szerintem egyértelmű mit kéne tenni.
ez a szezon elúszott, béellben talán elmegyünk 1-2 kört.
de szinte teljesen mindegy ki az edző. ugyanott tartunk, mint évekig, csak most le kellett venni céronaldo góljait, és már területe sincs a többi zseninek, mivel nem köt le 2-3 védőt folyamatosan.
igy, hogy feketén fehéren látszik, hogy céronaldo már nem palástolja el a szart, így már látszik, hogy ki mennyit ér, amit korábban páran csak sejtettek
aha, és ezért kell félni, hogy bármikor bárkitől kikap a csapat? mert így nem egy súlyos vereségről beszélünk, ha nem 7-8 meccse tartó botladozás. se védekezni, se támadni nem tudunk, olyan mintha tesztelnénk valamit.
én azt látom, hogy basznak futni, basznak küzdeni, önbizalom zokni, modric elfogyott, letámadás nincs már, mert lassúak vagyunk elöl, emiatt nincs nálunk a labda, emiatt még többet kéne futni az ellenfél után.
a legtisztábban mutatja pl a tegnapi 2-3 olyan megoldás, hogy béla kiugrik, de ellövi inkább 35-ről, szemben 1 árva védővel.
sokszor elmondtam, hogy egy rövid görbelábú iscoval te nem tudsz semmit se kezdeni védekezésben, mert teljesen esélytelen, fizikai korlátai vannak, hogy bárhova is odakotorjon.
nem akarok lemenni ennyire a részletekig, de a csapat egyik fele lassú, amelyik nem lassú, meg lusta fasz és baszik futni.
hát itt az eredmény.
R24 beszélt itt a minap, hogy előbb a védekezést oldjuk meg hogy nullára hozzuk a meccseket.
sohasem volt ilyen, ez real madrid, itt menni kell előre, ha akarnánk se tudnánk, és sosem tudtunk olyan csapatot üsszerakni, ami a védekezéséről volt híres hosszútávon.
ha esetleg sikerülne is, az pl már nélkülem lenne, mert én azonnal kinyomnám a gecibe az exitgombot, ha ilyen focit kezdenénk játszani. viva conte, jó az irány....
ja még vmi: az olyan apró dolgokon lehet látni, hogy ki a focista és ki a lófasz, hogy lukács hányszor szembefordulhatott volna albával és nekimehetett volna. de 10-ből 10-szer sablon betanult alibi visszapassz.
edzői utasítás? jobb a biztos? hát akkor mehet az edző is a faszba, ha egy támadójátékostól, szemben 1 védővel ezen a szinten nem azt várjuk el, hogy káoszt csináljon.
az ilyen játékosok nemhogy fizetést, de bazmeg semmit se érdemelnek, nemhogy játékpercet egy real madridban.
ezt egy megyei hatodosztályú játékos megcsinálja, emiatt nem kell euromilliókat fizetni ilyen senkiháziaknak.