Pipita írta:
Még valamiben világosítsatok fel: ez aBig Shaq ez most micsoda? Ő pardizálja a mumble rapet, vagy ő komolyan gondolja? Mert elvileg valami humorista a csávó. És ha poénból toljaa kretént, akkor vicces, de ha nem, akkor szomorú.
Michael Dapaah a becsuletes neve, van tobb alterego akit eljatszik, Big Shaq az egyik, keress ra a jutubjara akar, vannak vicces videoi

Parodia, bar nem mondanam mumble rapnek.
MOn most ezt a trapes mumble rap vonalat King BJ (o van az ujabb AK szampk mogott is) "mentoraltjai" viszik meg Falkon, Richie Pagani es hasonlok, szerintem nem kell komolyan venni, es egyaltalan nem kell figyelni a szoveget, mert ok s eveszik tul komolyan mafukat szerintem. (van egy ilyen trash spotify listam, ha valaki neha hallgat ilyet egy hetbegi italozas mellett mondjuk vagy valamikor, akkor atdobom) (+korabban meg talan elsokent a Makaronin crew tolta)
Es azzal egyetertek, hogy nem kell mindennek szolnia valamirol es tul mely mondandonak lennie. Igaz, tulsagosan is tert hoditanak, de aki jobb zenet csinal az megtalalja az utat meg mindig, pl Logic. Engem ez a depressziv vonal kicsit jobban zavar mint amit LilXan es hasonlok képviselnek (nem csak ot ismerem, megmielott) ellentetben egy Migosszal, amire lehet bulizni, vagy kosarazni/focizni. Egy buliban se a szoveget figyeled. De elobb menjen ilyen barhol meg mindig mint sok szr pop.
Lmen Pralaval is hallottam interjut, elmondta, hogy nem kell tulgondolni, a legtobb szamanal nem lenyeges a szoveg kulonosebben, nem ez a stilusnak se a lenyege. Akadnak kivetelek, de arra ugyis rajon a hallgato, ha odafigyel.