Yazid írta:Szerintetek mi fog most változni a bl meg a classicon? Semmi. Ugyanazt felrakja lope és nem fogunk bírni gólt rúgni. Én már nem is idegeskedek olyan szinten nem hoz lázba a csapat. Így van teljesen új korszakot kell nyitni. Ez csak kínlódás
Mi változna? Bemennek a helyzetek. Egy Barca elleni győzelem vissza tudná állítani az elveszett önbizalmat a játékosokban. Hiszem azt, hogy még mindig vissza lehet jönni ebből. Nagyon leegyszerűsítve szerintem pár dolog miatt szenvedünk az utóbbi időben.
Nincs olyan csatárunk, akinek a tökéről is bepattan a labda (tavaly volt, de amikor nem ment neki ősszel, a mostanihoz hasonló szenvedést vágtunk le a bajnokságban), nem mennek be a helyzetek, ami nagyrészt az önbizalomhiánynak, másrészt a szerencsének köszönhető, így a játékosok is totál kiestek a formábó. Sajnos az utóbbiak egymást gerjesztő folyamatok, de éppen ezért szűnhet meg előbb-utóbb.
Nem rosszabb a játékunk szerintem, mint tavaly. Szinte az összes kapott gólt egyéni hibából kaptuk, amit be lehet tudni annak, hogy frusztráltak a játékosok, emiatt nehezebben koncentrálnak.
A szerencsefaktort meg szerintem sokan alábecsülik. Nagyon benne van a fociban, és már egy-egy szerencsétlen meccs is nagyon rányomhatja a bélyegét a játékosok lelkiállapotára. Ettől függetlenül kell legalább egy olyan ember minél hamarabb, aki akár komolyabb helyzet nélkül is tud gólokat lőni. A keretben nem igazán látok megfelelő embert erre, ezért minél hamarabb muszáj igazolni. Ibra jó lehetne tűzoltásra, amíg nem találunk egy megfelelő embert a gólfelelős szerepére, csakhogy Raiola az ügynöke, akivel Perez nem áll szóba. Miatta szálltunk ki a Pogba projektből is.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.