Isco asensio bale benzema felejtos.RealMadridFanatic írta:Azért az 5 védő is lehet úgy, hogy védekezésben Casemiro visszalép középső védőbe (ahogy egyébként amúgy is előfordult ez már), támadásban meg ugyanúgy biztosít, ahogy eddig - miközben a szélső védink felfutnak. Sok mozgás kell hozzá ez tény, de nem tartom elképzelhetetlennek, hogy működjön.BBeno írta:nem tudom elképzelni a csapatot sem 5 védővel...
legfontosabb hogy az egész conte saga végleg megpecsételheti hazard sorsát és hosszabbítani fog.
Hazard meg ha ezért nem jön, annak ellenére, hogy pl. pont vele és még kb 1-2 kezdő szintű igazolással újra tűzközelben lehet a Real és ennek Ő lehet az egyik húzóneve, akkor ne jöjjön.
Azért egy Courtois - Carvajal, Ramos, Varane, Marcelo (?) - Kovacic (?), Kroos, xy - Hazard, Icardi, xy
Padon egy Iscoval, Asensioval, ha megfelel nekik, Odriozola, Nacho, Casemiro, Vinicius, LV, esetleg Benzema. Nem lenne ez olyan gyenge. Mondjuk Icardi számomra továbbra is középszerű, de a jelenlegi piacon nem nagyon van elérhető jobb alternatíva. Az xy helyek kérdőjelesek, középre akár lehet Casemiro is, ha beleillik az új edző elképzeléseibe, vagy nézni kell egy nagy munkabírású btb-t, pl. egy Kanté aranyat érne. Ha a Chelseanek nincs opciója, hozni kell Kovacicot, megmondani neki, hogy megkap egy évet kezdőként, hajrá (ha van benne hajlandóság - bár a jelek nem ezt mutatják sajnos).
Elölre meg az xy lehet Isco, Asensio vagy Benzema is akár, aki képes felnőni a feladathoz, vagy épp jó formában van. Balenek nincs helye, nem lehet rá konstans számítani, az arca az egekben, róla lemondtam már.
Annyi lehetoseget kaptak mar es annyiszor elbuktak.... szerinted nem ismet ez lenne?
Padra maradhat barmelyik es ahogy irtad is, ha au keves nekik, istem hírével...
Egy kroos kovacic kante harmas butítana elol.
5 vedos rendszerhez meg vekony a kh allomany.
Sokszor ezt a 2 vedot is nehezskesen rakjuk ki, nem a harmat.
Vallejo 0, Varane is azert sokszor bajlodik serulesekkel,ramos pedig gyakran eltiltott.
Nacho az aki fixen ott van mindig ha kell, de o meg mostansag gyenge.