HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2013. szeptember 28., szombat 17:50
HozzászólásSzerző: nmate » 2013. szeptember 28., szombat 17:48
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2013. szeptember 28., szombat 17:47
múltkor láttam az rtl-en bohóckodott valami műsorbanMike írta:ebbe a Fellainiba is mit látnak...![]()
mindig elkap a röhögés ha meglátom ott középen. Tegyék be csatárnak, vagy belső védőnek, bánom is én, de a tag full alkalmatlan a kp-s játékra. Egy birodalmi lépegető.
HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. szeptember 28., szombat 17:40
Most nézem én is, csak így tovább.nmate írta:Manchesteriek nagyon adják
HozzászólásSzerző: Mike » 2013. szeptember 28., szombat 17:39
HozzászólásSzerző: nmate » 2013. szeptember 28., szombat 17:34
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. szeptember 28., szombat 17:33
HozzászólásSzerző: hehe » 2013. szeptember 28., szombat 15:26
HozzászólásSzerző: hehe » 2013. szeptember 28., szombat 15:23
ugyanazt, ami higuainban, özilben és kedirában.Halfkey írta:Nemtudom Mourinho mit lát ennyire Oscarban, inkább leszedte volna őt Hazard helyett és Mata mehetne be középre....
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2013. szeptember 28., szombat 15:14
HozzászólásSzerző: hehe » 2013. szeptember 28., szombat 15:03
egy 4. helyre talán odaérnek.Jól felépítettük 2 év alatt ezt a Tottenhamet 150 milkából.
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2013. szeptember 28., szombat 15:01
HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. szeptember 28., szombat 14:47
Minden nyárra jut egy játékos, Modric, idén Bale, jövőre Soldado, aztán Eriksen, majd Lamela.Realista24 írta:Nem lenne jó, mert akkor ismét kopogtatunk Levynél
Majd visszatérünk a kérdésre pár év múlva, aztán ha akkor Eriksen top5 AM lesz, akkor keresek neked egy eriksenes avát és siget, amit használsz pár hétig, ha nem, akkor nekem lesz realos avám és sigem, oké?hehe írta:állom, tartom egy nyalókás jégkrémmel.![]()
bár, ha özil világklasszis állítólag, akkor eriksenből is lehet vki
azt akarom ezzel mondani, hogy nem lesz belőle szűk elit.
HozzászólásSzerző: doncsontos » 2013. szeptember 28., szombat 14:41
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2013. szeptember 28., szombat 14:40
de csak miután soldado visszajön jövőre 110-értRealista24 írta:Nem lenne jó, mert akkor ismét kopogtatunk LevynélEriksen minden mozdulatán látszik, hogy elképesztő érzéke van a focihoz, pár éven belül világklasszis játékos lesz, top3-top5 a posztján, erre feltenném a családi vagyont is.
HozzászólásSzerző: hehe » 2013. szeptember 28., szombat 14:39
állom, tartom egy nyalókás jégkrémmel.Eriksen minden mozdulatán látszik, hogy elképesztő érzéke van a focihoz, pár éven belül világklasszis játékos lesz, top3-top5 a posztján, erre feltenném a családi vagyont is.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. szeptember 28., szombat 14:38
Nem lenne jó, mert akkor ismét kopogtatunk LevynélEriksen minden mozdulatán látszik, hogy elképesztő érzéke van a focihoz, pár éven belül világklasszis játékos lesz, top3-top5 a posztján, erre feltenném a családi vagyont is.
HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. szeptember 28., szombat 14:37
Ja, az előbb is igen balfasz módon indította sarokkal Townsendet.cart írta:Walkert érdemes figyelni a Tottenham meccseken, akkora balfasz, hogy jókat lehet röhögni rajta. Raul Bravo jut róla eszembe, ha látom.
ziro4vr írta:torres, mint higu és benzema rossz tulajdonságaiból összeollózott valaki
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2013. szeptember 28., szombat 14:35
nehéz megmondani még...szerintem city lesz elöl, arsenal bele fog futni egy rossz szériába (kevés olyan embert látok aki belövi döntő helyzetben) de amúgy jók, tottenham 3-4. hely. chelsea, mu..meglátjuk, ha a speciális változtat jók lehetnek, mu-nál a kis meccseket hozzák majd stabilan de komoly ellenfél ellen nevetséges amit csinálnakRemy írta: Jók is lesznek ők. Ebben a kaotikus évben szerintem kinézhet év végén egy olyan sorrend, hogy bajnok az Arsenal, 2. a Tottenham...persze még korai ezt kijelenteni, de nem hiszem, hogy ebben az évben lesz olyan csapat a PL-ben, aki akár 10-15 pontra is meglóg a többitől, és egyértelműen nyeri a bajnokságot.
HozzászólásSzerző: cart » 2013. szeptember 28., szombat 14:31
Jelenlévő fórumozók: 3 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem