HozzászólásSzerző: Torquemada » 2018. október 6., szombat 20:50
Örültem Lopi érkezésének, mert szegényes volt a felhozatal, jó opciónak tűnt. Jól indult, de rémálommá vált. Nemrég még rekordot döntöttünk a minden meccsen gól mondvacsinált kategóriában, most meg a góltalanságit akarjuk megdönteni.
Mindenkinél van egy pont, amikor érzi, hogy valami már nem frankó. Rafa esetében nálam a Cherishev féle párját ritkító kupameccses amatőr hiba volt a fordulópont. Lopinál akár ez is lehet. Sorozatos betlik (bár az Atma elleni x akár jónak is mondható) után nem ezt várja az ember a csapattól. Ki lehet kapni sokféleképpen. De úgy, mint most, hogy a második félidőre akár már-már én is beállhattam volna az Alaves kapujába, ez már szégyen. Ha jól emlékszem egy Bale féle szabi találta el a kaput, az is pont a kapus kezébe ment. Ez így, még ezzel a kerettel is szégyen, gyalázat.
A keret nagyon nagyon vékony, ha Viniciusoknak meg Marianoknak kell a meccset megnyerni, akkor már régen rossz. Előző még fejlődhet valamit, utóbbi már nem nagyon fog. Ez viszont nem menti fel az edzőt az alól a felelősség alól, hogy szinte mindenki mocskosul formán kívül van, azok is, akiktől várna az ember valamit. Nem nagyon van értelme a folytatásnak ebben a formában.
""Pff, was heißt nicht selbstverständlich? Wir haben gewonnen, fertig!" (T.Kroos)