Nekünk lesz úgyis a legszebb stadionunk.

#fuera
HozzászólásSzerző: Kercsó » 2018. október 28., vasárnap 19:22
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2018. október 28., vasárnap 19:15
Nyilván túltolja ezt a csatárkodást,de nagyon egyedül maradt és ilyenkor kéne belépjen mellé modric és marcelo.A brazil észhez tért időközben modric még nem.doncsontos írta:én Ramosra haragszom a legjobban.. Eddig is Ő volt a CSK, de valahogy CR húzta mentálisan IS ezt a csapatot többnyire, ahelyett, hogy átvette volna a szerepet, fullba nyomja a kretént szezon első meccse óta. Szikrája nincs a javulásnak sajnos
HozzászólásSzerző: KAG » 2018. október 28., vasárnap 19:07
HozzászólásSzerző: doncsontos » 2018. október 28., vasárnap 19:07
HozzászólásSzerző: pheco » 2018. október 28., vasárnap 19:03
Na jo, ezt konkretan fajt vegigolvasniCsabi írta:vicc belegondolni, hogy ha perec nem kattan el megint, ahogy mindig szokott, és azt mondja májusban zz-nek, hogy van 300 milliód igazolni + az eladások, azt küldesz el és azt hozol akit akarsz, akkor most lehet hogy elől egy mané-cr-hazard hármas rohangál.
HozzászólásSzerző: KAG » 2018. október 28., vasárnap 18:58
Furcsa, valoban ez lehet... pedig azt gondolna az ember, hogy mindenki tanula hulyeségeiből.Csabi írta:vicc belegondolni, hogy ha perec nem kattan el megint, ahogy mindig szokott, és azt mondja májusban zz-nek, hogy van 300 milliód igazolni + az eladások, azt küldesz el és azt hozol akit akarsz, akkor most lehet hogy elől egy mané-cr-hazard hármas rohangál.
igen, csak a stadionvérben forgó szeme azt nem gondolta, hogy 4 hónap után már a padlón hever majd a csapat. azt hiszi ez a ...... - és ezt már nem először, nem másodszor bizonyítja -, hogy majd ő jobban tud mindent mindenkinél, majd ő megmondja, hogy ki kell ennek a csapatnak.Perez úgy döntött spórol és szétcseszi a stadionért cserébe szépen lassan, amit épített. Plusz azt gondolta CR-t lehet pár középszerű spanyollsl pótolni.
HozzászólásSzerző: Yazid » 2018. október 28., vasárnap 18:45
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2018. október 28., vasárnap 18:41
ment a faszt, ez ilyen a barcát csak a barca verheti meg szöveg. elkenték a szánkat, mint általában szokták, ez van. jöhet guti, vagy xabi, raúl, tökömtudja, azt reménykedjünk, hogy legalább nem lesz egy teljesen megalázó szezonban részünk.Ez ment pedig. És előbb küldenek el egy edzőt mint egy egesz keretet.
HozzászólásSzerző: Sierra » 2018. október 28., vasárnap 18:39
HozzászólásSzerző: Csabi » 2018. október 28., vasárnap 18:35
igen, csak a stadionvérben forgó szeme azt nem gondolta, hogy 4 hónap után már a padlón hever majd a csapat. azt hiszi ez a ...... - és ezt már nem először, nem másodszor bizonyítja -, hogy majd ő jobban tud mindent mindenkinél, majd ő megmondja, hogy ki kell ennek a csapatnak.Perez úgy döntött spórol és szétcseszi a stadionért cserébe szépen lassan, amit épített. Plusz azt gondolta CR-t lehet pár középszerű spanyollsl pótolni.
HozzászólásSzerző: Steve » 2018. október 28., vasárnap 18:31
HozzászólásSzerző: Ramioli » 2018. október 28., vasárnap 18:30
HozzászólásSzerző: lestat » 2018. október 28., vasárnap 18:28
ateeemadrid írta:mondjuk ha valaki ilyen mentalitással megy ki a pályára a csapatból egy clasicora, azt előbb küldeném el a kurva anyjába mint lopit.Tudjak ők is. Ha igy kapnak ki nem lesz maradása. Megcsinaltak. Good job gyerekek.![]()
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2018. október 28., vasárnap 18:26
mondjuk ha valaki ilyen mentalitással megy ki a pályára a csapatból egy clasicora, azt előbb küldeném el a kurva anyjába mint lopit.Tudjak ők is. Ha igy kapnak ki nem lesz maradása. Megcsinaltak. Good job gyerekek.![]()
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2018. október 28., vasárnap 18:26
Nekem minden perverz vágyamat maximálisan kielégítették a srácok az elmúlt 5 évben.Felfogtam ,hogy véget ért az aranykorszak várom a következőt türelmesen.Nemtom engem ez egyáltalán nem hat meg.Máshogy vagyok belőve úgylátszik.2014ben szó nélkül aláírtam volna ilyen meccseket előre,ha valaki letesz nekem egy papírt amin 4 bl győzelem van.Így utólag sem igazán tudok reklamálni.RealAsensio írta:Nem tudom, ti hogyan tudjatok elviselni ilyen konnyen. 5-1-re megbactak minket. Szegyen bazdmeg...........
HozzászólásSzerző: lestat » 2018. október 28., vasárnap 18:21
HozzászólásSzerző: Csabi » 2018. október 28., vasárnap 18:20
HozzászólásSzerző: rashidm » 2018. október 28., vasárnap 18:19
Én tudtam, hogy kikapunk. Bár nem ennyire.RealAsensio írta:Nem tudom, ti hogyan tudjatok elviselni ilyen konnyen. 5-1-re megbactak minket. Szegyen bazdmeg...........
HozzászólásSzerző: KAG » 2018. október 28., vasárnap 18:19
babaking írta:Arról nem is beszélve, hogy a tiki takát mindenki közismerten, és tudják, hogy kell levédekezni, és amúgy sem a számos gólról híres a stílus. Cserébe hátul nem vagyunk stabilak, így nehéz többet lőni mint az ellenfél
HozzászólásSzerző: Victorioo » 2018. október 28., vasárnap 18:18
RealAsensio írta:Nem tudom, ti hogyan tudjatok elviselni ilyen konnyen. 5-1-re megbactak minket. Szegyen bazdmeg...........
Jelenlévő fórumozók: 7 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem