továbbra is kérdezem kivel és hogyan?
értem én hogy lehet basztatni perezt, de céronaldoból jókor és időben szállt ki, neymart, bappét nem lehetett megvenni, hazardért én sem adnék 200at, más meg nem jelent előrelépést.
itt pampog a fater is, hogy nem kapott befejező csatárt céronaldo helyett a fiacskája, hát geci, mutasson már nekem vki csak egyetlen egy épkézláb csatárt manapság
mind balfasz.
nyilván lehetett volna tweekelni kicsiben a kereten, bélát kibaszni mint a macskát szarni, hinni az okosaknak, akik látták/ják hogy se isco, se asensio nem szint és sosem lesz, na meg kovacsicsnak is megadni a kezdőtagságot, modricot meg elengedni az interbe.
de igy alakult.
ha lehetett volna hozni abból a 2-3 emberből, aki tényleg szinten tart minket és a legszűkebb elit, de nem hoztuk, én csak akkor lennék ideges perezre.
amugy tökmindegy ki az edző.
én itt a játékosokat hibáztatom elsősorban, lehetne bennük annyi vér, hogy ez a keret, ki van nyalva a seggük, csak basznak focizni. tessék, itt van a köszönet.
meg vannak alázva hétről hétre, kapják a szurkolóktól, sajtótól. jó utat az új ferrarival.