És mit érünk a 0-0-kal?Realista24 írta:Mondom, elsőként nem lenne nagy gond, ha tudnánk védekezni és lehozni nullára a meccseket.
Aztán majd mehetünk feljebb.

HozzászólásSzerző: Sierra » 2018. október 28., vasárnap 19:30
És mit érünk a 0-0-kal?Realista24 írta:Mondom, elsőként nem lenne nagy gond, ha tudnánk védekezni és lehozni nullára a meccseket.
Aztán majd mehetünk feljebb.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. október 28., vasárnap 19:30
Mondom, elsőként nem lenne nagy gond, ha tudnánk védekezni és lehozni nullára a meccseket.ziro4vr írta:Kell egy alfa csatár nyáron, az nem vitás. De nem Benzema a fő baj, van nagyobb is.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2018. október 28., vasárnap 19:29
HozzászólásSzerző: sebydani » 2018. október 28., vasárnap 18:46
Asensioba hiába okádtam bele, leszarjátok.Csabi írta:én kibaszottul nem szeretem a tagot, de ha elő kell őt venni, akkor jövök majd miután benéztem: bale, isco, modric, ramos, varane meg asensio topikjába.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. október 28., vasárnap 18:29
Csabi írta:én kibaszottul nem szeretem a tagot, de ha elő kell őt venni, akkor jövök majd miután benéztem: bale, isco, modric, ramos, varane meg asensio topikjába.
HozzászólásSzerző: Csabi » 2018. október 28., vasárnap 18:27
HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2018. október 28., vasárnap 18:25
HozzászólásSzerző: flori » 2018. október 28., vasárnap 18:17
Nem rá fogom a vereséget, de már úgy vagyok, hogy benne lennék egy Higuain Benzema cserében bármikor.
HozzászólásSzerző: ToniKroos » 2018. október 28., vasárnap 18:15
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2018. október 28., vasárnap 18:14
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. október 28., vasárnap 18:12
Csak általánosságban írtam, az összes meccsre. Courtoisnak eddig két extra védése volt amióta itt van, kettő, abból egy ma.Galacticos írta:Courtoissal szerintem nem volt baj.Realista24 írta:Mondjuk kezdésképpen nem ártana védekezni, majd védeni a kapusnak, meg nem elszórni középen a labdát. Aztán elővehetjük a támadókat, akiknek helyzetet sem alakítanak ki.
A fejes meg eleg nagy zinyo volt meg itt a vegen a masik.
De amugy en nem szidtam, a jobbak kozott volt de azt bejehelhette vna fordulopont lehetett volna, akar isco lehetosegei es modric lokete.
Ebben ennyi volt.
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2018. október 28., vasárnap 18:11
Courtoissal szerintem nem volt baj.Realista24 írta:Mondjuk kezdésképpen nem ártana védekezni, majd védeni a kapusnak, meg nem elszórni középen a labdát. Aztán elővehetjük a támadókat, akiknek helyzetet sem alakítanak ki.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. október 28., vasárnap 18:09
Jajaja, miatta. Szakértőből szagértő lettélH.E.H.E. írta:Tenyleg hany századik ziccer marad ki?
Egy ketto utan lehet vedeni, de amikor mar zsinorban csak a balfaszsag van, akkor ki lehet jelenteni hogy emiatt kapunk ki allandoan.
Felesleges vedeni. Plane egy ilyen delutani produkcio utan.
HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2018. október 28., vasárnap 18:08
HozzászólásSzerző: G. V.tinho » 2018. október 28., vasárnap 18:06
Lehet jelentőségeRealista24 írta:Húha, 5-1 maradt és nem 5-2, te jó ég.G. V.tinho írta:Hoppá.. Na mégegy
HozzászólásSzerző: mocsok » 2018. október 28., vasárnap 18:06
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. október 28., vasárnap 18:04
Húha, 5-1 maradt és nem 5-2, te jó ég.G. V.tinho írta:Hoppá.. Na mégegy
HozzászólásSzerző: G. V.tinho » 2018. október 28., vasárnap 18:04
HozzászólásSzerző: G. V.tinho » 2018. október 28., vasárnap 18:03
Igen? Az a szánalmas, hogy megint a legfontosabb helyzetben baszta el a tuti ziccert..mocsok írta:Van egy ilyen meccs, es már meccs kozben írnak a topicjaba. Csak az ovebe.
Baromi szanalmas.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. október 28., vasárnap 18:02
Mondjuk kezdésképpen nem ártana védekezni, majd védeni a kapusnak, meg nem elszórni középen a labdát. Aztán elővehetjük a támadókat, akiknek helyzetet sem alakítanak ki.Galacticos írta:Hat azt tenyleg belehetett volna fejelni foleg igy suarez fejese utan latva hogy a masik oldalon milyen megoldasokra kepes a center.mocsok írta:Van egy ilyen meccs, es már meccs kozben írnak a topicjaba. Csak az ovebe.
Baromi szanalmas.
De meg mindig o volt az egyik legjobb.
Jelenlévő fórumozók: 11 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem