Értékeld a legutóbbi meccset

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. október 28., vasárnap 20:06

Levele
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

DinhoL
Kedvenc játékosaid: Michael Laudrup, R10, Carles Puyol, Xavier Hernández
Kedvenc csapatod: FC Barcelona, LA Lakers

HozzászólásSzerző: DinhoL » 2018. október 28., vasárnap 20:04

Srácok nem akarok jópofizni, meg úgy tenni mintha most együtt tudnék érezni veletek de őszintén..ez csak egy kibszott játék, ennyi. Sok ember annyira komolyan veszi mintha nem is tudom..az élete múlna rajta. És nyilván ez nem ilyen egyszerű de beleolvasgatva a véleményekbe, már enge zavart hogy egyesek mennyire szét vannak esve ilyenkor... :| Lehet csak én vagyok már "túl" öreg és kevésbé fanatikus de szerintem rohadtul nem éri meg ennyire flhúzni magatokat. Sokkal szebb és jobb dolgok is vannak az életben szerencsére mint egy külföldi foci csapat meccsein stresszelni. :D

Na de eennyit az életvezetési tanácsokból, rem nem haragszotok meg érte. Ha már valaki "meghallja" a mondanivalóját én már örülök. :)

Hát az én tippem se jött be. Persze örülök, de lehetett volna ez másként, azért ott a 2. f.i. elején sikerült megint bealudni. A szerencsén is múlt ez a sok gól meg a különbség, de biztos vagyok benne hogy ez túlzó. Azzal nem értek egyet, hogy eza Barca középszer lenne, meg hogy az utóbbi évek leggyengébb csapata..bár erről nem itt kell írjak. Lényeg, hogy ez még mindig csak az ősz, semmi nem dőlt el, lehetnek jó téli igazolások meg új edző stb..én továbbra is úgy érzem, hogy ezt a bajnokságot megnyerhetitek.
Som i Serem!
6oat

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2018. október 28., vasárnap 19:36

Télen nem lesz itt semmi szerintem. Max új edző, Guti. Ha nyárig kihúzta volna Lopper (nem fogja) akkor szerintem vagy Allegri vagy Pochettino lett volna belőle. Így egy ZZ szerű beugrásra Gutit tudom elképzelni, esetleg sajnos Contét.
Nem illik.

hunmadridista
Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, CR

HozzászólásSzerző: hunmadridista » 2018. október 28., vasárnap 19:34

Fú gyerekek...ekkora szégyent....pofán köpték a szurkolókat, önmagukat a játékosok...
Telibeszarták a címeres mezt...ezért már valahol a mezeket levetetik a játékosokkal a meccs után még a pályán a szurkolók...
Zuhanunk a mélybe egyre jobban...alakul az új Arsenal...

Kercsó
Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham

HozzászólásSzerző: Kercsó » 2018. október 28., vasárnap 19:22

Én nem értem miért vagytok úgy oda.
Nekünk lesz úgyis a legszebb stadionunk. :salute:

#fuera
#whatisyourexcuse

Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2018. október 28., vasárnap 19:15

doncsontos írta:én Ramosra haragszom a legjobban.. Eddig is Ő volt a CSK, de valahogy CR húzta mentálisan IS ezt a csapatot többnyire, ahelyett, hogy átvette volna a szerepet, fullba nyomja a kretént szezon első meccse óta. Szikrája nincs a javulásnak sajnos
Nyilván túltolja ezt a csatárkodást,de nagyon egyedül maradt és ilyenkor kéne belépjen mellé modric és marcelo.A brazil észhez tért időközben modric még nem.

Innentől új edzővel ami belefér.Igazából mindent lenyelek ennek a generációnak de ha meglátom a címerünket az europa ligában akkor én felállok.Szóval csapatni kell kúszva mászva menteni a menthetőt.Nincs ezzel baj,láttam már rosszabbat is és az ingerküszöböm is jóval edzetteb így majd 20 év után.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

KAG
Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7

HozzászólásSzerző: KAG » 2018. október 28., vasárnap 19:07

Zidane nem rakta volna ki Benzemat.
Bale ment volna, ha marad szvsz.
ZIDANE

doncsontos
Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Ronaldo, Zidane, Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: doncsontos » 2018. október 28., vasárnap 19:07

én Ramosra haragszom a legjobban.. Eddig is Ő volt a CSK, de valahogy CR húzta mentálisan IS ezt a csapatot többnyire, ahelyett, hogy átvette volna a szerepet, fullba nyomja a kretént szezon első meccse óta. Szikrája nincs a javulásnak sajnos
Luis Figo 10
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5

pheco
Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: pheco » 2018. október 28., vasárnap 19:03

Csabi írta:vicc belegondolni, hogy ha perec nem kattan el megint, ahogy mindig szokott, és azt mondja májusban zz-nek, hogy van 300 milliód igazolni + az eladások, azt küldesz el és azt hozol akit akarsz, akkor most lehet hogy elől egy mané-cr-hazard hármas rohangál.
Na jo, ezt konkretan fajt vegigolvasni :'(

KAG
Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7

HozzászólásSzerző: KAG » 2018. október 28., vasárnap 18:58

Csabi írta:vicc belegondolni, hogy ha perec nem kattan el megint, ahogy mindig szokott, és azt mondja májusban zz-nek, hogy van 300 milliód igazolni + az eladások, azt küldesz el és azt hozol akit akarsz, akkor most lehet hogy elől egy mané-cr-hazard hármas rohangál.
Perez úgy döntött spórol és szétcseszi a stadionért cserébe szépen lassan, amit épített. Plusz azt gondolta CR-t lehet pár középszerű spanyollsl pótolni.
igen, csak a stadionvérben forgó szeme azt nem gondolta, hogy 4 hónap után már a padlón hever majd a csapat. azt hiszi ez a ...... - és ezt már nem először, nem másodszor bizonyítja -, hogy majd ő jobban tud mindent mindenkinél, majd ő megmondja, hogy ki kell ennek a csapatnak.
Furcsa, valoban ez lehet... pedig azt gondolna az ember, hogy mindenki tanula hulyeségeiből.
ZIDANE

Yazid
Kedvenc játékosaid: Zidane

HozzászólásSzerző: Yazid » 2018. október 28., vasárnap 18:45

Hat csak eltaláltam suarezből 2t, meg egy vidal gólt is, de azért 5 picit sok. Tudjátok én nem vagyok egy megmondó ember az okosságaimmal, meg nem vagyok drukker 30 éve csak olyan 2000 körül lettem szerelmes, koromból kifolyólag, de folyamat írtam a nyár után hogy ez égés lesz, pár társammal együtt, pedig megéltünk pár szégyen szezont már úgy gondolom. Ez a bale, benzema duó teljesen öngól volt és ehhez jön a többi, de nem bántok senkit, mert 5év alatt nem lesz senkinek 4bl az qrva ég és ezt nekik is köszönhetjük. Perezt se szídom még ha időbe észbe kap, mert kutyát nem fogja érdekelni az euró ligás stadionja

ateeemadrid

HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2018. október 28., vasárnap 18:41

Ez ment pedig. És előbb küldenek el egy edzőt mint egy egesz keretet.
ment a faszt, ez ilyen a barcát csak a barca verheti meg szöveg. elkenték a szánkat, mint általában szokták, ez van. jöhet guti, vagy xabi, raúl, tökömtudja, azt reménykedjünk, hogy legalább nem lesz egy teljesen megalázó szezonban részünk.

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2018. október 28., vasárnap 18:39

Sajnos úgy fest, hogy ez a nyári herce-hurca megviselte a játékosokat rendesen. Ez a csapat Zidane óta tényleg egy nagy család benyomását keltette, jóban rosszban egymásért. És két családtag gyakorlatilag "meghalt". Lehet hogy súlyos eurómilliókat keresnek, de attól még ők is emberek. Lehet idő kell még kiheverik ezt.

Csabi
Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Csabi » 2018. október 28., vasárnap 18:35

vicc belegondolni, hogy ha perec nem kattan el megint, ahogy mindig szokott, és azt mondja májusban zz-nek, hogy van 300 milliód igazolni + az eladások, azt küldesz el és azt hozol akit akarsz, akkor most lehet hogy elől egy mané-cr-hazard hármas rohangál.
Perez úgy döntött spórol és szétcseszi a stadionért cserébe szépen lassan, amit épített. Plusz azt gondolta CR-t lehet pár középszerű spanyollsl pótolni.
igen, csak a stadionvérben forgó szeme azt nem gondolta, hogy 4 hónap után már a padlón hever majd a csapat. azt hiszi ez a ...... - és ezt már nem először, nem másodszor bizonyítja -, hogy majd ő jobban tud mindent mindenkinél, majd ő megmondja, hogy ki kell ennek a csapatnak.

Steve
Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham

HozzászólásSzerző: Steve » 2018. október 28., vasárnap 18:31

Nem hiszem, hogy szándékos ez, nem edző buktatás sztem.

Ramos bolond módjára rohangál csatárban egész idényben és kisebb csapatok is büntettek ezért, nem hogy egy barca..

Nulla szervezettség, nulla foci.

Valamit akart Lopi, de sem a keret nem passzol hozzá, sem ő nem alkalmas ezt átadni..plusz látjuk a spanyol válogatottan, hogy mennyire sikeres a stílus.

Ez van. Olcsó húsnag híg a leve.

Ki kell baszni Lopit még ma és egy olyan ember kell jöjjön aki legalább megszervezi ezt a keretet, összefogja őket.

Ramos rohangál a pálya minden pontján ész nélkül egész idényben és ezt csinálja egy Barca ellen is? Lopi meg engedi? Ha ennyire nem tiszteljük és vesszük komolyan a barcát idegenben, akkor nem csoda, ha jön egy ötös.

Megye kettes csapat ellen ok, de bármelyik spanyol csapat büntet azért, hs Ramos csatárnak gondoljs magát és nem védekezünk.

Ramioli
Kedvenc játékosaid: Zidane, , Redondo, Modric, Benzema

HozzászólásSzerző: Ramioli » 2018. október 28., vasárnap 18:30

Hozzààllàsal bajok vannak, bàr ha az a kapufa bemegy ùj mevcs kezdödik! Ilyen a foci! Végére szétestünk :-( 5 gòl az nagyon sok! Elvertek rendesen :-(

lestat
Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos

HozzászólásSzerző: lestat » 2018. október 28., vasárnap 18:28

ateeemadrid írta:
Tudjak ők is. Ha igy kapnak ki nem lesz maradása. Megcsinaltak. Good job gyerekek. :agree:
mondjuk ha valaki ilyen mentalitással megy ki a pályára a csapatból egy clasicora, azt előbb küldeném el a kurva anyjába mint lopit. :)

Ez ment pedig. És előbb küldenek el egy edzőt mint egy egesz keretet.
Cristiano Ronaldo :goat:
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni 🎱
Zinedine Zidane

92:48 :sziv:

ateeemadrid

HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2018. október 28., vasárnap 18:26

Tudjak ők is. Ha igy kapnak ki nem lesz maradása. Megcsinaltak. Good job gyerekek. :agree:
mondjuk ha valaki ilyen mentalitással megy ki a pályára a csapatból egy clasicora, azt előbb küldeném el a kurva anyjába mint lopit. :)

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2018. október 28., vasárnap 18:26

RealAsensio írta:Nem tudom, ti hogyan tudjatok elviselni ilyen konnyen. 5-1-re megbactak minket. Szegyen bazdmeg...........
Nekem minden perverz vágyamat maximálisan kielégítették a srácok az elmúlt 5 évben.Felfogtam ,hogy véget ért az aranykorszak várom a következőt türelmesen.Nemtom engem ez egyáltalán nem hat meg.Máshogy vagyok belőve úgylátszik.2014ben szó nélkül aláírtam volna ilyen meccseket előre,ha valaki letesz nekem egy papírt amin 4 bl győzelem van.Így utólag sem igazán tudok reklamálni.

De Perez apónak valaki feltehetné a nagy kérdést,hogy amúgy wtf van öreg.Amikor céronaldo lépett azthittem,bankot robbant.

Marcelo amúgy true madridista és nyugodtan távozhat részemről,ha ő még úgyérzi van benne egy bl máshol.Cének meg grat a 6ikhoz.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

lestat
Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos

HozzászólásSzerző: lestat » 2018. október 28., vasárnap 18:21

Minek huzzam fel magam amugy?

Hát ezek ugy jöttek ki hogy ki akarnak kapni.

Statnak jo meg szep h ennyiszer elpicsaztak minket aztan meg lehet nezni akuapakat meg a bl cimeket. engem a nagyobb kép jobban érdekel.

Idegeskedjenek ők. Röhög rajtuk pique meg a vidal féle bolondok. ha nekik ez megéri hogy kirugjak lopit tessék csinálják.

Cristiano Ronaldo :goat:
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni 🎱
Zinedine Zidane

92:48 :sziv:

Vissza: