Süti írta:Solarit már a tavalyi szezon után el kellett volna küldeni. Castilla meg jó lehet a Xabi Alonso - Raul vonal felépítésére.
Hát igen még vészmegoldásnak sem látnám szívesen.... Teljesen karakter nélküli edző.
HozzászólásSzerző: markmadrid » 2018. október 29., hétfő 12:45
Süti írta:Solarit már a tavalyi szezon után el kellett volna küldeni. Castilla meg jó lehet a Xabi Alonso - Raul vonal felépítésére.
HozzászólásSzerző: markmadrid » 2018. október 29., hétfő 12:44
lyuvét hova emelte fel? bő 30 éve a legjobb olasz csapat, a milannak és az internek volt néhány jó éve közben.Juvét felemelte Olaszország trónjára.
HozzászólásSzerző: Süti » 2018. október 29., hétfő 12:43
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. október 29., hétfő 12:36
Mert le se szarják a CastillátBabinho írta:Hát a Castillas eredmények után azt sem tudom miért nem vágták ki az első éve után, de már talán a harmadikat tolja, gondolom akkor csak bíznak benne vagy valamit jól csinál. Ha meg nem, akkor minek van itt?
HozzászólásSzerző: Babinho » 2018. október 29., hétfő 12:35
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. október 29., hétfő 12:28
Szerintem mert őt már a Castillától is ki akarták rúgni.Babinho írta:Akkor miért nem Solari?
HozzászólásSzerző: Babinho » 2018. október 29., hétfő 12:26
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. október 29., hétfő 12:22
Mert Conte már itt sem lesz nyáronH.E.H.E. írta:azért sem értem kontét minek akarjuk, mert köztudott, hogy neymar a fő célpont, na és ő meg pont annyira baszik bele a visszafutásba, mint amennyire az öreg antonio fogja tépni a maradék haját emiatt.
nem baj.
januártól vini, rodry, előttük pato (aki megint triplát vert)
HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2018. október 29., hétfő 12:20
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. október 29., hétfő 12:15
HozzászólásSzerző: KAG » 2018. október 29., hétfő 12:07
Realista24 írta:Valdano? Amennyire itt a fórumon ziróéreeed_ati írta:Olvastam a marcán, hogy Valdano nem igazán támogatná Contét.
Helyette inkább a belgák kapitányát Martinezt javasolná, pont azon okok miatt, amiket itt fejtegettünk.
Mennyire lehet erős az ő szava?
Martinez ugye spanyol, másrészt meg vele nem csesznénk el a Hazard transzfert.
HozzászólásSzerző: Victorioo » 2018. október 29., hétfő 12:06
reeed_ati írta:Olvastam a marcán, hogy Valdano nem igazán támogatná Contét.
Helyette inkább a belgák kapitányát Martinezt javasolná, pont azon okok miatt, amiket itt fejtegettünk.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. október 29., hétfő 12:04
Valdano? Amennyire itt a fórumon ziróéreeed_ati írta:Olvastam a marcán, hogy Valdano nem igazán támogatná Contét.
HozzászólásSzerző: KAG » 2018. október 29., hétfő 12:04
reeed_ati írta:Olvastam a marcán, hogy Valdano nem igazán támogatná Contét.
HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2018. október 29., hétfő 11:56
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. október 29., hétfő 11:53
HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2018. október 29., hétfő 11:44
meccsenként kapni egy gólt nem nagy dolog.Realista24 írta:Itt én is megkérdezhetném, hogy látod is-e a meccseket vagy nézed?H.E.H.E. írta:
sztem semmi baj nincs a védekezéssel, mindig volt olyan, hogy carvajal vagy marcelo mögé bepöckölik, aztán kapjuk a gólt vagy ramos és néha varane nem érnek oda, elbasznak egy ütemet.
ez benne van.
kapust hagyjuk, ott is volt van és lesz is hiba.
Ilyen alapon mindig volt olyan, hogy nem rúgjuk be a helyzeteket, nem megy a játék a középpályáján, stb.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. október 29., hétfő 11:42
Itt én is megkérdezhetném, hogy látod is-e a meccseket vagy nézed?H.E.H.E. írta:
sztem semmi baj nincs a védekezéssel, mindig volt olyan, hogy carvajal vagy marcelo mögé bepöckölik, aztán kapjuk a gólt vagy ramos és néha varane nem érnek oda, elbasznak egy ütemet.
ez benne van.
kapust hagyjuk, ott is volt van és lesz is hiba.
HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2018. október 29., hétfő 11:40
sztem semmi baj nincs a védekezéssel, mindig volt olyan, hogy carvajal vagy marcelo mögé bepöckölik, aztán kapjuk a gólt vagy ramos és néha varane nem érnek oda, elbasznak egy ütemet.Realista24 írta:Nem is kell hosszútávon egy 1-0-ás Atletico Madridot csinálni belőlünk, de az alap dolgok menjen már.R24 beszélt itt a minap, hogy előbb a védekezést oldjuk meg hogy nullára hozzuk a meccseket.
sohasem volt ilyen, ez real madrid, itt menni kell előre, ha akarnánk se tudnánk, és sosem tudtunk olyan csapatot üsszerakni, ami a védekezéséről volt híres hosszútávon.
ha esetleg sikerülne is, az pl már nélkülem lenne, mert én azonnal kinyomnám a gecibe az exitgombot, ha ilyen focit kezdenénk játszani. viva conte, jó az irány....
lyuvét hova emelte fel? bő 30 éve a legjobb olasz csapat, a milannak és az internek volt néhány jó éve közben.Juvét felemelte Olaszország trónjára.
HozzászólásSzerző: markmadrid » 2018. október 29., hétfő 11:36
Jelenlévő fórumozók: 7 regisztrált és 0 vendég
Real Madrid
Betis
Estadio Santiago Bernabéu
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem