Nem védeni akarom hehe-t, de Conte mitől jobb?Sierra írta: Heynckesszel sikerült egy öngólt lőnöd de sebaj. Viszont Ancelottiban mit látsz? Huszonyakárhány év alatt 4 bajnoki címet sikerült összehozni. Oké, nyert 3 BL-t, tök szép eredmény, de mitől lenne ő olyan hú de expert? Kloppról nem is beszélve. Jó edző, de pl mitől expertebb Conténál?
Edző és vezetőség
-
rashidm
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Edző és vezetőség
jajj hagyjuk már, 2 havonta kántálod ezt, de úgy 10 éve kb, aztán mégis még mindig itt vagy.hehe írta:ha esetleg sikerülne is, az pl már nélkülem lenne, mert én azonnal kinyomnám a gecibe az exitgombot, ha ilyen focit kezdenénk játszani. viva conte, jó az irány....
igen biztos mindenki elfelejtett focizni pár hónap alatt, a VB legjobbja meg leépült 3 hónap alatt.hehe írta:én azt látom, hogy basznak futni, basznak küzdeni, önbizalom zokni, modric elfogyott, letámadás nincs már, mert lassúak vagyunk elöl, emiatt nincs nálunk a labda, emiatt még többet kéne futni az ellenfél után.
hehe írta:egyik se taktikai zseni volt, hanem olyan ember, aki pszichológus/pedagógus/motivátor, stb.
ancelotti, zidane, murinnyó, delboszke, heynckes, akikkel a legnagyobb sikereket értük el az elmúlt 2 évtizedben, egyik sem az überexpert szakmai képességei miatt érte el azt, amit.
Victorioo írta:Már bocs hogy megkérdezem, de te kit tartasz überexpert tudású edzőnek?
Heynckesszel sikerült egy öngólt lőnöd de sebaj. Viszont Ancelottiban mit látsz? Huszonyakárhány év alatt 4 bajnoki címet sikerült összehozni. Oké, nyert 3 BL-t, tök szép eredmény, de mitől lenne ő olyan hú de expert? Kloppról nem is beszélve. Jó edző, de pl mitől expertebb Conténál?hehe írta:ha csak a szakmát nézem, akkor klopp például.
vagy ancelotti.
heynckes.
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Ha a játékosok egyértelműen elutasítanak valakit, akkor semmi értelme rájuk erőltetni. Első 5 meccsen kicsinálnák. Ennyi.Victorioo írta:Vicc ha tényleg a játékosok vétózták meg, jöjjön csak megint egy haver aztán folytassák a lötyögést.. ennél lejjebb jutni már úgyis nehéz lesz.
Valahogy sejtettem mire hazajövök nem fog változni semmi pedig valamiben bíztam, hogy történni fog. Valszeg perez a saját levében fô és csak mérlegel. Conte bábnak nem fog eljönni szerintem azért lesz ebbôl solari vagy maradás perverz mód
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Kroos
Mondjuk ez érthető. Látható volt az elmúlt meccseken mennyire megszakadtak Lopiért.Realista24 írta:Valahol azt írták, hogy a játékosok vétózták meg.![]()
Egyébként ma Marci és Ramos korán érkezett Valdebebasba, gondolom krízis megbeszélés volt.
Amúgy most bepánikoltam.
“Mi jobban szerettük a labdát, mint a pénzt.” - Puskás Ferenc
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Nem fog, mert kirakja fixen.Faust írta:Az oreg kurvara megerdemelne, hogy a nyakan maradjon Lopetegui, mert senki nem vallalja ilyen korulmenyek kozott a csapat iranyitasat. Kar, hogy ugyis elvallalja valaki...
Max Solari átveszi
ZIDANE
Az oreg kurvara megerdemelne, hogy a nyakan maradjon Lopetegui, mert senki nem vallalja ilyen korulmenyek kozott a csapat iranyitasat. Kar, hogy ugyis elvallalja valaki...
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Teljesen jogos, megfeledkeztem rólaKAG írta: Laughs in Ryan Giggs.
Max az aktualis legjobb....
Remélem nem baszakodunk megint valami válogatott edzőkkel...
- Victorioo
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Ronaldo9,Modric
Vicc ha tényleg a játékosok vétózták meg, jöjjön csak megint egy haver aztán folytassák a lötyögést.. ennél lejjebb jutni már úgyis nehéz lesz.
Perez: Figyelj Conte jönnél Hozzánk? Rendbe kéne rakni a csapatot.
Conte: Persze, mennyit költhetek télen? Kéne pár igazolás, hogy tudjunk javulni.
Perez: Már levannak zsírozva, január 1.-el már itt is lesznek
Conte: Ki az? Hazard, igaz? Kitaláltam?
Perez: Dehogy, jó játékosokat most nem fogunk venni, stadiont építünk, Rodrygot vettük meg, hidd el, hogy szuperek lesznek a Vinicius gyerekkel.
Conte:...
Perez: Haló, vonalban vagy még? Conte?
Perez: Na mindegy, megkeresem Mourinho számát.
Más nem lehet
Conte: Persze, mennyit költhetek télen? Kéne pár igazolás, hogy tudjunk javulni.
Perez: Már levannak zsírozva, január 1.-el már itt is lesznek
Conte: Ki az? Hazard, igaz? Kitaláltam?
Perez: Dehogy, jó játékosokat most nem fogunk venni, stadiont építünk, Rodrygot vettük meg, hidd el, hogy szuperek lesznek a Vinicius gyerekkel.
Perez: Haló, vonalban vagy még? Conte?
Perez: Na mindegy, megkeresem Mourinho számát.
Más nem lehet
"If you don't like your destiny, don't accept it."
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Valahol azt írták, hogy a játékosok vétózták meg.Steve írta:Az is lehet, hogy megint valami olyannal alkudozik Perez, akinek szerződése van egy válogatottal.Esetleg lassú a fax.KAG írta:Vszleg Conteval ismét(?) nem sikerült meg1ezni.
Lehet még jó is lenne az ürge, mert ezek szerint nem hülye
Egyébként ma Marci és Ramos korán érkezett Valdebebasba, gondolom krízis megbeszélés volt.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Steve
Az is lehet, hogy megint valami olyannal alkudozik Perez, akinek szerződése van egy válogatottal.Esetleg lassú a fax.KAG írta:Vszleg Conteval ismét(?) nem sikerült meg1ezni.
- KAG
Steve írta:Ööö még mindig itt van Lopi?!
Azt hittem már bejelentették az új edzőt amíg dolgozni voltam..![]()
Az durva lenne, ezek után is maradna a posztján. Csak nem várjuk meg, míg a kieső helyre kerülünk.
Vszleg Conteval ismét(?) nem sikerült meg1ezni.
ZIDANE
- Steve
Ööö még mindig itt van Lopi?!
Azt hittem már bejelentették az új edzőt amíg dolgozni voltam..
Az durva lenne, ezek után is maradna a posztján. Csak nem várjuk meg, míg a kieső helyre kerülünk.
Azt hittem már bejelentették az új edzőt amíg dolgozni voltam..
- reeed_ati
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane
Béla arcára kíváncsi lennék, amikor bejelentenék, hogy Zizu visszatér.
- KAG
Anthony írta:Yepp, nagyjából Zidane számát kellene spammelni.
De idén mindegy is, nem hoztak előre senkit, és ittragadt a világ legjobb walesi játékosa, ezzel így nagyon nincs mit kezdeni.
Valahogy morálisan össze kellene foltozni őket, legalább egy BL helyezést azért hozzanak le májusig.
Laughs in Ryan Giggs.
Max az aktualis legjobb....
ZIDANE
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Yepp, nagyjából Zidane számát kellene spammelni.
De idén mindegy is, nem hoztak előre senkit, és ittragadt a világ legjobb walesi játékosa, ezzel így nagyon nincs mit kezdeni.
Valahogy morálisan össze kellene foltozni őket, legalább egy BL helyezést azért hozzanak le májusig.
Aha, ha tengap rúg 3-at, akkor is kikaptunk. Azt magyarázza meg az apuka. Meg, hogy 7-8 meccse rettenet, amit nézhetünk rendre. Mintha csak feldobna 11 játékost, aztán azt mondaná nekik, hogy passzoljatok sokat.Realista24 írta:Julen Lopetegui's father Jose Antonio Lopetegui on Real Madrid: "Cristiano Ronaldo was good & it turns out he scored 50 goals a season. He is missing. You are missing a prominent goalscorer. They haven't bought one, not a single one. They have stolen 50 goals from my son!"
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- KAG
Es errol a lélektelen játékról nincs velemenye, apukának?Realista24 írta:Julen Lopetegui's father Jose Antonio Lopetegui on Real Madrid: "Cristiano Ronaldo was good & it turns out he scored 50 goals a season. He is missing. You are missing a prominent goalscorer. They haven't bought one, not a single one. They have stolen 50 goals from my son!"
Mert Ronaldo a mezonyben evek ota 0 volt.
ZIDANE
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Julen Lopetegui's father Jose Antonio Lopetegui on Real Madrid: "Cristiano Ronaldo was good & it turns out he scored 50 goals a season. He is missing. You are missing a prominent goalscorer. They haven't bought one, not a single one. They have stolen 50 goals from my son!"
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema