Realista24 írta:Tehát? Mi a Benőkövetkeztetés?BBeno írta:idei és tavalyi hazai nézőszámok:
getafe - 48.466 - 55.106
leganes - 59.255 - 59.905
espanyol - 67.658 - 71.205
atma - 78.642 - 78.769
Amióta nincs CR, azóta többen mernek kimenni meccsekre.
HozzászólásSzerző: KAG » 2018. október 8., hétfő 16:03
Realista24 írta:Tehát? Mi a Benőkövetkeztetés?BBeno írta:idei és tavalyi hazai nézőszámok:
getafe - 48.466 - 55.106
atma - 78.642 - 78.769
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. október 8., hétfő 15:49
Tehát? Mi a Benőkövetkeztetés?BBeno írta:idei és tavalyi hazai nézőszámok:
getafe - 48.466 - 55.106
atma - 78.642 - 78.769
HozzászólásSzerző: BBeno » 2018. október 8., hétfő 15:07
HozzászólásSzerző: Torquemada » 2018. október 8., hétfő 14:49
HozzászólásSzerző: markmadrid » 2018. október 8., hétfő 14:48
HozzászólásSzerző: Babinho » 2018. október 8., hétfő 14:18
HozzászólásSzerző: Torquemada » 2018. október 8., hétfő 14:07
HozzászólásSzerző: KAG » 2018. október 8., hétfő 13:13
De szep lett volna...Babinho írta:A stadion szükséges, nagyon kezd már elhasználódni. Egy ilyen beruházás pedig hatalmas eredmény és lendület lenne a klubnak. Nagyobb mint egy sztárigazolás...És a tervek alapján ez lesimáz minden európai stadiont, szolgáltatásban, kinézetben, infrastruktúrában.
Amerikában NFL-ben épülnek ilyen stadionok, mint a Falcons arénája pl.
DE, ettől függetlenül, ha eladtuk volna Benzemát, rádobjuk a fizuját CR-ére, és ráfizetéssel kivitelezünk egy Hazard-Bale cserét, kicsit más lenne e leányzó fekvése. Úgyhogy nem minden a stadion miatt van, lehetne ezt jól is csinálni.
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2018. október 8., hétfő 13:00
Toky írta:Ez ugyanaz, mint amikor egy játékos panaszkodik a fizetésemelésért. Élő szerződésünk van. Ha nem akarnak, nem emelnek. Az Adidasnak ez egy nagyon is jövedelmező szerződés, nincs okuk változtatni még.RealMadridFanatic írta:Ha jól olvastam 2020-ig van szerződés az Adidas-szal. Nyilván köthetik az ebet a karóhoz, de Perez is mondhatja, hogy vagy emelnek szépen a világ legnagyobb, legsikeresebb, legaladhatóbb klubjának a pénzén, vagy lesz bőven jelentkező a helyükre (a szerződés lejárta után persze). Mondjuk én nem sírnék, vannak egész jó mezeink, de a sárkány-pizsi, meg az ocsmány betűtípusok után nem elleneznék egy Nike-t.
Azzal meg, hogy emiatt pusztán gőgből (mert ez nem más) elvágjuk a jövőbeni esetleges sikeres üzletek lehetőségét is megint csak magunk alatt vágnánk a fát.
Nyilván tolnia kell Pereznek, hogy módosítsák, de amíg a másik fél nem hajlandó rá, és felbontani meg nem éri meg, akkor nincs más mód, mint kivárni a végét. Ha pedig ez történik, akkor meg az Adidas akkori ajánlatát igenis meg kell hallgatni, és ha jobb, mint a többieké, azt elfogadni. Ha pedig nem jobb, így jártak.
Én nem számítok érdemi előrelépésre jövő nyárig. 1 évvel a lejárat előtt lesz csak érdeke az Adidasnak tárgyalni. Akkor meg már kérdés, hogy van-e értelme újat kötni, ne várjuk-e meg a lejáratot inkább.
Kb. ezt írtam én is, legalábbis erre gondoltam. Nyilván amíg él a szerződés, addig az Adidas kezében vannak az aduk, de jövőre már be lehet szellőztetni a sajtóban pár ajánlatot sportszergyártóktól, fű alatt érdeklődni is náluk, hogy ne teljesen légbőlkapottak legyenek a pletykák és ezzel nyomást helyezni az Adidasra, hogy tényleg az övék legyen a legjobb ajánlat majd.(a szerződés lejárta után persze)
HozzászólásSzerző: Toky » 2018. október 8., hétfő 12:08
Ez ugyanaz, mint amikor egy játékos panaszkodik a fizetésemelésért. Élő szerződésünk van. Ha nem akarnak, nem emelnek. Az Adidasnak ez egy nagyon is jövedelmező szerződés, nincs okuk változtatni még.RealMadridFanatic írta:Ha jól olvastam 2020-ig van szerződés az Adidas-szal. Nyilván köthetik az ebet a karóhoz, de Perez is mondhatja, hogy vagy emelnek szépen a világ legnagyobb, legsikeresebb, legaladhatóbb klubjának a pénzén, vagy lesz bőven jelentkező a helyükre (a szerződés lejárta után persze). Mondjuk én nem sírnék, vannak egész jó mezeink, de a sárkány-pizsi, meg az ocsmány betűtípusok után nem elleneznék egy Nike-t.
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2018. október 8., hétfő 11:27
Ha jól olvastam 2020-ig van szerződés az Adidas-szal. Nyilván köthetik az ebet a karóhoz, de Perez is mondhatja, hogy vagy emelnek szépen a világ legnagyobb, legsikeresebb, legaladhatóbb klubjának a pénzén, vagy lesz bőven jelentkező a helyükre (a szerződés lejárta után persze). Mondjuk én nem sírnék, vannak egész jó mezeink, de a sárkány-pizsi, meg az ocsmány betűtípusok után nem elleneznék egy Nike-t.Toky írta:Élő szerződésünk van az Adidasszal, akik meg hülyék lennének változtatni rajta. Ki tudja, mibe fájna azt felmondani.
HozzászólásSzerző: Toky » 2018. október 8., hétfő 11:16
HozzászólásSzerző: Babinho » 2018. október 8., hétfő 10:28
HozzászólásSzerző: Faust » 2018. október 8., hétfő 10:24
HozzászólásSzerző: kiserik » 2018. október 8., hétfő 10:17
Azért fel se kell menteni Lope-t. Most kicsit úgy néz ki, hogy elég makacs ember. Már szélsőnk sincs mégis ragaszkodik a befürdött 433-jához. Nem hajlandó változtatni a taktikáján. A játékosainkkal nem azt csináltatja, amihez értenek, hanem azt, amit ő kitalál nekik (Benitez szindróma). Van olyan eset, mikor ez jól sül el, és szerencséje van, mert a keret arra alkalmas, de nálunk, és főleg ehhez a kerethez az edzőnek alkalmazkodnia kell egy bizonyos szintig.Faust írta:
Az eredményeket csak részben varrnám Lopetegui nyakába. Igazolásokat kért, nem kapott, a játékosok helyett futni és gólt lőni nem tud. A bemutatásánál, amikor elsírta magát, nagyon rosszul éreztem magam, mert láttam előre, hogy szerencsétlen nagy valószínűséggel repülni fog rövid időn belül, pedig egy végtelenül szimpatikus fószer, és nem tartom rossz edzőnek sem. Sajnos az előzmények miatt nagyon “mélyről” indul, és hálátlan feladat az övé, és ha így megy tovább, rosszabb emlék lesz Ő, mint amit érdemel.
Nem biztos. Ő a bajnok Milannal is mást játszatott a Juve előtt. Nem minden edző híve a csak 1 szisztéma elméletnek.Kerlon írta: Allegri stílusa nem idevaló.
HozzászólásSzerző: Anthony » 2018. október 8., hétfő 9:54
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2018. október 8., hétfő 9:53
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. október 8., hétfő 9:47
HozzászólásSzerző: BBeno » 2018. október 8., hétfő 9:44
HozzászólásSzerző: Faust » 2018. október 8., hétfő 9:41
Jelenlévő fórumozók: 7 regisztrált és 0 vendég
Real Madrid
Betis
Estadio Santiago Bernabéu
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem