Navas kifele megy mar sajnos.

HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2018. október 27., szombat 21:14
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2018. október 27., szombat 21:00
RaúlCF írta:lassan beivódik ez a legenda mintha Navas valami elképesztő tábornok lenne ahogy védelmet szervez meg irányít. ha valaki irányítja a védelmet az Ramos de idén inkább nem csinálja. teljesen jó lesz Courtois is a kapuba mert eddig se rajta múltak a dolgok hanem a jómadarakon előtte.Kercsó írta: a kapuban mindenképp Navas kellene legyen, de nem lesz. ezért a védelem ismét szervezetlen lesz.
amúgy a Barca védelme se valami acélos.
HozzászólásSzerző: pheco » 2018. október 27., szombat 20:52
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2018. október 27., szombat 20:38
lassan beivódik ez a legenda mintha Navas valami elképesztő tábornok lenne ahogy védelmet szervez meg irányít. ha valaki irányítja a védelmet az Ramos de idén inkább nem csinálja. teljesen jó lesz Courtois is a kapuba mert eddig se rajta múltak a dolgok hanem a jómadarakon előtte.Kercsó írta: a kapuban mindenképp Navas kellene legyen, de nem lesz. ezért a védelem ismét szervezetlen lesz.
amúgy a Barca védelme se valami acélos.
HozzászólásSzerző: Kercsó » 2018. október 27., szombat 20:01
Asensionak az egész szezonja felháborítóG. V.tinho írta:4-2-3-1
Kérdés Isco, mert az utóbbi három meccse felháborító volt.
HozzászólásSzerző: G. V.tinho » 2018. október 27., szombat 19:39
HozzászólásSzerző: Professore » 2018. október 27., szombat 19:27
Pedig en pont erre a forgatokonyvre szamitok mert eddig mast nem jatszottunk igy most valtani eleg rizikos (meg a mostani taktika sem megydzsi91 írta:
Ami okot ad az aggodalomra ha lopi a vágóhídra küldené a csapatot amennyiben tikitakában akarja megverni a barszát.Azt ember nem gondolhatja komolyan,hogy mi ebben az állapotban majd megverjük őket a saját focijukkal.De valverde pl van olyan beszari alak,hogy beáll kontrázni és az pl gyönyörű lenne ha a barsza kontrákban veri meg a tikitakázó Realtbízon benne ,hogy a fáradt zsülien megpróbál végre az ellenfélhez is alkalmazkodni nem pedig a saját szarát erőltetni egy olyan csapat ellen akik ugyanazt a fost játsszák csak jobban.
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2018. október 27., szombat 18:59
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2018. október 27., szombat 18:52
Egyik legjobb meccsét hozta kb. 2 éve a Barca ellen. Messit akkor teljesen hatástalanította. Szerintem a Barca ellen van rá a legnagyobb szükség.Torquemada írta:Casemiro érdekes lehet, a Barca ellen nem nagyon szokott működni, a sok gyors tilitolit, testcselt nem vagy csak késéssel tudja lekövetni, inkább az ATMÁs meccseken jó, ahol izomból kell megoldani. Bár most nincs messzi, így ő is használható lehet. Az argentinnal szemben látványosan mattot kapott mindig.
HozzászólásSzerző: Torquemada » 2018. október 27., szombat 18:44
HozzászólásSzerző: Babinho » 2018. október 27., szombat 18:13
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2018. október 27., szombat 18:02
HozzászólásSzerző: G. V.tinho » 2018. október 27., szombat 18:00
HozzászólásSzerző: pheco » 2018. október 27., szombat 17:34
HozzászólásSzerző: Tottinho » 2018. október 27., szombat 17:31
Én valamivel nyugodtabban ülnék le a Clasicora ha Courtois helyett Navas védene.Babinho írta:Egyébként ki milyen kezdore számít?
Én a Courtois-Nacho, Varane, Ramos, Marcelo-Casemiro, Kroos, Modric-Asensio, Bale, Benzemat gondolom.
A kérdés hogy Isco bekerül e valaki (Asensio) helyére, hogy a középpálya stabilabb legyen. Más változásban nem hiszek.
Ha Lopetegui kisérletezgetni vagy meglepni akar, annak könnyen vereség lehet a vége. Nem szeretném.
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2018. október 27., szombat 17:03
ha nem sérült akkor fixen Odrit tenném a kezdőbe nem Nachot. és nálam Isco is kezdene mindegy ki helyett.Babinho írta:Egyébként ki milyen kezdore számít?
Én a Courtois-Nacho, Varane, Ramos, Marcelo-Casemiro, Kroos, Modric-Asensio, Bale, Benzemat gondolom.
A kérdés hogy Isco bekerül e valaki (Asensio) helyére, hogy a középpálya stabilabb legyen. Más változásban nem hiszek.
Ha Lopetegui kisérletezgetni vagy meglepni akar, annak könnyen vereség lehet a vége. Nem szeretném.
HozzászólásSzerző: Victorioo » 2018. október 27., szombat 16:50
Babinho írta:
Mondjuk én pont a simán kiszopunk vagy 3al vernek hszeket nem értemMég ha így is lesz, vagy ezek az előjelek (nem) akkor sem értem miért ne lehetne szurkolokent pozitívan várni a meccset,és hinni a győzelemben. Így könnyebb utólag elviselni? Hányszor de hányszor kikaptunk az elmúlt években előzetesen és estünk ki a bl-ből. Aztán a csapat cáfolt...
De sokan várják így is a clasicot, hogy mehessenek a topicokba anyázni, balfaszozni. Még a meccs vége előtt egy egy kimaradt helyzetnél.
Az itt rejtőzködő és folyamatosan a madridomot bújó sunyi kis katalánok pedig majd elégedettek lehetnek. Mert megmondták hogy Ronci nélkül nekünk annyi.... Ezt várják. De lehet nem ez fog történni....
HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2018. október 27., szombat 16:48
HozzászólásSzerző: Babinho » 2018. október 27., szombat 16:45
HozzászólásSzerző: Babinho » 2018. október 27., szombat 16:29
Mondjuk én pont a simán kiszopunk vagy 3al vernek hszeket nem értemG. V.tinho írta:mindenképpen remek ez a tényekre épített, így megalapozott hurráoptimizmusRealAsensio írta:Optimista vagyok, mert eddig valahanyszor eselytelenek voltunk, es itt is ment a siras, meg a pesszimizmus, akkor ertunk el jo eredmenyt ellenuk. Ez most sem lesz maskepp. Nem ertem, miert kellene elore alairni egy dontetlent. Azt meg plane nem ertem, miert kell befosni toluk, es elore temetni a csapatunkat. Szerintem jok leszunk, Benzema es Bale goljaival nyerunk, de Ramos goljara is tennek kisebb penzt.elhozzuk az osszes pontot Barcelonabol.
Jelenlévő fórumozók: 5 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem