Bajnoksaghoz is kell boven szerencse. De azert irtam le azt amit, mert ha a Realnal felhozzuk, hogy keves amit a bajnoksagban mutatnak, akkor a Barcanal is fel kell a BL-t hozni. Vagy ott a Bayern, zsinorban 2 donto azota meg az elso komoly ellenfel kiejti oket. Szoval irrealis elvaras a ket fronton valo jo es eredmenyes szereples 3-4+ even keresztul.Anthony írta:Vártam ezt a reakciót...pheco írta:Csereben a BL-tol a negyeddontoben bucsuznak evek ota.
De nem szabad ezzel az érvvel jönni.
Akármekkora madridisták vagyunk látni kell, hogy egy ilyen sorozathoz, hogy 3-szor megnyerd egymásután óriási szerencse is kell. Amellett nyilván rengeteg munka, és toppon kell lenni minden meccsen, de 1 kis hibán elúszhat az egész.
Ha valaszthatok, akkor ujra a BL gyozelmet valasztanam. Tobbet er nekem az a 3 meccs az elodontoben es dontoben, mint egy magabiztos bajnoki szereples. A donto utani gyozelmi euforia meg ossze sem hasonlithato egy bajnoki gyozelemmel, amit sokszor 5 forduloval a bajnoksag vege elott unnepelnek. Piquenek is jol sikerult az unneples a tavaszi Clasico utan