Ezt egy az egyben adom, tényleg ez a helyzet. Én ezért is fogok visszatérni az androidra, mert az apple iszonyatosan elszállt árban. Amit most a 6s után megérné venni, az kb 3-4 év múlva lesz úgymond elérhető áron (100ezer mondjuk). Ennyiből viszont kb minden évben tudok venni egy elég fullos androidos telót, ami tökéletesen kielégít. Most egy darabig még jó lesz a 6s, de 7-est nem tervezek venni, 8 meg még rohadt drága, a többiről nem is beszélve.Kerlon írta:Tudnék róla hosszú sorokat írni, hogy már miért nem kiemelkedő az Iphone és miért nem éri meg (szerintem egy csúcstelefon se éri meg az árát), de minden apple felhasználó abba a korban ragadt, amikor az IOS egy kész termék volt, de az Android még nagyban alakult. Megítélték, hogy szar a 30-70 ezer forintos android és megvették a 200ezres aktuális iphone-t, hogy az milyen szuper. Remélem érzed, hogy a 130-170 ezer forintos különbözetnek azért adnia kellett pluszt. Na és mára ez a hátrány már rég ledolgozott, de a berögződés megmaradt: a droidos telefonnál jobb az iphone. Az, hogy ki ehhez, ki ahhoz szokott hozzá és azért nem jó... 2-3 hét alatt megszokhatod a másik rendszert. Arról nem is beszélve, hogy egyre több IOS problémáról számoltak be az évek alatt. Vagy, a silány minőségű telefonok, kiegészítők stb-ről ne is beszéljünk.
És persze, egyik sem tökéletes, de azért egy tök alapdolgot tudhatna 210-640(?) ezerért egy szaros telefon.
Mogyorósi Csaba az Appleról
Ja, és ő Magyarósi Csaba, nem Mogyorósi
pedig hidd el számít. Nálam is például. Én szeretem ha egyből betölt valami, ahogy rámész. És itt 2mp is számít szerintem.Kerlon írta:Pl. nem hiszem, hogy a többségnek sokat számít, ha 2mp-cel tovább tölt be valami.
jó azért egy A vagy B osztály nem az a tipikus Merci feelingRealista24 írta:Nézz meg bizonyos Mercedes modelleket, kapnak egy reanult motort, amiről még csak el sem tüntetnik a renault jelölést sok helyen, belekúrják a Merci külsőbe![]()
és kifizetsz érte két-háromszor annyit.