ennél jobbak nemhiszemateeemadrid írta:Holnap egyébként még jönnek ki nevek.

HozzászólásSzerző: soadroli » 2018. október 23., kedd 15:55
ennél jobbak nemhiszemateeemadrid írta:Holnap egyébként még jönnek ki nevek.
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2018. október 23., kedd 15:52
Basszus, úgy látszik jövőre is mennem kell.soadroli írta:hohoo jövőre jön a Slipknot Novára...remélem hozzánk is benéznek
HozzászólásSzerző: soadroli » 2018. október 23., kedd 15:07
HozzászólásSzerző: Süti » 2018. október 19., péntek 19:30
HozzászólásSzerző: Seraf » 2018. október 16., kedd 22:08
HozzászólásSzerző: Tádám » 2018. október 16., kedd 16:43
HozzászólásSzerző: Berti » 2018. október 13., szombat 11:21
doncsontos írta:ja szóval, inkább az értelmetlen faszságot hallgatod, minthogy egy tartalommal teli zenét meghallgass. ez inkább téged minősít, és azért kell elutasítani a mumble rapet mert rapnek neveznek egy olyan dolgot aminek köze nincsen hozzá, ezt ovodában is csinálja sok millió gyerek, csak nincs bassline a kerepelő alatt amire dadognak. blablablablsstbststbBerti írta:Azt nem értem miért kell elutasítani a “mumble rap”-et?
Nem kell a rap melle állítani. Ennek nem az a lényege hogy milyen mely mondanivalója van a szövegnek, hanem a vibe amit ad. Hallgatod és kész, nem kell elemezni. Clubokban, stripklubbokban, NBA félidőkben mennek ezek. Nem kell semmihez hasonlítani.
Amúgy meg inkább ez, minthogy a 30000.-ik zene a nyomorról, családról, tesókról vagy blablastbstb.
ha meg már a vibeoknál tartunk, nem tudom, nekem ez jut róla eszembe inkább
https://www.youtube.com/watch?v=duEy80T-wLg
HozzászólásSzerző: Seraf » 2018. október 13., szombat 11:04
lol, eléggé egyre gondoltunkSüti írta:Csak hogy zene is legyen a topicban, 27.-ei N'to bulira mozdul innen valaki?
HozzászólásSzerző: Süti » 2018. október 13., szombat 11:00
HozzászólásSzerző: Santi » 2018. október 13., szombat 10:59
HozzászólásSzerző: doncsontos » 2018. október 13., szombat 10:51
csak annyira minősítettem a zene ízlését mint amennyire ő lealacsonyította a tartalommal bíró zenéket, ezzel a fossal szemben. amugy meg leszarom ki mit hallgat, csak helyén kéne kezelni a dolgokat. azért mumble rap a neve mert a rap műfajba próbálják beerőltetni, és hiába írja ő ezt, hogy nem kell hozzá hasonlítani, mindig hozzá lesz hasonlítva.Süti írta:Nekem eszembe nem jutna ilyet hallgatni, de mást minősíteni a zenei ízlése alapján, na az mondjuk ovis.
HozzászólásSzerző: Süti » 2018. október 13., szombat 10:42
HozzászólásSzerző: doncsontos » 2018. október 13., szombat 10:34
ja szóval, inkább az értelmetlen faszságot hallgatod, minthogy egy tartalommal teli zenét meghallgass. ez inkább téged minősít, és azért kell elutasítani a mumble rapet mert rapnek neveznek egy olyan dolgot aminek köze nincsen hozzá, ezt ovodában is csinálja sok millió gyerek, csak nincs bassline a kerepelő alatt amire dadognak. blablablablsstbststbBerti írta:Azt nem értem miért kell elutasítani a “mumble rap”-et?
Nem kell a rap melle állítani. Ennek nem az a lényege hogy milyen mely mondanivalója van a szövegnek, hanem a vibe amit ad. Hallgatod és kész, nem kell elemezni. Clubokban, stripklubbokban, NBA félidőkben mennek ezek. Nem kell semmihez hasonlítani.
Amúgy meg inkább ez, minthogy a 30000.-ik zene a nyomorról, családról, tesókról vagy blablastbstb.
HozzászólásSzerző: pheco » 2018. október 12., péntek 18:48
Alapok szerintem nagyon jok ezeknel a trap zeneknel, pl kocsiban is jo ezeket hallgatni vagy akar kisse ittasan ugralni ra.BLaZE írta:Milyen vibe? Neee már.Hogy adhat ez bármit is?
HozzászólásSzerző: BLaZE » 2018. október 12., péntek 18:27
HozzászólásSzerző: Marci77 » 2018. október 12., péntek 17:46
Michael Dapaah a becsuletes neve, van tobb alterego akit eljatszik, Big Shaq az egyik, keress ra a jutubjara akar, vannak vicces videoiPipita írta:
Még valamiben világosítsatok fel: ez aBig Shaq ez most micsoda? Ő pardizálja a mumble rapet, vagy ő komolyan gondolja? Mert elvileg valami humorista a csávó. És ha poénból toljaa kretént, akkor vicces, de ha nem, akkor szomorú.![]()
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2018. október 12., péntek 17:16
Berti írta:Azt nem értem miért kell elutasítani a “mumble rap”-et?
HozzászólásSzerző: Pipita » 2018. október 12., péntek 17:11
Ez mondjuk eddig egy az egyben hiroMumble rapben sok a szavak, sorok ismetlese, nem tul bonyolult rimtechnika, kisse(nagyon) tartalmatlan szoveg.
HozzászólásSzerző: Berti » 2018. október 12., péntek 17:03
Jelenlévő fórumozók: 14 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem