most hogy már mindenki látja,és céronaldo góljai sem leplezik a kiismerhető, befásult, és sokkilométeres lefutott játékunkat és játékosaink gyengeségét, nulla kreativitás, nulla váratlan, nulla dinamika, ez a spanyol foci, ha nincsenek extra emberek, akik hozzák a pluszt.
itt az idő, bármi lesz a szezon végén (nyilván semmit nem nyerünk)
ha lehetne fifázni, pereznek lenne töke és nem lennénk mindig szentimentálisak, hanem a teljesítményt néznék, akkor:
el: modric, asensio (max maradhat padra), isco, vaszkez, béla, benzema, mariano, vallejo, lorente. ceballosnak adok még egy évet, de ennél jobb sztem nem lesz.
ide: hazard, neymar, rodrygo, 2 kp-s, de ilyen krooshoz hasonló kaliber, eriksent meg fasztudja kiket hagyjuk szépen; icardi (csak mert nincs más ötletem, rakás szar a felhozatal előre)
edző guti/solari.
Felesleges még kirúgni. Szerencsére a bajnokságban mások is botlottak már most, szóval nincs tetemes hátrány se semmi. Dolgozzon még pár hetet, ha marad ez, akkor kell kirúgni.
lehet rakni a házat a barca elleni kurvanagy zakóra, szar forma, egy alacsony sebességi fokozat és semmi több, az egész impotencia, ahogy van.
én kiraknám utána.
amikor a hülye is látja, hogy nincs sebesség és dinamika elöl, vinyó meg nem játszik pl, nincs senki, aki hozzá hasonlót tudna adni jelenleg, akármilyen esetlen is néha.