TOP OF THE LEAGUE! Still

Holnapra már csak egy Pool pontvesztés kéne

HozzászólásSzerző: Marci77 » 2013. szeptember 28., szombat 20:25
HozzászólásSzerző: Marci77 » 2013. szeptember 28., szombat 20:02
Rossz az aki rosszra gondolziro4vr írta:na azért a szexuális megjegyzéseket hanyagoljuk kérem
Egy néger német,aki nem Barcás voltziro4vr írta:amúgy ki ez a gnabry
HozzászólásSzerző: nmate » 2013. szeptember 28., szombat 20:00
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2013. szeptember 28., szombat 19:56
na azért a szexuális megjegyzéseket hanyagoljuk kéremMarci77 írta:2-0 Köszönöm. Most elmegyek(kár hogy nem látom
)
Gnabry,és Ramsey megint
HozzászólásSzerző: Marci77 » 2013. szeptember 28., szombat 19:52
HozzászólásSzerző: realfan91 » 2013. szeptember 28., szombat 19:27
HozzászólásSzerző: istimester » 2013. szeptember 28., szombat 19:21
Pont ezen a fórumon a legnagyobb felháborodás, ha egy félidő foci vagy 1-0-ás vezetés után leáll a csapat, akkor ez a Tottenhamnek se legyen elnézve.Halfkey írta:Azért remélem az első félidőt is láttad, nem volt annyira szar a T'ham hogy kettővel kellett volna mennie a Chelseanek.
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2013. szeptember 28., szombat 19:17
Azért remélem az első félidőt is láttad, nem volt annyira szar a T'ham hogy kettővel kellett volna mennie a Chelseanek.Tátenhem kellemes csapat...ja, amig 11 vs. 11 volt, csak Llorrisnak köszönhették, hogy nem húzott el kettővel a Chelszkij és a Torres pirosa is teljesen kamu.
HozzászólásSzerző: Matt009 » 2013. szeptember 28., szombat 18:54
Amilyen kiélezett az angol bajnokság, a hátrány, amit eddig összeszedtek nem is olyan nagy. Tavaszra lesz jó a Chelsea meg a MU, kérdés, hogy addig a City vagy az Arsenal összeszed-e akkora előnyt, hogy a most gyengélkedők már ne tudják őket behozni.istimester írta:Hát azért. Értem én, hogy itt most divat Mourinhót fikázni, meccs közben én is röhögtem néhány játékos balfékségén, de azért hasonló baromságokat ne irjunk már le. Tátenhem kellemes csapat...ja, amig 11 vs. 11 volt, csak Llorrisnak köszönhették, hogy nem húzott el kettővel a Chelszkij és a Torres pirosa is teljesen kamu volt.nmate írta:AVB megalázzá a Mourinhot még a végén![]()
Nem néztem volna ki ebből az Eriksenből, de nem kezdett rosszul eddig a PL-ben.
José már játszott idegenben a MU és a TH ellen is, és mindkét meccsről ponttal távozott. Egy Everton elleni idegenbeli vereség belefér, lásd most a City vagy a MU meccseit. Ha még megtanitja az egyik balfasz csatárát gólt lőni a helyzetekből (vagy igazol egyet télen), akkor nehogy leessen egy bajnoki cím
HozzászólásSzerző: istimester » 2013. szeptember 28., szombat 18:48
Hát azért. Értem én, hogy itt most divat Mourinhót fikázni, meccs közben én is röhögtem néhány játékos balfékségén, de azért hasonló baromságokat ne irjunk már le. Tátenhem kellemes csapat...ja, amig 11 vs. 11 volt, csak Llorrisnak köszönhették, hogy nem húzott el kettővel a Chelszkij és a Torres pirosa is teljesen kamu.nmate írta:AVB megalázzá a Mourinhot még a végén![]()
Nem néztem volna ki ebből az Eriksenből, de nem kezdett rosszul eddig a PL-ben.
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2013. szeptember 28., szombat 17:55
HozzászólásSzerző: Mike » 2013. szeptember 28., szombat 17:52
erre gondolsz?ziro4vr írta:múltkor láttam az rtl-en bohóckodott valami műsorbanMike írta:ebbe a Fellainiba is mit látnak...![]()
mindig elkap a röhögés ha meglátom ott középen. Tegyék be csatárnak, vagy belső védőnek, bánom is én, de a tag full alkalmatlan a kp-s játékra. Egy birodalmi lépegető.![]()
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2013. szeptember 28., szombat 17:50
HozzászólásSzerző: nmate » 2013. szeptember 28., szombat 17:48
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2013. szeptember 28., szombat 17:47
múltkor láttam az rtl-en bohóckodott valami műsorbanMike írta:ebbe a Fellainiba is mit látnak...![]()
mindig elkap a röhögés ha meglátom ott középen. Tegyék be csatárnak, vagy belső védőnek, bánom is én, de a tag full alkalmatlan a kp-s játékra. Egy birodalmi lépegető.
HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. szeptember 28., szombat 17:40
Most nézem én is, csak így tovább.nmate írta:Manchesteriek nagyon adják
HozzászólásSzerző: Mike » 2013. szeptember 28., szombat 17:39
HozzászólásSzerző: nmate » 2013. szeptember 28., szombat 17:34
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. szeptember 28., szombat 17:33
Jelenlévő fórumozók: 2 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem