jó, de itt sokkal eredményesebb volt, mint a ChelseabenRealista24 írta: Szerencsére a Chelseanek van. Oh wait.
éljen Morata

hozzuk vissza télen

(ezért jár a ban?

HozzászólásSzerző: Jim » 2018. október 18., csütörtök 22:49
jó, de itt sokkal eredményesebb volt, mint a ChelseabenRealista24 írta: Szerencsére a Chelseanek van. Oh wait.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. október 18., csütörtök 22:20
Szerencsére a Chelseanek van. Oh wait.Jim írta:én úgy emlékszem, Zizu is főleg a sérülések miatt változtatott![]()
különben lenne egy jó csatárunk Morata személyében
HozzászólásSzerző: kiserik » 2018. október 18., csütörtök 21:03
Ezzel csak az a bibi, hogy ZZ, ha nem ment valami, vagy lesérült a fél gárda, akkor próbálkozott mással. Lope viszont inkább erőltet egy kp-st bal támadóba, csak hogy meglegyen a szent 433. Ráerőlteti a játékát a keretre és nem látja be, hogy ez nem megy.Yazid írta:Kár ezt lope nyakába varrni, az egész koncepció el lett baxva nyáron, vhogy mindenki titkon tudta hogy szarság lesz az éven, szerintem zidane is ugyanígy szívna
HozzászólásSzerző: Yazid » 2018. október 18., csütörtök 19:50
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. október 18., csütörtök 19:30
Az a baj, hogy az a kispad kicsit elhitte, hogy ők jobbak és többet tudnak, de kevésnek jött be a dolog.___Samy___ írta:Az a B csapat az első nyáron össze lett fogva, nem lett eladva senki, másrészt meg folyamatosan tűzben voltak tartva, azért mentek annyira jól 17 tavaszan. Könnyen beduzzoghatott volna azok közül az emberek közül bárki, de mégsem történt meg idény közben. Az már más kérdés, hogy a nyáron leleptek.
Ezeket sem szabad elfelejteni, mert sokszor úgy irtok az akkori B csapatról, mintha azzal semmit nem kellett volna csinálnia ZZ-nek, csak felrakni a kezdő sípszó előtt. Nem véletlen, hogy nem volt ennyire veretes és sikeres kispadunk az utóbbi időben.
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2018. október 18., csütörtök 18:23
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2018. október 18., csütörtök 18:13
HozzászólásSzerző: Jim » 2018. október 18., csütörtök 17:22
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2018. október 18., csütörtök 16:55
HozzászólásSzerző: BBeno » 2018. október 18., csütörtök 16:51
ide nem tartozom én sem. nem tudom kinek elég az ha egy real madrid kupa nélkül hoz lesz egy évet ráadásul ilyen játékkal. hogy lehet ez oké a múlt miatt?hogyha tobb evig nem nyerunk semmit akkor se szoltok szot se.
HozzászólásSzerző: Tottinho » 2018. október 18., csütörtök 16:28
Ehhez. Mikor mutatják mérkőzéseken közelről az oldalvonalnál Lopit. Mindig az ugrik be, hogy milyen messze van a kisugárzása Zidanehoz képestGalacticos írta:Zidanenal is volt ugyanilyen szar idoszak a bajnoksagba.
Valóban az VOLT, mert már CR nincs (és Zidane sincs).Galacticos írta:a szazadik bl utan itt istenitettetek ezt a keretet
Ebbe én nem tartozok bele, egyszer sem írtam le.Galacticos írta:hogyha tobb evig nem nyerunk semmit akkor se szoltok szot se.
Ez nem mentség arra pl., hogy egy alap kezdő kulcs játékost rossz helyen játszat.Galacticos írta:Itt egy uj edzo, szarabb, oregebb kerettel es oktober kozepen a fejet kovetelitek.![]()
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2018. október 18., csütörtök 16:04
HozzászólásSzerző: Tottinho » 2018. október 18., csütörtök 15:59
Szerintem meg ha nem fog változni a következő meccseken, akkor köszönjük el tőle. Mert látva a Barca gyengélkedéseit is, ez a bajnokság simán meglehet még így is és KELL (persze szép és jó is azt mondani, hogy most a csapat jól lakatott minket a BL sikerekkel és ha nem nyerünk semmit az se baj, de ez számomra csak szimplán hitegetés). Nem azt mondom, hogy az új edzővel biztosan meglesz az idei bajnokság, de meg kell próbálni.markmadrid írta: Én speciel nem váltanám le. Ezt az évet megkellene kapnia és jövőre megpróbálni inkább Pochettinot leigazolni.
HozzászólásSzerző: markmadrid » 2018. október 18., csütörtök 14:57
HozzászólásSzerző: MorataMartin » 2018. október 18., csütörtök 14:36
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2018. október 18., csütörtök 14:17
HozzászólásSzerző: Victorioo » 2018. október 18., csütörtök 14:01
Eddig sem kellett tartani hogy egy edző a nyakunkon marad.dzsi91 írta:Wenger januártól szeretne megint munkába állni.Igazából ha lopi bukik úgyis úszik a szezon,úgyhogy én bevállalnám az öreget.Eléggé benne van a korban így a nyakunkon nem fog maradni.
HozzászólásSzerző: Mester77 » 2018. október 18., csütörtök 11:23
HozzászólásSzerző: Tottinho » 2018. október 18., csütörtök 11:13
Szerintem van realitása. Főleg ha a Clasico nem úgy fog sikerülni. Az elmúlt mérkőzéseinket látva pedig nem várok nagy változást. Valamint már a játékosok is érzik, hogy nem az igazi ide Lopi, múltkori Kroos nyilatkozat pl.: "Szeretek ott játszani, de nem vagyok Casemiro."V. Mester 77 írta:Ez a Conte váltja Lopeteguit akar már novemberben hír mennyire reális?
Itt még nem olvastam, de egy kérdést megér
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2018. október 18., csütörtök 11:09
Jelenlévő fórumozók: 17 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem