Ez ugyanaz, mint amikor egy játékos panaszkodik a fizetésemelésért. Élő szerződésünk van. Ha nem akarnak, nem emelnek. Az Adidasnak ez egy nagyon is jövedelmező szerződés, nincs okuk változtatni még.RealMadridFanatic írta:Ha jól olvastam 2020-ig van szerződés az Adidas-szal. Nyilván köthetik az ebet a karóhoz, de Perez is mondhatja, hogy vagy emelnek szépen a világ legnagyobb, legsikeresebb, legaladhatóbb klubjának a pénzén, vagy lesz bőven jelentkező a helyükre (a szerződés lejárta után persze). Mondjuk én nem sírnék, vannak egész jó mezeink, de a sárkány-pizsi, meg az ocsmány betűtípusok után nem elleneznék egy Nike-t.
Azzal meg, hogy emiatt pusztán gőgből (mert ez nem más) elvágjuk a jövőbeni esetleges sikeres üzletek lehetőségét is megint csak magunk alatt vágnánk a fát.
Nyilván tolnia kell Pereznek, hogy módosítsák, de amíg a másik fél nem hajlandó rá, és felbontani meg nem éri meg, akkor nincs más mód, mint kivárni a végét. Ha pedig ez történik, akkor meg az Adidas akkori ajánlatát igenis meg kell hallgatni, és ha jobb, mint a többieké, azt elfogadni. Ha pedig nem jobb, így jártak.
Én nem számítok érdemi előrelépésre jövő nyárig. 1 évvel a lejárat előtt lesz csak érdeke az Adidasnak tárgyalni. Akkor meg már kérdés, hogy van-e értelme újat kötni, ne várjuk-e meg a lejáratot inkább.