wxyz írta:De ezt most mire fel? A meccs egyik legjobbja volt, villogott a mezőnyben.
Én nem így láttam.Van Cr meg a Juve.Mindkettő játssza a saját fociját de rohadtul nincs meg az összhang.Rengeteg szituáció van amikor Ronaldo szarul játssza meg a társait vagy fordítva.Ez még javulhat de a kémia annyira nincs meg a juve focija és Cé focija között,hogy fájdalmas nézni.Talán egy gólja volt az 5ből ami kidolgozott helyzet volt nem pedig valami lecsorgó szar.
És öregszik is de ez már itt elkezdődött,csak azért itt korszakos dolgok voltak.Rekordokat biztos nem fog torinoban döntögetni,meccsenként van 1-2 max 3 nagy helyzete és azokat mind bekéne verdesse 34 évesen.
Ami viszont látszik rajta,hogy hajlandó alárendelni magát a trófeákért,mert tudja,ha megnyeri a bl-t a juvéval is az mindent üt akkor is ha fele annyi gólt rúg mint nálunk.De szerintem ez csak az első szezonban lesz így.Ha nem jön elsőre a bl győzelem lesznek gondok ott is.Boldogtalan lesz,cimborákat kell neki igazolni stb...
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams