Taktikai háború (Legyél Xabi)
Re: Taktikai háború (Legyél Lopetegui)
Meccs után sosem rúgnak ki edzőt, az már az ember megalázása lenne. Majd holnap bejelentik, annyi tisztelet legyen már a vezetőségben.
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
istimester írta:Kirúgták már?

Én is folyton a hivatalos oldalakat frissítgetem, de egyelőre semmi infó.
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Hivatalosan nem.istimester írta:Kirúgták már?
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- istimester
- rex madridistae
- Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
- Kedvenc csapatod: DAC
Kirúgták már?
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Di Maria, Coutinho, Bale
Realista24 írta:400 millió.KAG írta:
Szerintem hamarabb eladnak ket kilo kenyerert masnak, mint nekunk.
Ha van kivasarlasi ara az mas tema ismet... bar perez akkor se megy ra a rivalisok jatekosaira.
(Neymar,Falcao)
Esélytelen,hogy eladják a Franciát. Szerintem ellenünk kezdő lesz amúgy. Jó kis játékos és nem hiszem,hogy távozna a Barcából.
Fiatal még nagyon de komoly potenciál van benne. Valverde jobban szereti a masszívabb biztosabb játékosokat. Ezért jegeli. De idővel muszáj lesz beépítenie vagy nem ő ül majd a Barca padján.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
400 millió.KAG írta:
Ha van kivasarlasi ara az mas tema ismet... bar perez akkor se megy ra a rivalisok jatekosaira.
(Neymar,Falcao)
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Az lenne az igazi, egy Dembelé+150 milláért Neymart behúznák.

Nem illik.
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Kerlon írta:miért biztos?Csabi írta:látom most már szinte biztos, hogy dembebaba lelép a télen barcáéktól. gondolom malcommal együtt. én amúgy nem vetném el a leigazolását. mehetne egy az egyben asensio helyére. gyorsabb, agilisebb, 1v1-ben jó. csak hát ez fel se merül majd.
azért az nem lenne szar, ha a télen egy dembele & hazard pakkot berántanánk.
(Neymar,Falcao)
ZIDANE
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
https://www.donbalon.com/noticia/detall ... -van-eneroKerlon írta:de ez most honnét?Csabi írta:most már nem elég hogy valverde nem játszatja, de a csapattársai is utálják.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
AKármikor hoznám Dembelét. Mondjuk nem egy Lopi alatt lesz értelmes ember belőle az is biztos. Ugye ha ZZ..egy Hazard-Dembelé pakkal erős kombó lett volna.
Coutinho nem rossz amúgy, hehe vonatkoztass el a múlttól. Manapság igenis sokat ér, hogy tud labdát kezelni, passzolni, és még néha a kapura is veszélyes.
Coutinho nem rossz amúgy, hehe vonatkoztass el a múlttól. Manapság igenis sokat ér, hogy tud labdát kezelni, passzolni, és még néha a kapura is veszélyes.
Nem illik.
de ez most honnét?Csabi írta:most már nem elég hogy valverde nem játszatja, de a csapattársai is utálják.
eddig sem tűntek túl okosnak odaátH.E.H.E. írta:Biztos elengedi a barca a faradt suarez meg a tokatlag kutinnyo mellol.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- H.E.H.E.
- Kedvenc játékosaid: R9
- Kedvenc csapatod: mi
Biztos elengedi a barca a faradt suarez meg a tokatlag kutinnyo mellol.
taking currency fluctuation into account, the most expensive player in history would be Ronaldo Nazário at €433m 
patotomadrid2019jan
"a jutuboskodás 1 szakma, a városvezetés meg 1 másik szakma"

patotomadrid2019jan
"a jutuboskodás 1 szakma, a városvezetés meg 1 másik szakma"
- Csabi
- Kapcsolat:
most már nem elég hogy valverde nem játszatja, de a csapattársai is utálják.

miért biztos?Csabi írta:látom most már szinte biztos, hogy dembebaba lelép a télen barcáéktól. gondolom malcommal együtt. én amúgy nem vetném el a leigazolását. mehetne egy az egyben asensio helyére. gyorsabb, agilisebb, 1v1-ben jó. csak hát ez fel se merül majd.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Csabi
- Kapcsolat:
látom most már szinte biztos, hogy dembebaba lelép a télen barcáéktól. gondolom malcommal együtt. én amúgy nem vetném el a leigazolását. mehetne egy az egyben asensio helyére. gyorsabb, agilisebb, 1v1-ben jó. csak hát ez fel se merül majd.

Vagy csak úgy volt vele, hogy hadd játszon a gyerek pár percet egy "sima" meccsen.Anthony írta:Modriccsal most jól kitoltak, neki sem ártana azért egy jó őszi teljesítmény az aranylabdához, ahhoz meg egy jó csapat is kellene..
Honnan szedte elő ezt a Valverdet Lopi, ennyire nem volt kit felküldeni?
K
K
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
amúgy Lopi milyen megfontolásból tolja LV-t a jobb bukóként? a kiscsávó lehozott egy kemény 25 percet tavaly a Bayern ellen... ahol egy kifacsart Ribéry futkosott mellette s azóta ő a kiskirály ott.
Csak tudnám minek ül a padon Odriozola?
Csak tudnám minek ül a padon Odriozola?

#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Modriccsal most jól kitoltak, neki sem ártana azért egy jó őszi teljesítmény az aranylabdához, ahhoz meg egy jó csapat is kellene..
Abból kiindulva, hogy Marcelo abszolút nem tud már védekezni és mást nem is nagyon lehet balhátvédként játszatni, én simán kipróbálnék egy 3 védős felállást.
Támadásban Ramos-Varane-Nacho;Carvajal/Odriozola-Modric-Casemiro-Kroos-Marcelo;Isco;Benzema 3-5-1-1
Védekezésben pedig Carvajal/Odriozola visszalép a védelembe és 4-4-1-1
Széljátékkal nem lenne gond, Carvajal/Odri és Marcelo megoldanák ebben biztos vagyok. A pálya közepét uralnánk, ez is 100%. Csak ugye az örök probléma: ki rúgna gólt? Isco helyett oda lehetne rakni Bale-t, aki játszhatna a csatár mögött, mint a Tottenhamben az utolsó évében, nem lenne kiszorítva jobb oldalra, ahol láthatóan nem ér lófüttyöt sem. Benzema nem szeret középen maradni, folyamatosan kihúzódik a bal szélre, az ő helyére esetleg Mariano-t be lehet rakni, de a dominikai engem nem győzött meg eddig. De lehet ha kapna egymás után pár meccset kezdőként, akkor ő megoldaná a "center" szerepet. Asensio helye is ott lehetne, ahova én Isco-t tenném, mert szélen ő sem jó szerintem.
Támadásban Ramos-Varane-Nacho;Carvajal/Odriozola-Modric-Casemiro-Kroos-Marcelo;Isco;Benzema 3-5-1-1
Védekezésben pedig Carvajal/Odriozola visszalép a védelembe és 4-4-1-1
Széljátékkal nem lenne gond, Carvajal/Odri és Marcelo megoldanák ebben biztos vagyok. A pálya közepét uralnánk, ez is 100%. Csak ugye az örök probléma: ki rúgna gólt? Isco helyett oda lehetne rakni Bale-t, aki játszhatna a csatár mögött, mint a Tottenhamben az utolsó évében, nem lenne kiszorítva jobb oldalra, ahol láthatóan nem ér lófüttyöt sem. Benzema nem szeret középen maradni, folyamatosan kihúzódik a bal szélre, az ő helyére esetleg Mariano-t be lehet rakni, de a dominikai engem nem győzött meg eddig. De lehet ha kapna egymás után pár meccset kezdőként, akkor ő megoldaná a "center" szerepet. Asensio helye is ott lehetne, ahova én Isco-t tenném, mert szélen ő sem jó szerintem.
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Én eddig türelmes voltam Lopival de mostmár nekem is elfogyott, ez a cseh csapat kevéssel van egy Vidi fölött aztán még izgulnunk kell a végén. A legnagyobb baj a középpályán van, Kroos a vb óta hoz egy Gago-Illarra szintet, csak oldal és visszapassz, más semmi, védekezésben meg lepkefing. ZZ alatt azért ő általában a jobbak között volt, most meg semmi. Amúgy a németünknél formahanyatlás is van, nem csak rendszer áldozat ő, válogatott sem véletlenül van szopóágon. Szögletei továbbra is parádésak.
Modric csapágyasra van hatjva látszik a mozgásán meg a tekintetén, ennek ellenére még mindig ő tud váratlant húzni, sajnos egyre ritkábbak a testcselek, a ritmusváltások meg a lövőhelyzet kialakítások. Sem Benzema sem Mariano nem kap értelmes labdát a kp-tól, nem hiába kutyaszar mindkettő, nálunk ilyen kp mellett Mbappé is szenvedne, ne legyen kétségünk. Támadásban nem vállalunk semmi kockázatot, nincsenek 1v1-ek, nincs széljáték, Marcelonak nincs ott CR az oldalán, így azért nagyon nehéz. Asensio meg LV olyan szinten fogalmatlanok ehhez a szinthez, hogy az már fáj. Mondanám, hogy jöjjön Conte, de ezzel a kerettel, gyors, fizikálisan kemény és fegyelmezett játékosok nélkül klub vb után ő is menne.