p.csabi1 írta:Szerintem szimplán szar formában van mindenki.
Ez az edző sara.Véget ért egy aranykorszak ez van.bl győzelem-eb-bl címvédés-bl címvédés-vb.Közben távozik Cr és Zidane,meg a fél kispad.Ezt akkor se bírná el vérfrissítés nélkül a csapat ha 27 lenne az átlagéletkor.Lopi meg a filozófiája csak olaj a tűzre.
De ő itt csak egy áldozat.Még így is menthettük volna az évet egy Hazard-Icardi/Cavani pakkal.Perez beáldozta ezt az évet,hogy mire azt majd nyáron meglátjuk.
DE ennyire szarok nem vagyunk mint az elmúlt meccseken,egy edzőváltás adhat egy kissebb löketet ami a bajnokságra elég lehet.
Ettől függetlenül ma bélán kívül jár a pacsi mindenkinek.Akartak,jelenleg ennyi van bennük ebben a rendszerben.
A szomorú az egészben,hogy néztem félszemmel a nagy juventust,nézegetem a barszát meg a többi riválist és egy Hazard-Cr vonallal vagy akár egy hazard-Icardi pakkal ,hogy bapperol ne is essen szó lazán mehetnénk a 4ikért zsinórban annyira gyenge a mezőny.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams