Azért remélem az első félidőt is láttad, nem volt annyira szar a T'ham hogy kettővel kellett volna mennie a Chelseanek.Tátenhem kellemes csapat...ja, amig 11 vs. 11 volt, csak Llorrisnak köszönhették, hogy nem húzott el kettővel a Chelszkij és a Torres pirosa is teljesen kamu.

Premier League
Re: Premier League
- Matt009
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Amilyen kiélezett az angol bajnokság, a hátrány, amit eddig összeszedtek nem is olyan nagy. Tavaszra lesz jó a Chelsea meg a MU, kérdés, hogy addig a City vagy az Arsenal összeszed-e akkora előnyt, hogy a most gyengélkedők már ne tudják őket behozni.istimester írta:Hát azért. Értem én, hogy itt most divat Mourinhót fikázni, meccs közben én is röhögtem néhány játékos balfékségén, de azért hasonló baromságokat ne irjunk már le. Tátenhem kellemes csapat...ja, amig 11 vs. 11 volt, csak Llorrisnak köszönhették, hogy nem húzott el kettővel a Chelszkij és a Torres pirosa is teljesen kamu volt.nmate írta:AVB megalázzá a Mourinhot még a végén![]()
Nem néztem volna ki ebből az Eriksenből, de nem kezdett rosszul eddig a PL-ben.
José már játszott idegenben a MU és a TH ellen is, és mindkét meccsről ponttal távozott. Egy Everton elleni idegenbeli vereség belefér, lásd most a City vagy a MU meccseit. Ha még megtanitja az egyik balfasz csatárát gólt lőni a helyzetekből (vagy igazol egyet télen), akkor nehogy leessen egy bajnoki cím
- istimester
- rex madridistae
- Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
- Kedvenc csapatod: DAC
Hát azért. Értem én, hogy itt most divat Mourinhót fikázni, meccs közben én is röhögtem néhány játékos balfékségén, de azért hasonló baromságokat ne irjunk már le. Tátenhem kellemes csapat...ja, amig 11 vs. 11 volt, csak Llorrisnak köszönhették, hogy nem húzott el kettővel a Chelszkij és a Torres pirosa is teljesen kamu.nmate írta:AVB megalázzá a Mourinhot még a végén![]()
Nem néztem volna ki ebből az Eriksenből, de nem kezdett rosszul eddig a PL-ben.
José már játszott idegenben a MU és a TH ellen is, és mindkét meccsről ponttal távozott. Egy Everton elleni idegenbeli vereség belefér, lásd most a City vagy a MU meccseit. Ha még megtanitja az egyik balfasz csatárát gólt lőni a helyzetekből (vagy igazol egyet télen), nehogy leessen egy bajnoki cím

- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Nem illik.
Touré félelmetes amit az elmúlt 2 évben művel, veri a fénykorában lévő Makelelet és Essient.
Az egy dolog hogy védekezésben ász, de hogy emellett támadásban is milyen fineszes és okos megoldásai vannak...
Ma is többet tett hozzá a támadásokhoz mint a két csatár együtt.
Az egy dolog hogy védekezésben ász, de hogy emellett támadásban is milyen fineszes és okos megoldásai vannak...
Ma is többet tett hozzá a támadásokhoz mint a két csatár együtt.
- Mike
- Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts
erre gondolsz?ziro4vr írta:múltkor láttam az rtl-en bohóckodott valami műsorbanMike írta:ebbe a Fellainiba is mit látnak...![]()
mindig elkap a röhögés ha meglátom ott középen. Tegyék be csatárnak, vagy belső védőnek, bánom is én, de a tag full alkalmatlan a kp-s játékra. Egy birodalmi lépegető.![]()

"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
húúúú mit művel a két Mencseszter?

- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Ez a Fernandinho "hatalmas" vétel volt. United ellen is ő volt a leggyengébb a Cityben szerintem.
Yaya meg tanár (Modriccsal meg Iscoval világverő középpályát alkothatnának
), nagyon kilóg tudásban. Aguero is hiányzik elölről, nincs kreativitás.
Yaya meg tanár (Modriccsal meg Iscoval világverő középpályát alkothatnának

- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
múltkor láttam az rtl-en bohóckodott valami műsorbanMike írta:ebbe a Fellainiba is mit látnak...![]()
mindig elkap a röhögés ha meglátom ott középen. Tegyék be csatárnak, vagy belső védőnek, bánom is én, de a tag full alkalmatlan a kp-s játékra. Egy birodalmi lépegető.

city mit csinál azt nem tudom, demichelis kell hátra

Nem illik.
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Most nézem én is, csak így tovább.nmate írta:Manchesteriek nagyon adják

A Southampton meg úgy tűnik, megint kapott gól nélkül fog nyerni, így feljöhetnek a negyedik helyre, ha a City kikap.

- Mike
- Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts
ebbe a Fellainiba is mit látnak...
mindig elkap a röhögés ha meglátom ott középen. Tegyék be csatárnak, vagy belső védőnek, bánom is én, de a tag full alkalmatlan a kp-s játékra. Egy birodalmi lépegető.

"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Manchesteriek nagyon adják

- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
mondtam, hogy nem fog atomjaira hullani a spurs bale távozásával.
klasszis, kétség kívül, de a tottenhamnél volt hova igazolni.
az első 4-ben ott lehetnek, de a tavalyi 5. helynél szinte biztos vagyok benne, hogy nem lesznek rosszabbak.
klasszis, kétség kívül, de a tottenhamnél volt hova igazolni.
az első 4-ben ott lehetnek, de a tavalyi 5. helynél szinte biztos vagyok benne, hogy nem lesznek rosszabbak.
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
ugyanazt, ami higuainban, özilben és kedirában.Halfkey írta:Nemtudom Mourinho mit lát ennyire Oscarban, inkább leszedte volna őt Hazard helyett és Mata mehetne be középre....
amúgy a brazil válogatott megalázása ez a gyerek, hihetetlen, hogy alapember ott is.

Nemtudom Mourinho mit lát ennyire Oscarban, inkább leszedte volna őt Hazard helyett és Mata mehetne be középre....
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
egy 4. helyre talán odaérnek.Jól felépítettük 2 év alatt ezt a Tottenhamet 150 milkából.

Jól felépítettük 2 év alatt ezt a Tottenhamet 150 milkából.
Lesgól közben Matának.
Lesgól közben Matának.
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Minden nyárra jut egy játékos, Modric, idén Bale, jövőre Soldado, aztán Eriksen, majd Lamela.Realista24 írta:Nem lenne jó, mert akkor ismét kopogtatunk Levynél

Majd visszatérünk a kérdésre pár év múlva, aztán ha akkor Eriksen top5 AM lesz, akkor keresek neked egy eriksenes avát és siget, amit használsz pár hétig, ha nem, akkor nekem lesz realos avám és sigem, oké?hehe írta:állom, tartom egy nyalókás jégkrémmel.![]()
bár, ha özil világklasszis állítólag, akkor eriksenből is lehet vki
azt akarom ezzel mondani, hogy nem lesz belőle szűk elit.

- doncsontos
- Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Ronaldo, Zidane, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Beszarás hogy Ivanovic a legjobbja ennek a Chelseanak..
Hazardban lenne annyi h vigye a csapatot de egy értelmes labdát nemkap a csávó. Másik oldalon Eriksen előtt le a kalappal
már a mozgásán látszik hogy egyszer nagy klasszis lesz.

Luis Figo 10
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5