HozzászólásSzerző: ArjenMagicRobben » 2018. október 29., hétfő 19:44
Én nem tudok haragudni a Modric, Marcelo, Varane vonalra. Gyakorlatilag amióta itt vannak világklasszis teljesítményt hoztak le folyamatosan. Nekem a Bale, Benzema, Asensio, Isco négyessel vannak a legnagyobb gondjaim. Bale egyértelműen megbukott, a vezérbika szerepre egyáltalán nem alkalmas. Kiegészítő embernek bőven jó lehet, ha ezt elfogadja felőlem maradhat, másképp mehet vissza Angliába ahol lehet futkosni. Benzema 10 éve bohóckodik a Real Madrid kezdőcsatáraként, elég volt, köszönjük, minél hamarabb túladnék rajta. Ennyi bizalmat, támogatást, új lehetőséget még senki nem kapott, nincs benne több, már rég kellett volna hozni egy versenytársat melléje. Asensionak túl korán jött a siker, 22 évesen többszörös BL-győztes, túl nagy az arc és nulla a teljesítmény. Kiegészítőembernél több soha nem lesz belőle szerintem. Isco szintén egy jó kiegészítőember, de kezdőnek egyszerűen kevés. Ő is kapott már vagy 100 esélyt, hogy megmutassa mit tud, 4-5 meccsnél tovább soha nem tartott. Sajnos többet láttunk bele, mint amennyit valójában tud. Ezt a nyáron rontottuk el, hogy nem hoztunk egy meghatározó játékost sem. A mai világban már nem lehet spórolni, ha 200 az ára Hazardnak akkor annyi, le kell tenni és kész. Minőségi játékosokat nem fogunk apróért megszerezni, csak nagyon ritkán. Ha nincs miből akkor várhatóan nézhetjük ezt a szenvedést még pár évig.