Toti írta:Nem értem miért kellett megvárni egyáltalán a clasicot lopival?
Valószínűleg azért, hogy az új edző, akin amúgy is extra nyomás lesz - még a Madridban alapvetően megszokotthoz képest is - ne egy szinte borítékolható vereséggel nyisson a legnagyobb rivális ellen, mert akarva-akaratlanul nyomot hagyna a szurkolókban, hendikeppel indulna. Van olyan, hogy az edzőváltás azonnal hoz egy akkora töltést, hogy pár meccsen szárnyal a csapat a gyengélkedés után, de érzésem szerint nálunk idő kell amíg kibrusztoljuk magunkat a gödörből, sok melóval, nem szép játékkal és majd utána lehet elkezdeni építkezni - szezon közben...
Nem irigylem Contét, ez most egy borzasztó nagy falat, Ramos nyilatkozata meg számomra rettentő antipatikus. Üzenget előre, hogy Ők itt akkora királyok, hogy meg kell dolgozni a tiszteletükért, nem "tűrik" a keménykezűséget. Hát azért szép lassan Ő is hátrafordult a lovon... Tudom, hogy játékosuralom van szinte mindenhol, de a mindenkori edző szava szent, legyen az Lopetegui, Conte vagy Lopez Caro. Legfeljebb ilyen, címert nem megszégyenítő módon meg lehet buktatni, ha nem tetszik, mondjuk a tegnapi után (amiből szerencsére fél órát láttam), kicsi elvetemültebb helyeken tényleg levetetik a szerelést a játékosokkal.
Felmenteni eszem ágában sincs a spanyol trénert, már az elején sem örültem neki, utálom ezt a játékstílust, Barcástól, spanyol válogatottastól, mindenestől - ami a kisebb baj, a nagyobb az, hogy kiismerte a világ, unalmas és könnyen levédekezhető. Olyan támadó nélkül, aki jó százalékban hozza az egy-egyeket, esetleg 2-3 embert is képes kimozdítani a pozíciójából teljesen impotens semmivé foszlik. Grátiszba rugalmatlan is a fazon, lehet, hogy csak ezt a felállást ismeri eléggé, nem tudom. Karizmája meg nulla. Ettől függetlenül egy szimpatikus ember, tényleg sajnálom Őt öszintén, de ide nagyon kevés volt, és erre volt nagyobb esély már a kezdetekkor is. Remélem azért visszatalál a karrierje a jó ösvényre.