sztem mindenki számára egyértelmű volt eddig is. Tavaly szeptemberben elkúródott vmi, nem a BL döntő után, szuperkupában lesimáztuk a Unitedet, majd a Barcát is, olyan játékkal hogy élmény volt nézni. A Valencia elleni 2-2-vel változtak meg a dolgok. A BL-t meg még szívből és akaraterővel behúztuk, de mindenki látta, hogy kurva nagy szar van a csapattal (Leganes elleni kupabúcsú is).
És most azért, mert tavaly szarok voltunk, akkor törvényszerű hogy idén is annak kell lennie? Változtatni kellett volna a dolgokon, és talán nem itt tartanánk. És miután Florentino Perez a klub első embere, ezért az ő felelőssége elsősorban a kialakult helyzet.
Cavani, Aubameyang, Lacazette, Lewandowski, Icardi, Kane, Aguero, Salah, Hazard, Dybala, most hirtelen ennyi jutott eszembe, jelen állás szerint bármelyik elférne a kezdőben.H.E.H.E. írta:itt pampog a fater is, hogy nem kapott befejező csatárt céronaldo helyett a fiacskája, hát geci, mutasson már nekem vki csak egyetlen egy épkézláb csatárt manapság![]()
![]()
mind balfasz.
Ja de tudom, nálad mindenki balfasz, akit nem Ronaldonak hívnak.