HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2018. október 22., hétfő 9:57
HozzászólásSzerző: BBeno » 2018. október 22., hétfő 9:51
HozzászólásSzerző: Torquemada » 2018. október 22., hétfő 9:43
HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2018. október 22., hétfő 9:26
HozzászólásSzerző: Anthony » 2018. október 22., hétfő 8:52
HozzászólásSzerző: Steve » 2018. október 19., péntek 10:48
Azért vigyázz ezzel a benzema style-al, mert a végén még Jim beperel valami erőszakosságért, vagy belekever egy fasza kis metoo dologba..Kerlon írta:Plusz, ha meglatunk az utcan, akkor meg jol ossze is verunk.Jim írta:jó, de itt sokkal eredményesebb volt, mint a Chelseaben
éljen Morata![]()
hozzuk vissza télen![]()
(ezért jár a ban?![]()
)
HozzászólásSzerző: pheco » 2018. október 19., péntek 10:41
En ugy emlekszem, hogy boven volt szidva ZZ az allando 433-Modric Case Kroos BBC kezdo miatt. Aztan Bale serulesevel jott a 442 Iscoval es ott jatszott a legszebben a csapat 2017 tavaszan. A harmadik szezonban jottek tole a meccs kozbeni szerkezetvaltasok, amikor bedobta 442-ben a szelekre Asensiot es Lucast vagy Balet.kiserik írta:Persze. Azért játszottunk 433-at, majd 442 gyémántot, 442 széleset, meg még volt minden féle verzió, mert ZZ ragaszkodott az alap elképzeléséhez és akkor sem változtatott rajta, ha már kiesett az összes alternatíva az adott posztra...dannen írta:en sem ertem mi ez az uj zizou valtoztatott ha nem ment a jatek szlogen. nem igy volt. alig telt el par honap es maris romantizaljatok zidane taktikai kepessegeit.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. október 19., péntek 10:05
Plusz, ha meglatunk az utcan, akkor meg jol ossze is verunk.Jim írta:jó, de itt sokkal eredményesebb volt, mint a ChelseabenRealista24 írta: Szerencsére a Chelseanek van. Oh wait.
éljen Morata![]()
hozzuk vissza télen![]()
(ezért jár a ban?![]()
)
HozzászólásSzerző: kiserik » 2018. október 19., péntek 9:28
Persze. Azért játszottunk 433-at, majd 442 gyémántot, 442 széleset, meg még volt minden féle verzió, mert ZZ ragaszkodott az alap elképzeléséhez és akkor sem változtatott rajta, ha már kiesett az összes alternatíva az adott posztra...dannen írta:en sem ertem mi ez az uj zizou valtoztatott ha nem ment a jatek szlogen. nem igy volt. alig telt el par honap es maris romantizaljatok zidane taktikai kepessegeit.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. október 19., péntek 7:50
Az internetről is.Jim írta:jó, de itt sokkal eredményesebb volt, mint a ChelseabenRealista24 írta: Szerencsére a Chelseanek van. Oh wait.
éljen Morata![]()
hozzuk vissza télen![]()
(ezért jár a ban?![]()
)
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2018. október 19., péntek 0:06
és zidane milyen kerettel lett bajnok, és milyen lopi kerete?Tottinho írta:Ehhez. Mikor mutatják mérkőzéseken közelről az oldalvonalnál Lopit. Mindig az ugrik be, hogy milyen messze van a kisugárzása Zidanehoz képest És igen, ez itt az edzőnél az első helyen szerepel, hogy legyen neki (főleg ennél a keretnél). Te ezt látod nála?
a játékkal az előző négy meccsen volt probléma, előtte sorra tömtük ki az ellenfeleket.BBeno írta:ide nem tartozom én sem. nem tudom kinek elég az ha egy real madrid kupa nélkül hoz lesz egy évet ráadásul ilyen játékkal. hogy lehet ez oké a múlt miatt?
hát ez az, zz-nél folyamatosan ment a sírás az ívelések meg a túlzott széljáték eröltetése mellett. lope próbál valami újat, és elég jól is indult. most megrekedt, de ettől még 4 szar meccs miatt nem venném a fejét az átig. szezonban történtek után meg főleg.RaúlCF írta:én emlékszem olyanra Zidane alatt, hogy a falat kapartam hogy változtasson már valamit a gálakezdőn és 86 ívelésen mert borzalmas volt. egyébként abban a bajnoki címben vastagon benne volt 1. Ronaldo góljai 2. a jó kis "B" csapat keményen hozta a meccseket. most az A csapat is hiányos nemhogy legyen egy B is.
HozzászólásSzerző: Jim » 2018. október 18., csütörtök 22:49
jó, de itt sokkal eredményesebb volt, mint a ChelseabenRealista24 írta: Szerencsére a Chelseanek van. Oh wait.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. október 18., csütörtök 22:20
Szerencsére a Chelseanek van. Oh wait.Jim írta:én úgy emlékszem, Zizu is főleg a sérülések miatt változtatott![]()
különben lenne egy jó csatárunk Morata személyében
HozzászólásSzerző: kiserik » 2018. október 18., csütörtök 21:03
Ezzel csak az a bibi, hogy ZZ, ha nem ment valami, vagy lesérült a fél gárda, akkor próbálkozott mással. Lope viszont inkább erőltet egy kp-st bal támadóba, csak hogy meglegyen a szent 433. Ráerőlteti a játékát a keretre és nem látja be, hogy ez nem megy.Yazid írta:Kár ezt lope nyakába varrni, az egész koncepció el lett baxva nyáron, vhogy mindenki titkon tudta hogy szarság lesz az éven, szerintem zidane is ugyanígy szívna
HozzászólásSzerző: Yazid » 2018. október 18., csütörtök 19:50
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. október 18., csütörtök 19:30
Az a baj, hogy az a kispad kicsit elhitte, hogy ők jobbak és többet tudnak, de kevésnek jött be a dolog.___Samy___ írta:Az a B csapat az első nyáron össze lett fogva, nem lett eladva senki, másrészt meg folyamatosan tűzben voltak tartva, azért mentek annyira jól 17 tavaszan. Könnyen beduzzoghatott volna azok közül az emberek közül bárki, de mégsem történt meg idény közben. Az már más kérdés, hogy a nyáron leleptek.
Ezeket sem szabad elfelejteni, mert sokszor úgy irtok az akkori B csapatról, mintha azzal semmit nem kellett volna csinálnia ZZ-nek, csak felrakni a kezdő sípszó előtt. Nem véletlen, hogy nem volt ennyire veretes és sikeres kispadunk az utóbbi időben.
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2018. október 18., csütörtök 18:23
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2018. október 18., csütörtök 18:13
HozzászólásSzerző: Jim » 2018. október 18., csütörtök 17:22
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2018. október 18., csütörtök 16:55
Jelenlévő fórumozók: 33 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem