Cristiano Ronaldo
- ___Samy___
Re: Cristiano Ronaldo
Hát már most kiderült, hogy ezt a fickót piszok nehéz lesz pótolni, és nem csak a góljai miatt. Meg kell nézni ezt a Juvet, egyszerűen most már győztesnek érzik magukat CR jelenletevel, látszott az MU ellen is, elég stabilak, magabiztosak. Plusz ha szorul a hurok, CR góljai lélektanilag löketet adnak a csapatnak. Ráadásul még mindig motivált.
Ezeket a dolgokat pénzzel képtelenség pótolni. Ettől függetlenül úgy gondolom, hogy a lehető legjobbkor szálltunk ki az üzletből. Bár azért egy penge spilert illett volna hozni a helyére.
Ezeket a dolgokat pénzzel képtelenség pótolni. Ettől függetlenül úgy gondolom, hogy a lehető legjobbkor szálltunk ki az üzletből. Bár azért egy penge spilert illett volna hozni a helyére.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Modricnak jóval nehezebb dolga van mert az argentínok elleni góljáik lese szarták.Cr minden egyes gólja a sassulo meg a sampdoria ellen kés modric aranylabdájának szivébe.
Perfect év kell ahhoz,hogy valaki beleszóljon ebbe az érába,mert Cr és Messi legrosszabb napjainkonnis brutál statokat hoznak.Most kicsit rárepültek erre,hogy a gól nem minden és meg is lehetett volna Modricnak de hát ilyen ősszel nem tudom elképzelni.És akkor ott a kontraszt is ami jelenleg Cr-t igazolja,hogy megindultunk lefele nélküle.
Perfect év kell ahhoz,hogy valaki beleszóljon ebbe az érába,mert Cr és Messi legrosszabb napjainkonnis brutál statokat hoznak.Most kicsit rárepültek erre,hogy a gól nem minden és meg is lehetett volna Modricnak de hát ilyen ősszel nem tudom elképzelni.És akkor ott a kontraszt is ami jelenleg Cr-t igazolja,hogy megindultunk lefele nélküle.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- DinhoL
- Kedvenc játékosaid: Michael Laudrup, R10, Carles Puyol, Xavier Hernández
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona, LA Lakers
Én nem hiszem, hogy ez a bajnoki ősz sokat fog számítani de meglátjuk..Próbálom objektíven nézni, de akárhogy is nézem nálam Modric egy fokkal jobban megérdemelné az aranylabdát. Hát azért mit leművelt egy horvát válogatottal a vb-n, nagyon durva. Illetve sztem a tavalyi BL-en legalább annyit letett az asztalra mint a portugál, jó ott mondjuk lehet mondani a gólokat de azért na..nem feltétlen a 6:5 miatt(Messi még egyenlíthet akár) de engem zavarna, ha az ősze miatt bukná Luka a lasztit.
Som i Serem!
6oat
6oat
- H.E.H.E.
- Kedvenc játékosaid: R9
- Kedvenc csapatod: mi
Mindket csapataban talalsz 5-6 nala jobb jatekost, a tobbit meg a barca meg mi adjuk, szoval nalam meg 10ben sincs.Realista24 írta:VB, Európai SZK, hype.H.E.H.E. írta:Grizman megis mi a zsákos faszra van nemhogy haromban de 10ben barkinel is
taking currency fluctuation into account, the most expensive player in history would be Ronaldo Nazário at €433m 
patotomadrid2019jan
"a jutuboskodás 1 szakma, a városvezetés meg 1 másik szakma"

patotomadrid2019jan
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
VB, Európai SZK, hype.H.E.H.E. írta:Grizman megis mi a zsákos faszra van nemhogy haromban de 10ben barkinel is
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- H.E.H.E.
Grizman megis mi a zsákos faszra van nemhogy haromban de 10ben barkinel is
taking currency fluctuation into account, the most expensive player in history would be Ronaldo Nazário at €433m 
patotomadrid2019jan

patotomadrid2019jan
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Modric meg mindig elonyben van szerintem. Ha ugyanezt megcsinalja CR Portugaliaval, instant repulne neki a 6. aranybogyo.
De ok gyorsan kiestek. Modric elvitte a horvatokat a dontoig. Nem szerencsevel, hanem kemeny fizikai es mentalis munka aran. Emellett ott van meg egy BL gyozelem is, szinten kiemelkedo teljesitmennyel.
Varane is kaphatna, de na. O vedo. Griezmann meg a tobbi nem erhet oda elso helyre, egyszeruen nem.
A masik ok, amiert szerintem Modric nyeri, hogy hosszu ido utan ez az elso ev, amikor jogosan kaphatna meg valaki mas, mint CR vagy Messi. Meg lesznek, akik nem szivesen adnak oda CR-nek a hatodik bogyot.
Tehat nalam: Modric, CR, Griezmann.
De ok gyorsan kiestek. Modric elvitte a horvatokat a dontoig. Nem szerencsevel, hanem kemeny fizikai es mentalis munka aran. Emellett ott van meg egy BL gyozelem is, szinten kiemelkedo teljesitmennyel.
Varane is kaphatna, de na. O vedo. Griezmann meg a tobbi nem erhet oda elso helyre, egyszeruen nem.
A masik ok, amiert szerintem Modric nyeri, hogy hosszu ido utan ez az elso ev, amikor jogosan kaphatna meg valaki mas, mint CR vagy Messi. Meg lesznek, akik nem szivesen adnak oda CR-nek a hatodik bogyot.
Tehat nalam: Modric, CR, Griezmann.

- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Ezt az őszt látva Cé, Modrictól csak kicsit kellett volna vagy kellene több, de ez így elég gyenge.
De amúgy titokban MBappé.
De amúgy titokban MBappé.
Nem illik.
- ateeemadrid
Modric pocsék ősze után egyébként nálam is Cé az, aki leginkább megérdemelné az aranylabdát. Mondjuk bármelyikük kapja, nem leszek csalódott.
- H.E.H.E.
modric jól elbassza saját maga az aranylabdáját, egy kicsit kéne megnyomnia az őszt, hogy egyértelműen megnyerje, de pont lófasz teljesítmények jönnek.
itt látszik ki mennyire erős fejben még ezen a szinten is, céronaldo látja, hogy itt a lehetőség, nyitva maradt az ajtó egy résnyire, hát páros lábbal csúszva fogja rábaszni az egész kéglit mindenkire, és megérdemelten nyeri megint az aranylabdát.
amugy én bappénak adnám, címek, kupák, egyéni teljesítmény, játékminőség, minden rendben van nála.
ha nem ő, akkor céronaldo.
itt látszik ki mennyire erős fejben még ezen a szinten is, céronaldo látja, hogy itt a lehetőség, nyitva maradt az ajtó egy résnyire, hát páros lábbal csúszva fogja rábaszni az egész kéglit mindenkire, és megérdemelten nyeri megint az aranylabdát.
amugy én bappénak adnám, címek, kupák, egyéni teljesítmény, játékminőség, minden rendben van nála.
ha nem ő, akkor céronaldo.
patotomadrid2019jan

patotomadrid2019jan
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Én nem sajnálom tőle sem, ő is megérdemli.dzsi91 írta:Hát sajnos nincs miről beszélni,modric ezzel az ősszel kiesett.Cr meg lassan hozza a meccs/gól átlagot torinóban.Meg is érdemli így egész évre.Realista24 írta:
Még azt is mondta, hogy neki jár az Aranylabda, stb. Beindult a vérszagra.
Még mindig óriási szerencse,hogy messzi lesérült mert összehoztunk volna neki valami rekordot clasicon(első ember aki 10 gólt rúg elclasicon vagy hasonló) amivel behúzza.
Ha összejön a 6-5 azért azt ünnepeljük meg,sokan szurkoltunk ezért mégha nem is így képzeltük el.![]()
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Ilyen gyenge mezony mellett kampanyoljon is. Meg a vegen odaadnak Grieznek vagy Salahnak.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Hát sajnos nincs miről beszélni,modric ezzel az ősszel kiesett.Cr meg lassan hozza a meccs/gól átlagot torinóban.Meg is érdemli így egész évre.Realista24 írta:
Még azt is mondta, hogy neki jár az Aranylabda, stb. Beindult a vérszagra.
Még mindig óriási szerencse,hogy messzi lesérült mert összehoztunk volna neki valami rekordot clasicon(első ember aki 10 gólt rúg elclasicon vagy hasonló

Ha összejön a 6-5 azért azt ünnepeljük meg,sokan szurkoltunk ezért mégha nem is így képzeltük el.

"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Még azt is mondta, hogy neki jár az Aranylabda, stb. Beindult a vérszagra.dzsi91 írta:RealTalk.Mekk Elek írta:https://index.hu/sport/futball/2018/juv ... si_meg_en/
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- dzsi91
RealTalk.Mekk Elek írta:https://index.hu/sport/futball/2018/juv ... si_meg_en/
- Mester77
ziro4vr írta:Azért azt néztem fájó szívvel, pl amilyen mezőnymunkát lerakott a spanyolok ellen a vb-n vagy most a manu ellen. Van még ebben az emberben bőven, csak ügyesen beosztja.
Én is ezeket néztem és én is így látom
Az is sokat mondó volt, h mennyire kapart és ment a tök utolsó EMPOLI ellen bazmeg, még a vezetés megszerzése után is, nálunk meg egy asensio beáll egy klassszikuson, hátrányba, és neki áll kocogni. A pofam leszakad
És ez az ami fájó. Nem csak a góljai mentek vele, hanem az alázat és a mindent elsöprő győzni akaras, ami kihatott olykor a társakra is
Ez a mentalitás már Torino csíkos felét erősíti

"Sokkal jobban akarom a győzelmet annál, mint amennyire utálok veszíteni. És nagyon utálok veszíteni."
"Egy nap mind meghalunk. De az összes többin viszont nem. "
"Egy nap mind meghalunk. De az összes többin viszont nem. "
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Azért azt néztem fájó szívvel, pl amilyen mezőnymunkát lerakott a spanyolok ellen a vb-n vagy most a manu ellen. Van még ebben az emberben bőven, csak ügyesen beosztja.
Nem illik.
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham
Sry. Tényleg.Realista24 írta:Remek előadás volt srácok, szépen teleszemeteltétek a legenda topicját.
Töröld nyugodtan, ha nem túl sok extra munka.Köszi.
Nem kellett volna ennyi baromságot összehordani.

- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Remek előadás volt srácok, szépen teleszemeteltétek a legenda topicját.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema