Esélytelen..ez 3-6 hét nagyon valószínű, hogy szalag.Remy írta:2-0. Rapihen a kovi hetvegere.
Amugy mi volt?
Szarul esett a karjára.
HozzászólásSzerző: HusDen2 » 2018. október 20., szombat 21:30
Esélytelen..ez 3-6 hét nagyon valószínű, hogy szalag.Remy írta:2-0. Rapihen a kovi hetvegere.
Amugy mi volt?
HozzászólásSzerző: Remy » 2018. október 20., szombat 21:25
HozzászólásSzerző: HusDen2 » 2018. október 20., szombat 21:15
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2018. október 20., szombat 21:13
HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2018. október 20., szombat 21:11
azért fognak nyerni a bernabeubanateeemadrid írta:Idegenben továbbra is kiscsapat kaliber a Sevilla.Csabi írta:ez a szar sevilla is, ellenünk valahogy másképp játszottak
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2018. október 20., szombat 21:08
Idegenben továbbra is kiscsapat kaliber a Sevilla.Csabi írta:ez a szar sevilla is, ellenünk valahogy másképp játszottak
HozzászólásSzerző: Csabi » 2018. október 20., szombat 21:06
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2018. október 19., péntek 17:54
HozzászólásSzerző: Puding » 2018. október 19., péntek 17:12
HozzászólásSzerző: lestat » 2018. október 14., vasárnap 19:10
hala real írta:Koveztkezo forduloban barca-sevilla. Kivancsi vagyok, mire lesz kepes a sevilla.
Mondjuk szerintem siman kikapnak.
HozzászólásSzerző: hala real » 2018. október 14., vasárnap 15:47
HozzászólásSzerző: Professore » 2018. október 8., hétfő 9:35
Ja hazon belul megoldjak...pl. Messi lehet edzo-jatekosDupla D írta:Ha valami pletyka, hogy meneszthetik? Ha igen, akkor ki az esélyes Valverde helyett?csababarca írta:Perez bevállalósabb, ez a Bartomeu vagy ki az életben nem lépne meg egy ilyet. Az egész nyámnyilasága nyomja rá a bélyegét a klubra.
HozzászólásSzerző: Petr » 2018. október 8., hétfő 9:28
Nincs igazan ilyen pletyka es eleg eselytelen is. Raadasul nem is emlekszem mar, kit menesztettek evkozben utoljara (van Gaal?), szoval nem is szokas.Dupla D írta:Ha valami pletyka, hogy meneszthetik? Ha igen, akkor ki az esélyes Valverde helyett?
HozzászólásSzerző: csababarca » 2018. október 8., hétfő 9:27
én nem olvastam semmit.Dupla D írta:Ha valami pletyka, hogy meneszthetik? Ha igen, akkor ki az esélyes Valverde helyett?csababarca írta:Perez bevállalósabb, ez a Bartomeu vagy ki az életben nem lépne meg egy ilyet. Az egész nyámnyilasága nyomja rá a bélyegét a klubra.
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2018. október 8., hétfő 8:57
Ha valami pletyka, hogy meneszthetik? Ha igen, akkor ki az esélyes Valverde helyett?csababarca írta:Perez bevállalósabb, ez a Bartomeu vagy ki az életben nem lépne meg egy ilyet. Az egész nyámnyilasága nyomja rá a bélyegét a klubra.
HozzászólásSzerző: csababarca » 2018. október 7., vasárnap 23:08
Perez bevállalósabb, ez a Bartomeu vagy ki az életben nem lépne meg egy ilyet. Az egész nyámnyilasága nyomja rá a bélyegét a klubra.ArjenMagicRobben írta:Lassan meg lehet tenni a tippeket, hogy kit fognak hamarabb kirakni, Lopeteguit vagy Valverdet?![]()
na jah, nagy nevűek, de forma alapján terített betli mindkettő.Steve írta:
Bilbao, Valenciára gondoltam természetesen.![]()
HozzászólásSzerző: ArjenMagicRobben » 2018. október 7., vasárnap 23:06
HozzászólásSzerző: Steve » 2018. október 7., vasárnap 23:05
Bilbao, Valenciára gondoltam természetesen.csababarca írta:Girona 15., Leganes 18., Bilbao 17., Valencia az előkelő 13. helyen van.Steve írta:
Legalább annyi örömötök lehet, hogy mégiscsak nagyobb csapatok ellen buktok pontot.
![]()
nem játszottunk még értelmes csapattal kb.
Mondjuk ez a Valencia elleni nem érdekel annyira, mert itt mikor jó formában voltunk, meg erősebbek akkor is szívtunk sokat.
HozzászólásSzerző: csababarca » 2018. október 7., vasárnap 23:00
Girona 15., Leganes 18., Bilbao 17., Valencia az előkelő 13. helyen van.Steve írta:
Legalább annyi örömötök lehet, hogy mégiscsak nagyobb csapatok ellen buktok pontot.
HozzászólásSzerző: Jim » 2018. október 7., vasárnap 22:53
nem baj, ők megérdemelnének már egy bajnoki címetDinhoL írta:Sevilla bajnok lesz gyerekek..Kezd felszabni ez a Valverde pedig eddig biirtam..
Jelenlévő fórumozók: 1 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem