BBeno írta:rac1 szerint megkérték dembelet hogy keressen magának vevőt
mundo szerint neymar bizniszbe akarják bevonni dembelet.

HozzászólásSzerző: soadroli » 2018. október 30., kedd 9:00
BBeno írta:rac1 szerint megkérték dembelet hogy keressen magának vevőt
mundo szerint neymar bizniszbe akarják bevonni dembelet.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2018. október 30., kedd 8:43
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. október 29., hétfő 16:02
Most mutogatta megint az ötöst mint régen, ennyi futotta tőle.mocsok írta:Realista24 írta:A meccs alatt egyébként, amikor Ramos anyját szidták, Piqué intett a közönségnek, hogy fejezzék be.
Vele amugy mi a helyzet?
Idén meg nem is lattam tőle semmi sértő nyilatkozatot, tweetet semmit. Pedig most kielhetne magát.
Most meg ez.
Nem ertem.
Alapból fura volt az egész tegnapi meccs.
Eddig ha igy megaláztak, mert tegnap sokadjára is megaláztak, a meccs végére balhé volt. Most meg se verekedés, se piros, de meg csak egy odarugas se volt.
A legtöbb érzelmet tibon lattam mikor bekapta a tizit.
HozzászólásSzerző: chronic » 2018. október 29., hétfő 14:17
Lehetséges, nem ismerem az ottani állapotokat.Realista24 írta:Ezzel óriási nagy tévedésben vagy, biztosan állíthatom.
Megunták már szerintem, egy évtizede ezt a meccset játssza/játszotta egymással a Real-Barca, Messi-CR, Ramos-Piqué.Realista24 írta:A meccs alatt egyébként, amikor Ramos anyját szidták, Piqué intett a közönségnek, hogy fejezzék be.
HozzászólásSzerző: mocsok » 2018. október 29., hétfő 13:26
Realista24 írta:A meccs alatt egyébként, amikor Ramos anyját szidták, Piqué intett a közönségnek, hogy fejezzék be.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. október 29., hétfő 8:38
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. október 29., hétfő 8:30
Ezzel óriási nagy tévedésben vagy, biztosan állíthatom.chronic írta:de Spanyolországban szerintem ha megkérdezünk 5 szurkolót, abból 5 totálisan leszarja az 5 év alatt 4 BL-t ha ilyen vereségeket és ilyen sikertelenséget kell átélniük a hazai porondon.
HozzászólásSzerző: chronic » 2018. október 29., hétfő 8:28
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2018. október 28., vasárnap 20:17
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. október 28., vasárnap 20:11
Valverde viszont korrekt volt, kap egy virtuális pacsit tőlem.DinhoL írta:Fasság már bocsánat, ezt ő se gondolhatja komolyan. 2-3 ilyen eredményt id odaadnék plusz egy BL ciimért.Realista24 írta:Alba: "Beating Real Madrid is like winning the Champions League"
![]()
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: DinhoL » 2018. október 28., vasárnap 20:07
Fasság már bocsánat, ezt ő se gondolhatja komolyan. 2-3 ilyen eredményt id odaadnék plusz egy BL ciimért.Realista24 írta:Alba: "Beating Real Madrid is like winning the Champions League"
![]()
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Sierra » 2018. október 28., vasárnap 19:51
Haha.Realista24 írta:Alba: "Beating Real Madrid is like winning the Champions League"
![]()
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. október 28., vasárnap 19:51
HozzászólásSzerző: Sierra » 2018. október 28., vasárnap 18:35
Sztem nem is volt, ez abszolút mélypont az elmúlt 10-12 évből.KAG írta:9.hely, 14 rugott, 14 kapott gol.
A megszerezhető pontok felet nem sikerult behuzni...
2006 ota követem a csapat kb osszes meccset, de ilyen nem rémlik.
HozzászólásSzerző: KAG » 2018. október 28., vasárnap 18:25
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2018. október 28., vasárnap 18:09
Jo hat nyilvan egy BL rekorder ellen konnyebb motivalni egy csapatot.Faust írta:Pont Suarez példáján látszik mennyire baszni kell rá, hogy mibe kerül egy gólvágó. Ők sem sajnálták rá a pénzt, pedig Messi többet keres mint a kezdőnk összesen.Nem lehet középszerű kiegészítőemberekkel hozni az elvárt szintet...
Egy színtelen szagtalan, Messi nélküli, egyébként gödörben lévő![]()
Barca gond nélkül elrak nekünk ötöt. Nevetséges, őket nem kell motiválni a Real Madrid ellen, kérdés hogy ez visszafele miért nem működik mostanság.
HozzászólásSzerző: Faust » 2018. október 28., vasárnap 18:02
HozzászólásSzerző: Sierra » 2018. október 28., vasárnap 17:58
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. október 28., vasárnap 14:53
Games: 238Torquemada írta:Az a baj, hogy a clásico mostanában egy olyan különleges sport, amelyet huszonketten játszanak, a végén huszonegyen fejezik be és a végén a katalánok (vagy inkább katalán tulajdonosú csapat) nyernek (vagy döntetlen).
Babér régen termett nekünk, 2016 áprilisban utoljára, nem most volt. Most sem mi vagyunk az esélyesek, de hátha csoda történik és lesarkítva kicsit, a meccsenkénti 1,2,3 kapufa végre egyszer nem kifelé hanem befelé fog pattanni.
Egyébként, nem gondoltam volna, de az elmúlt sok-sok évet inkább meghatározó szopóág ellenére is mi állunk jobban 72/34/70 statisztikával, lőtt góloknál is elég kiegyenlített a dolog, 285/282 a javunkra.
Ilyenkor játszok el a gondolattal, ha mondjuk messzi foci helyett teniszezni, ralizni vagy mondjuk kosaraznikezdett volna, nem kicsit billenne felénk az összesített mérleg. Most nem lesz ott, lehet bizonyítani.
HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2018. október 28., vasárnap 12:57
Jelenlévő fórumozók: 42 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem