HozzászólásSzerző: chronic » 2018. október 29., hétfő 8:28
Nem tudom ki hogy van vele,de engem ez a korszak nem csak a négy BL győzelemre fog emlékeztetni ..
Most lett teljesen felemás a kép, eddig is nullák voltunk spanyol honban az elmúlt két évtizedben, de az utóbbi években ezekkel a teljes összeomlásokkal a legnagyobb rivális ellen(2-6,5-0,1-3,0-4,0-3,5-1.) végérvényesen lett örök kétarcú ez a garnitúra. Évről-évre, lassan szezonról-szezonra át kell élnünk egy ilyen óriási gyomrost, ami még itt Magyarországon azt hiszem tűrhető is, de Spanyolországban szerintem ha megkérdezünk 5 szurkolót, abból 5 totálisan leszarja az 5 év alatt 4 BL-t ha ilyen vereségeket és ilyen sikertelenséget kell átélniük a hazai porondon.
Én kb. leszarom,többet,sokkal többet ér a BL, de kezd kicsit sok lenni a megalázás, miközben mi nulla alkalommal töröltük fel velük a padlót,holott lett volna rá lehetőség bőven.
Az idő eldönti,hogy mennyire fog megmaradni a sok szép mellett ez a sok mocsok emlék.
Conte jöjjön, a mentalitása,taktikai felkészültsége kell most ide, persze ha a hercegnők nem utálják ki három hét alatt.
Nevetséges ez a Ramos üzengetés is.
Kedves kapitányunk nagyon elhiszi,hogy ő a Real Madrid miután CR lelépett, ahogy lelépett.